• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    UNTOY: Mám útržkovitou vzpomínku, že jednou na mě jeden příbuzný na návštěvě na jeho statku, když mi bylo tak 5 let, namířil kravskej cecík a postříkal mě mlíkem...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem včera po pizze a velmi pozdním kině usnula v posteli oblečená i s kabelkou přes rameno poprvé až tak..
    Mužovi to prišlo naštěstí roztomilé ráno :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LORD_DE_SEIS: To dělam taky za brečení :D a nejlepší jsou ti co to ženou do pošty s žádostí o vysvětlení :D
    vysvětlení + líbí, - nelíbí nebývá dostatečné :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Vždycky když tady vidim někoho fňukat, že dostal k nějakému příspěvku mínus, tak mu dám mínus...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Když poslouchám Mou vlast, konkrétně Vltavu, tak nemůžu mluvit, protože bych se rozbrečla, jak je to krásný.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    _ANT_: Přidávám se do klubu. Je v tom trochu nutného plánování skrz pohyb průvodčího ve vlaku, ale na dlouhých cestách nutnost.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Hrozne rada kourim ve vlaku na zachodech.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Strasne me vysiraji lidi, co hazi rameny a chteli by zit v dome, kde se deje cokoliv paranormalniho.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SALVATOR: Jsem uplne v klidu, protoze vim, ze mi nikdo cizi do talire nehrabne ;)
    Kazdopadne slusna socialni sonda, tady zase.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tvl taková kravina a vy to už čtvrtej den dřeníte?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ACIDQA: já to třeba myslela jako humor, navíc dost pochybuju, že bych v reálu byla natolik pohotová.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    ACIDQA: Tak to je holt rozvíjení vymyšlené situace tak, aby tam byla nějaká pointa (jal to chápu), v takovém případě mi obraz vidličky v rozkroku přijde příhodnější než dumat nad tím, jestli je na rande roztomilý čórovat z talíře druhýmu :) Ten, kdo tohle téma vykopnul má asi těžko v úmyslu to realizovat - hypnoticky někomu neznámému uzmout sousto je taková filmová scénka. Člověka napadají ledasjaký podivnosti…zavolat v kostele uprostřed mše “kurva!” nebo na letišti “bomba!” ale samozřejmě to neudělá (touretťák to první asi jo :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    WEWERKA: pro mě je next level vrážet někomu vidličku do ruky, kopat ho do rozkroku a další projevy agrese, které se tu s plusíčky vypisovaly.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    D1RABBIT: Tohle není první, je to různě po netu, jsou z toho snad i jakože memy a tak.

    LOPIK: No tak celej život by to asi bylo extrém, ale o to mi nešlo. A po tak dlouhý době by člověku možná vadila i hromada jinejch věcí. A poslední sousto, to je taky jiná věc. Samý extrémy.

    MICHELLEDANIELS: Však neříkám, že to funguje i opačně. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JAMILLOS: každému chlapovi hned na začátku říkám, ať mi má jídlo nesahá, že vrčím a koušu. Kort, když mi sáhne do talíře, mám vše rozpocitane a on mi něco uzobne a pak mi to nevychází :D

    Ne, to je samozřejmě psáno s nadsázkou, ale nechápu, proč by cizí člověk měl zasahovat do mého osobního prostoru a už vůbec do talíře.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JAMILLOS: Nevím čím to je, ale už jsem viděl v hospodě i v menu napsáno - "Něco pro ní - nemám hlad 90,-, nevím - 110,-" atd.. Některý holky to asi dělají dost, párkrát je to roztomilý, ale žít s tím celý život je asi na zbláznění.
    Já osobně úplně nesnáším, když mi někdo chce sežrat poslední sousto na talíři - to na který se celý jídlo těším. To jsem schopnej snad i fyzicky bránit :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy jsem nepochopil, proč tohle chlapům tak vadí. Samozřejmě za předpokladu, že se jedná o pár, byť třeba novej. Tak ať si bere, no a co? Těžko budu předpokládat, že v klasický situaci jdou na večeři, a zatímco holka je v pohodě, chlap tam zrovna přijel ještě v montérkách z celodenní šichty v dole, kde dva dny nejedl, proboha. Holky si tím třeba testujou, jakou má ten muž povahu, jak se dokáže dělit atd. (protože podobně se pak třeba ne/bude chtít dělit u daleko důležitějších záležitostí). Pokud by mi brala z talíře, prostě bychom to v pohodě snědli spolu (protože o to jde především), a kdybych měl náhodou ještě hlad, objednám další porci, ne? O co kurva jde? Chlapi tohohle "objednám ti vlastní" typu by si zasloužili bejt tak 5 let sami, oni by pak možná tenhle postoj přehodnotili...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    WEWERKA: To už nebylo na tebe, to už byl můj další výšplecht.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DA_NIELA: jj, tak jsem to tak kdysi jednou vyresil. Nejaka slecna ktera „vlastne nemela hlad a nic nechtela“ mi najednou zacala brat z myho talire. Tak jsem ji ho prisunul a objednal si novou porci. Rozesli jsme se asi tejden na to, ne kvuli tomu, ale byl to jeden ze symptomu.

    Ok je pro me kdyz si treba objedname desert se dvema vidlickama.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ADELHAIDA: No tak je trosku rozdil mezi tim kdyz se natahnu pro slanku (navic s osobou blizkou) vs kdyz nekomu saham do talire a s tim dalsim to radsi vubec neporovnavam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam