• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALEONTOLOG: Asi byl zrovna Mars v kvadrátu na Saturn nebo tak něco.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: k tomu si představ, že si tu brežněvku ještě lencadlo nechala vytetovat na prdel
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    SALVATOR: Jako Léna Brauner.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALVATOR: Já ji mám ráda moc. Neměla myslím lehký život a vyrovnávala se s tím právě tak, že malovala sama sebe.

Myslím, že třeba van Gogh nebo Dalí mohli být mnohem větší egocentrici než ona, anebo spousta dalších umělců, ale holt to byli muži a u těch se na egocentrismus pohlíží docela jinak než u žen :)))
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    ja klobasu na grillu :o)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si udělal půlnoční dvojitej smash burger.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Ráda bydlenkuju. Dneska jsem udělala závěsy na kytky, nejsou vůbec hezký, ale stejně mi to nějak dělalo dobře.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nemám rád Fridu Kahlo. Přijde mi, jako by množství jejích autoportrétů ukazovalo na nezdravou míru egocentrismu.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Že jsem si představoval, jak bych vypadal v růžovým obleku. Mačo.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Nejkrásnější dárek pro mne je, když mi někdo rád a dobrovolně věnuje svůj čas a přinese něco malého :) lízátko a častý kontakt mi udělá větší radost než drahé věci, které jsou jako náplast za to, že na mne dotyčný čas nemá.
    AMANT
    AMANT --- ---
    Zaměstávám pána se žlutým sakem
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Oncas kdyz se citim na hovno si zmerim teplotu jestli nemam covid. Kdyz zjistim ze mam 36,5 hned se mi ulevi ... :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nasazuju si strasne prisny rozpocty na mesicni vydaje a temer nikdy je nedodrzim, takze jsem pak na sebe nasrana a stresuje me to, i kdyz od zacatku vim, ze to nemam sanci dodrzet..
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ja pocitam doslova kazdou korunu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    SALAMAN: to je slovakismus ne, "ja som něni":))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Penize v hotovosti vubec nepocitam jako penize, co "mam". Ty, co mam jsou jen ty na uctu, jakmile dostanu nekde hotovost, tak to nepocitam do svejch penez a kdyz je nasledne utratim, tak to beru jakoze jsem nakoupila zadarmo, protoze to neslo z penez co mam.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALAMAN: A já neumím česky. Mělo tam být "nerozumím".
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ze všech anglicky mluvících lidí světa není rozumím jen lidem z UK. Proč nemluvěj normálně?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když mám větší hotovost, ještě tématicky v obálce, bojím se chodit po ulici.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jo a nechápu drag. Prostě jde naprosto mimo mě, proč se hetero cis chlap navlíká do nevkusnejch ženskejch šatů, nahodí eště nevkusnější makeup, dovrší to příšerně afektovaným chováním a řečí a de zpívat Dlouhou noc vod Helenky Vondráčkový. V horším případě něco od Tiny Turner.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Líbí se mi filmová Babička se Šafránkovou. Pouštim si to proti trudomyslnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam