• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MUZA
    MUZA --- ---
    ADELHAIDA: holt jsou ti blizke Rorschachovy testovaci obrazky :))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Když se vysmrkám, kouknu se do kapesníku. Nevím, co očekávám, rozhodně ne obraz Mony Lisy. Když je někdo v dohledu, ovládnu se, to jo, ale mám nutkání.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Už dva dny poslouchám jeden song furt dokola a ještě to asi chvilku potrvá :D
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    nerada spím v cizích spacácích :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nelíběj se mi hodinky od Applu. Funkčně bych je i bral, jsem fanoušek Apple věciček od G3 stroje, ale prostě mi přijdou všechny ty kombinace barev, velikostí a tahů jednoduše jak z devadesátek od Vietnamců. Prostě hnusný no.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Libil se mi film Waterloo po česku
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Od toho mít milence mě odrazuje hlavně to, že se do mě prostě časem zamilujou.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Považuji za vážný vztah i jeden, který trval jen opravdu několik málo dní, ale byl tak důležitý a formativním, že o tom nejde mluvit jak o nějakém hookupu nebo něčem nezávazném.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DA_NIELA: Posta je zazrak, kamo, zazrak. O 24 h pozdeji PLOP! a balicek je za plotem. Hmmm...
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    ATELIER: tyhle příběhy nás přestaly zajímat už v srpnu
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ostatně...

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Su blbá a naivní. Poprosila jsem kurýra, aby hodil zásilku za plot. V systému doručeno, balík nikde :( Jen počkej, bobíku, karma tě dožene ...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem závislá na kofeinu.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Usnula jsem dneska ve fitku :E
    MONROE
    MONROE --- ---
    Miluju vuni dezinfekce.
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Vždycky když dostanu květiny ( dostávám je ráda), hlavou mi proletí infantilní vtip o nepřítomnosti vázy v domácnosti.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Během jediného dne se mi podařilo několikrát zkomplikovat cestu z letiště dom.
    Když jsme v sobotu skončili na ostravském letiši místo brněnském (protože to cestovka podělala a do Brna už nesehnala lístky), měli jsme čekat na odvoz, van, který odvážel ještě jednu rodinku, do Studénky, abychom se dostali dom - já do Brna, táta do Uno. Van měl ale hodinu a půl zpoždění. Chtěli jsme se tam zkusit dostat pomocí místní MHD, ale google mapy a idos ukazovaly neuvěřitelný věci. Vyrazili jsme na zastávku Sedlnice vlakové nádraží a doufali, že tam bude vlakové nádraží. Nebylo. Bylo asi 2 kilometry po silnici. Vyrazili jsme a asi po 400m jsme ubrousili kolečko u 22kg kufru. Tlačili jsme ho asi kilometr, vlak ze Sedlnic nám dávno ujel, museli jsme volat taxi a jeto do té Studénky. Vlak do Brna jel za 5 minut. Sedl jsem do něj a tatu nechal na nádraží. Ve vlaku jsem zjistil, že mám tatovu tašku jednu (protože někteří lidé musí mít brašnu přes rameno, ledvinku a batoh...), ve které měl ale klíče od auta a od bytu. Musel za mnou do Brna dalším vlakem. Ten den byl peklo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Přiznám se, že se dost často bavím auditkem “co vás sere”
    Třeba predstava, jak bezdomovec hází po Moody odpadky a pak ji podrazí nohy (v mě představě jí u toho ještě doběhne a podrazí nohy), mi bude dělat hezky den ještě dlouho.

(Btw, přišlo by mi to vtipný, i kdyby se to stalo mně)
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, že mě čím dál míň baví někomu něco vysvětlovat. Je to protě tak a tečka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když ke mně někdo přijde s nějakým názorem na mou osobu, tak to nerozmlouvám, potvrdím.
    Doufal jsem, že máš smysl pro humor. > Jak vidíš, nemám.
    Prý jsi docela protivná. > Už to tak bude.
    Slyšel jsem, že se s tebou nedá bavit. > Nedá.
    Kdo jsem já, abych lidem něco rozmlouvala?
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Skoro do všech (nesladkých) jídel dávám kmín.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam