• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    EKG
    EKG --- ---
    NEI: To je ale velmi zajimave. Nas ucili, ze je poctive se o ten dehet podelit pekne pul na pul. Nekdo je cista duse od prirody a vstreba ho rychle, jiny se v tom patla roky. Ale nechat nekomu celej balik a odkracet do zapadu Slunce, to uz chce celou svini, porucha neporucha.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Je tu jeste nejaka teta Katerina, pls?
    EKG
    EKG --- ---
    SALAMAN: Vsak jo, to se hned pozna;)
    AMANT
    AMANT --- ---
    SALAMAN: Padni komu padni!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EKG: Podle sebe soudim tebe!
    EKG
    EKG --- ---
    SALAMAN: No tak se vykecej, kdyz potrebujes.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Mám za sebou 100 stran nekonečného příběhu a už teď mě točí , jak rozdílný příběh to je od filmu ...300 stran přede mnou . Načatá druhá dvanda, dneska to bude opilý nekonečný příběh :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ZUULUU: Pro hlupyho kazdej hloupej, vyjimka potvrzuje pravidlo... vsechno jsou to kecy :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kdo nema rad sebe, nemuze mit rad ani ostatni. To je neco jako kdo lze, ten krade? Sry, ale to je jak nejaky hluboky moudro z Ona Dnes.
    TMA
    TMA --- ---
    NEI: Takže máme za prokázané, že se ráda máš, i když podle vlastních měřítek ne dost. To bude dobrý, zlom pár srdcí, to ti dodá sebedůvěru. A se sebedůvěrou zvládneš i ten bordel někam odsunout.

    ILIEN: Já vždycky chápal mít rád někoho jako "spatřovat hodnotu v blahu dotyčného." Fungovat to striktně vzato může, pokud se to mít rád projevuje tím, že člověk tomu druhému zmizí ze života. Jinak je to takové to: "tady jsem já, fůra hnoje, a chci tě obejmout."

    ZUULUU: Starost o ostatní stylem "ať zemřou jako katolíci" mi k mít je rád nejdřív moc nešla, ale potom...

    Potom jsem si uvědomil (a to je odpověď i na ILIEN), že mít někoho rád má vlastně i další význam. Že je to ten pocit, který máme, když o tom přemýšlíme, ten pocit, který nám dělá dobře, stejně jako když si myslíme, že jsme spravedliví, čestní a vůbec správní (a kam se na nás hrabe Mirek Dušín). A že je nám přitom ten druhý úplně fuk. Je to vlastně ta nejnarcističtější forma sebelásky, ale přitom taková, že si můžeme klepat na ramínko, jak jsme vlastně nesobečtí, jak všechno děláme pro druhé a pro sebe nic...

    EKG: Jo.
    EKG
    EKG --- ---
    TMA: Hnusne, takove despoticke, porad se to snazi o nejakou rovnovahu jakousi. Hlavne to ale nedava (tu standardizovanou, normalizovanou, dietni a zarucene hypoalergenni lasku) lidem jako takovym, ale tem idealnim, dokonalym lasky hodnym obrazum, ktere nemaji nic spolecneho se skutecnymi lidmi.

    Ne, tomu se fakt neda rikat, ze je mame radi. A co teprve kdyz se ti lide nenechaji uplacat do tech uhlednych hromadek, aby se snaze milovali, to je hned revu, domecky z karet se rozleti jak kadibudka po vybuchu.
    EKG
    EKG --- ---
    ILIEN: Protoze ego, co se budu patlat s definicema. Protoze ego v tomto pripade neni jednim z hracu, kteri se vzajemne rozvijeji, ego je nacpany u kormidla a pokousi se tomu velet. A maluje si nejaky hezky obrazky, racionalizace. A chrani se pred emocema, to k tomu taky patri.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    TMA: Prostě nemám pocit, že by to u mě fungovalo takhle :)
    Možná podobně, jako nějakýho člověka nemám ráda a jinýho jo, tak sebe jsem neměla ráda a jiný jo. Proč by to nemohlo fungovat?
    TMA
    TMA --- ---
    ILIEN: NEI: Pokud sami sebe nenávidíme, tak to ze sebe, co dáváme je hnusné (jinak bychom to měli rádi...). Tomu se ale nedá říkat, že je máme rádi, ne?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    VERSONNENHEIT: S tím vůbec nesouhlasím. Dlouhý roky jsem se vůbec neměla ráda a měla ráda ostatní.. a to jsem je vůbec neměla na to, aby mi dělali dobrou zpětnou vazbu, ale jako kamarády/partnery. Ted už se většinově ráda mám a nemám pocit, že by to jakkoliv měnilo, jakým způsobem mám ráda druhé.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ZUULUU: A tak jo, když jsou ty Vánoce :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EKG: Přesně, neserte sultány :) myšlenka dne byla vyřčena
    EKG
    EKG --- ---
    INSEQUI: Mocny sultan Klid Amir!
    EKG
    EKG --- ---
    NEI: Ani ne tak kontroverzni jako mimo. Stejne mimo, jako "mam rada zviratka, kyticky, stromecky, ale ne lidi, lidi jsou zly!" Jsou proste pravidla zivota, vesmiru a vubec, ktery se nedaji obejit, ohnout, ani porusit, nejdou ani ignorovat. Milovat zviratka je snadny, zvlast kdyz jim nekydas hnuj.

    Takze jestli chces poplacat po zadech, tak jo, je urcite fajn, ze dokazes vyjadrit, kde stojis, jak se citis, etc.

    Jestlis prisla na namesti mezi partu filosofu, s tim ze "hele co me napadlo takhle k veceru", tak se nediv a necekej slitovani.

    No a jestli teda chces nejaky obsahlejsi rozbor, tak to proste takhle nefunguje. Jestli si nastavujes filtry, abys neublizovala ostatnim, tak tenhle model ma spoustu konstrukcnich vad, predevsim v tom, ze sam o sobe nevytvari energii. To znamena, ze te zasekava jeste vic v tom vampirismu, ze ktereho vzesel, nevytvari zadnou cestu ven.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznávám ze Vánoce jsou pro mě zlý období, všechny špatný věci v mem životě se vážou k tomuhle období. Letos je to obzvláště silnej pocit vodopádu hoven na moji hlavu.


    A vy se na ty hádky vyserte alespoň o těch vanocich, má být klid a mír! Himl! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam