• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nak moc casto koukam na Novbyho!!
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    do dnešního dne jsem špatně skloňoval svoje křestní jméno
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Krtkův dort mi zas až tolik nechutná. Podle mě by se v jednom dortu neměly setkat banány a krém s banánovou příchutí. Kdyby se ta šlehajda radši třebas namíchala s rozmixovaným banánem... Ale jako beru ho jako legit součást popkultury.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: Ty krabe... u představování s rodinou a rozlucky se svobodou jsem brecela smíchy :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NEI: fakt moc dík, vzpomněla jsem si díky tomu, že strašně potřebuju další sérii Love is Blind:D (a jsem zklamaná, že se zatim teprv točí:D)
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Nemůžu do „SEDM - 7 nejzajímavějších "změněných stavů", který jste kdy zažili“ vložit příspěvek, protože když jsem ho rozepsala, zjistila jsem už v půlce čtvrtého bodu, že kdyby si to lidi přečetli, tak by si o mně minimálně pomysleli, že jsem naprosto mimo nebo by mě chytili a upálili na hranici.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nesnasim vtipny reflektujici soucasnou situaci v politice nebo verejnym deni.
    Co bylo driv, vejce nebo slepice? Babis, he he he.
    Prijde takhle Rus a Cech do hospody a reknou “mate cipy v ockovani” he he he.
    Boze.
    MISHAKK_ZNOWU23
    MISHAKK_ZNOWU23 --- ---
    Každou neděli se mi posledních pár měsíců stává, že když přijdu v neděli dopo z mejdanu, nebo jsem prostě hodně zkouřenej, tak když jdu doma ze záchodu, tak prostě rozsvítim. Máme na wc okno, takže tam je denní světlo v tu dobu). A dneska jsem si to řekl sám sobě nahlas. Mějte fajn neděli jako já !
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    ..já jsem dnes neudělala za korunu práce
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    smeju se vsem zavislakum na mobilu na zastavkach, v MHD, v praci a vubec vsude kde si na na nej najdou chvilku a pritom sem si uvedomil ze si beru tu placacku pokazdy na hajzl a prochazim neuzitecny informace jenom abych zabil ten prosranej cas
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LODBROG: citim s tebou, posledni roky mam to same se slivovici
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MUZA: Tak to já se zase přiznám, že mě teď pokaždé rozesměje reklama na T-Mobile, jak ten frajer hodí toho flopa přes keře s balónkem :))
    Připomíná mi to slova trenéra “Míšo, ty mas nejlepší styl, co jsem za poslední roky viděl, ale ty k tomu neběháš, ty tancuješ” :D (skákala jsem max do 120cm :D)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PNXNTDD: Floor is lava!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hrozně mě vytáčí ti hipsteři na kolech jak na každé křižovatce na červené stojí a vyvažují rovnováhu aby náhodou nešlápli na zem.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    SALVATOR: Protoze diskutovat na diskusnim foru je nemistne, ze? Nedej boze zivit diskusi. Diky, to je presne to, o cem od zacatku mluvim. Tvle ty ses dobrej pacient.

    V podstate mas pravdu. Byl jsem offtopic. Me to tam ze zacatku nedoslo. Vegeta totiz neni o diskusi. Je to podpurna skupina pro lidi, co si na Naplavce dali tretinku specialu 'Sladkova mrdka' za 150,- a rikaji si, ze jsou pro to mozna tak trochu kokoti a radsi se rychle bezi nekam navzajem uchlacholit, ze na svete jsou jeste vetsi kokoti nez oni. Mozna by to melo byt v zahlavi, aby to bylo i pomalejsim jako ja jasny.

    Odhlasuju se z tyhle nesmyslny konverzace. Klidne si to zakonci nejakym vkusnym bonmoten.
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: pobav se sám brouku, dobrou :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACKO: olol, pobavilas. Next plz
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: to je smutný zjištění, že sociologové nemají nic užitečnějšího na práci, to jim dělá nepěknou reklamu...zas může někoho napadnout ta kacířská myšlenka o zbytečnosti společenskovědních oborů
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FALLENANGEL: Úplně normálně vyzvala ke zklidnění diskuze. V plným právu ze svýho titulu admina. Vyzvala toho, koho vnímala jako živitele diskuze - tebe. Tvoje reakce byla neúměrně vztahovačná a hlavně zhovadilá. End of story, tak zanech vytáček.
    MUZA
    MUZA --- ---
    PALEONTOLOG: ja bych si tak rada nekde precetka zavery z toho badani! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam