• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    BEEBLEBROX: V tomhle ohledu mě celkem dostaly i slova Drábové, která to taky popsala jako technologii z minulýho století... Jak gramodesky. Dneska máme problém postavit další, protože už jsme to pozapomněli.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    OMNIHASH: To jo, jenže u tý jaderný jsem měl pocit, že to bude vrchol lidskýho snažení a technologickýho pokroku, vzhledem k tomu jak se na to na konci devadesátek nahlíželo jako na svatý grál energetiky
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BEEBLEBROX: to skoro všechny elektrárny...
    JONY
    JONY --- ---
    Z obdobného ranku dětského zklamání bylo pro mne zjištění, že mafie a zločinecké syndikáty to vše dělají kvůli tomu, aby vydělaly peníze. Do té doby jsem byl přesvědčen, že jejich hlavní motivací je přece páchat ZLO.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Zjištění, jak funguje atomová elektrárna, pro mě bylo asi největším zklamáním celý základky. Čekal jsem něco hrozně sofistikovanýho a pokrokovýho a ve výsledku to funguje stejně, jako parní lokomotiva.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Neboj, oni to obvykle mají stejně :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Když potkám v zahraničí nějaké Čechy, tak se jich normálně štítím...například když je uslyším v restauraci, tak si musím jít sednout uplně ma druhou stranu, abych nemusel poslouchat ty jejich kecy...
    MUZA
    MUZA --- ---
    Roxanne je pto me milionkrat lepsi zazpivana Jacekem Komanem (Mouline Rouge) nez od Stinga...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Under the bridge mám radši od All saints než od Red hot chilli peppers. A ten videoklip s dírou v podlaze taky.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DMAG: Nejlepsi jsou dvojfacky ktery dava Terence Hill. ;o)
    DMAG
    DMAG --- ---
    Chčiju smíchy u akčních scén ve filmech pánů Buda Spencera a Terrence Hilla. Zvuk těch facek "švisk" je nenapodobitelný. A velmi uspokojivý.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mam strasnej problem se slovem eufemismus. Stokrat mi nekdo vysvetloval, co to je, ale pokazdy se musim mega zamyslet, abych si vzpomnela a neumim to prirozene pouzit ve vete.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Po baziliontý jsem včera koukal na Slavnosti Sněženek a po baziliontý na konci brečel.
    1KA
    1KA --- ---
    Příznám se, že jsem se musela hodně držet, abych nevybouchla smíchy, když jsem dětem oznamovala, že na dovolenou nebudeme brát počítače. Ta změna výrazu, akutní bolest v lebeční části, kterou musely prožít, ten šok, to bylo teda něco :D :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dnešní čištění a vyplňování kanálků byl takovej hc, kam se hrabe operace nosu nebo kolonoskopie
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    posledni dobou slusne mrdam na praci
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    Dneska se opiju.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Že mám vždycky husí kůži když načíná "Making of Cyborg" z Ghost in The Shell
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Všechny pozvánky a letáčky (na oslavy, výtvarné dílny, workshopy a pod.) dělám v malování. Je to taky jediný program, ve kterém upravuji fotky.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Mam sklony povazovat bojovniky za socialni spravedlnost, politickou korektnost, genderismus, feminismus nebo jiny formy ideologicky posedlosti za slabomyslny. Vim, ze to je ode mne arogantni, ale proste si nemuzu pomoct - kdyz se nekdo v my pritomnosti timhle smerem projevi, dostavi se u mne neovladatelnej pocit soucitu proti kterymu neumim nic podniknout, mam dokonce sklony pred nima mluvit pomalu, nahlas a hodne vyrazne vyslovovat. Ale usilovne na sobe pracuju, mym cilem je nemluvit na ne vubec :-)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Do čtyř hodin ráno jsem čuměla na Netflix na největší cypovinu (Cyrcle) a nemohla se od toho odtrhnout. Tvrdila jsem, že jsem usnula na gauči :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam