• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    FAT
    FAT --- ---
    HELOUN: A vono se to říká jinak?
    :-D
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    DMAG: Citim potrebu se priznat, ze ja rikam dokonce voDevri vokno! :-D
    Snad me tedy aspon trochu omlouva, ze to nepovazuji za standard a jina nareci mi vubec nevadi (tedy aspon za predpokladu, ze tomu stale rozumim) :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DMAG: Já jsem naplavka, já můžu :P
    Zajímavé, ze moresy typu “voplatek nebo vokurek” mi malá domu tahala od prarodičů z Moravy :))
    DMAG
    DMAG --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já bych dal nejraději do držky všem, co říkají votevřu vokno. Plesk! Toliko k nářečím, jejichž nositelé si často myslí, že to jejich je default, a jediné správné. Přiznám se tedy, že jakožto Moravan (nikoli moravák) se těmito povýšeneckými kecy některých (nikoli všech) Pražanů, cítím poněkud nasrán. Ale s věkem se to lepší. ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Fakt mě ssssss..štvou nářečí. Na Plzeňáky jsem si zvykla, i bohužel část pochytila, ale jinak mi to fakt vadí. Nedokázala bych třeba randit s moravákem...
    AMANT
    AMANT --- ---
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    AMANT: jenom sitauci.
    AMANT
    AMANT --- ---
    GREAT_R: "situaci"
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ATOMINATOR: tu vypadá jak přibuzný Čaputové.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ATOMINATOR: tyjo, prijde mi, ze je jako zena Acidce podobnej. :) to by potvrzovalo teorii, ze se lidem libi spise lide s podobnymi rysy, jako maji oni sami
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ATOMINATOR: On myslel nohomo
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Já se zase přiznám, že se mi vždycky hnusila tzv šatová zástěra ze silonu, kterou nosily babičky celej den. A už jsem zažil i situaci, kdy si nějaká důchodkyně vzala zástěru a pod ní neměla nic.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    AMANT: teda reknu ti, takovej zupaaaneeek....
    AMANT
    AMANT --- ---
    Miluju trilogii Homolovkovejch, jsou tu proste mezi nami, nebo mam nekdy pocit, ze ja a par "normalnich" lidi zijeme mezi nima.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nejsem si jistý, jestli můj vřes žije nebo ne.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: Tahle... pokud to máš z toho, z čeho to má být, tak tak jako schne ručník, nebo jak ti uschne oblečení, když jen trochu zmokneš, tak uschneš i v županu. Ale pokud ho promácháš a sedneš si na to, tak ti to neuschne. Ale prostě pokud vylezeš ze sprchy, usušíš se, navlíkneš župan a jdeš vstoje řešit věci jako fénování, deodorant, mejkap, zuby, tak v županu doschneš a můžeš pak hupsnout do ušáku a koukat na bednu. Pokud máš ale župan kterej neschne a zůstává mokrej a studenej, tak by to stálo za výměnu.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja sem vzdycky chtel takovej ten burzoazni, à la pan tovarnik
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Přiznávám, už delší dobu bažím po županu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: chápu tvý argumenty, ale tady logika nemá cenu, prostě to tak nefunguje, jsem si jistej, stejně jako jsem si jistej že pokud nevyhodím jističe při odchodu z baráku tak celá čtvrť exploduje
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: Já jsem nesavej neschnoudí přestal používat a místo toho jsem si pořídil takovej ten těžkej, froté, jak v hotelu, kterej je prostě funkční a dá se v něm strávit klidně celej den.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: jsem si přesně vždycky říkal, ten hroznej pocit že se pod tím budeš potit/hnít :)

    stejně jako bych nikdy neuklidil komplet neusušený nádobí z odkapávače, ale to jsou taková ty krasné maličkosti ze kterejch ti nakonec přeskočí, třeba jako že nemůžu spát s peřinou tak, aby měla ten otvor dole, prostě ne, to vypadne neasi!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam