• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: A teď si vem nás nešikovné. Přijde mi, že každý tělocvikář má nějaký mindrak a léčí si ho na dětech. S tím, že ženské bývají možná ještě o krůček horší.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: Uplně se mi vybavil ten tělocvičnovej pach nářadí a a zatuchliny a zakyslýho potu, a ten uzel na žaludku, kdy celá třída stojí ve štrůdlu a všichni sledujou, jestli přes tu kozu skočíš/ten výmyk uděláš, nebo si spektakulárně nabiješ držku a učitelka začne ječet, že přece řikala stokrát, že makej těma rukama, a člověk se modlí, aby zazvonilo, než na něj přijde řada. A to jsem sportovala fakt ráda a nebyla jsem nějak extra nešikovná..

    Vejška nebyla žádná procházka růžovou zahradou, ale stejně jsem dobře do třiceti měla noční můry o tom, že jsem zapomněla odchodit nějakej předmět na základce nebo na gymplu a musím se tam vrátit, ta vysoká nebo práce neplatí a nepočítaj se. Brrr, fuj, jen si na ty sny vzpomenu a ještě teď se z toho oklepu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VENDULKA: Tělocvik ze základky a střední mi zhnusil jakékoli sporty na celý život. Nemělo by to spíš dětem ukázat, že pohyb je fajn a vést je k tomu, aby si vybraly něco, co jim nejvíc sedne?
    AMANT
    AMANT --- ---
    VENDULKA: me v zadny z tech "vychov" nic nenaucili. jedina vyjimka byl stoj na hlave v prvaku, ale to sem se vlastne naucil doma sam pred znamkovanim a v osmicce prijem na volejbalu, abych to vubec moh aspon trochu hrat:)
    jinak mi z vytvarky starej Kumsta napalil v klidu v paty tride trojku, protoze jsem proste kreslit neumel a porad neumim. ale ze by me to treba ucil, to ho ani nenapadlo a celej den myslel na to, jak bude vecer zase hradovat U Konicka..
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    TOXICMAN: mě z celýho studia, který jsem za život absolvovala přišel nejhorší tělocvik na základce. Třeba taková hrazda. Spadneš po hlavě dolů, vyrazíš si dech, slzy v očích a do toho do tebe reje úča ať nebulíš a jdeš ten výmyk zase zkusit. Nechceš, ale musíš. Nakonec zase spadneš a máš za 5. Takže nějaký státnice..těžká pohoda
    REONA
    REONA --- ---
    TOXICMAN: Pravidelně párkrát do roka. Maturita nebo státnice. Ve snu se vzbudím a je den D a já se neučila...skutečné probuzení je obvykle velká úleva...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    po dlouhé době se mi zase zdálo o zkouškách... potim moudra, nejde to, nevím, nemam ani čtvrtku a za 10min prý konec!
    a to je snad už 11 let od úspěšných státnic
    ta úleva, když jsem zjistil, že už to nemusim řešit...
    stává se vám to taky někomu?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Moje oblibeny spagety jsou ty, co delala mamka, kdyz jsem byla mala. Spagety, kecup, eidam a...veprovka.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    SALVATOR: já těstoviny s máslem a grankem. Chuť dětství :)
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    SALVATOR: moje nejoblíbenější dětský jídlo
    AMANT
    AMANT --- ---
    strasne rad bych dal facku predsedovi snemovny parlamentu ceske republiky, ty oduly bezvyznamny laciny nenadany lopotny kurvicce, Radkovi Vondrackovi.
    uplne si predstavuju ten svih, kterej zacina elegantnim zhoupnutim v leve kycli a ta ruka se postupne od ramene zatina jako narovnavajici se bic a dlan nakonec dopadne v dokonalem postaveni vuci tvari, jako schema tecny kruznice v matfyz tabulkach.
    a jak zapruzi a dosednou ty moje kratky tlusty prsty, zdedeny po predcich sedlackeho puvodu, tak ta pracka nejefektivnejsim moznym zpusobem preda tu energii celou svoji plochou, cimz ulozi trojklannemu nervu dostatecne mnozstvi podnetu na to, aby se dotycnymu zablesklo pred ocima a kecnul si na prdel.
    mnam!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SIR_PROMOE: Úplně ti to změní život! :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOVOVAMINCE: rejži sem spíš dával s worcesterem, ale máslo zkusim - dík :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Tak máslo musí bejt, to je jasný!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SIR_PROMOE: Jo, rejže se sojovkou dostane správnej šmrnc taky až s máslem :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOVOVAMINCE: máslo dávam taky - skvělej vynález :D


    DMAG: taky musim zkusit - to zní dobře :D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Já s kečupem a trochou másla. Kdybych se před mužem nestyděla, jim to aspoň jednou tejdně :D
    DMAG
    DMAG --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DMAG: no to bys mel,
    DMAG
    DMAG --- ---
    PALEONTOLOG: nejhorší na tom všem je, že to víme, že si to i tak dáme, a pak si řekneme... To je žůžo, to jsem se zase posral... Ale možná si to říkám jenom já, a měl bych to řešit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam