• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    WEWERKA: To už nebylo na tebe, to už byl můj další výšplecht.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ADELHAIDA: No tak je trosku rozdil mezi tim kdyz se natahnu pro slanku (navic s osobou blizkou) vs kdyz nekomu saham do talire a s tim dalsim to radsi vubec neporovnavam.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WEWERKA: Next level? Wtf. Obyč stolování ne? Prostě se zeptáš.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    WEWERKA: To už na tebe byla asi drahá polovička nasraná i kvůli něčemu jinýmu, soudím:-D Něco ve stylu "přestaň tak hlasitě dejchat!". Proč je blbost někoho žádat, ať mi něco podá? Zvlášť v takovýmhle případě. Když mě štve, že se mi někdo natahuje přes talíř, samozřejmě je fajn mu vyjít vstříc, aby to nedělal a nevykloubil si zároveň rameno.
    Přiznám se, že mi někdy připadá, že si lidi nevyužíváním pravidel slušnýho chování komplikujou život. Ono to vypadá, že tyhlety tanečky jsou pro lůzry. Co má co komu vadit, že mu hrabu do jídla, mě to taky nevadí, proč bych zdravil sousedy, proč bych neflusal chrchle na chodník, proč bych zalejzal do křoví, když se chci vymočit, proč bych si bral kalesník, když se potřebuju pošťourat nose.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SARAJ: No ja to zazila s moji drahou polovickou, kde to neni tak jakoze uplne cizi clovek. Ale proste sedis vedle sebe a normalne si beres slanku. Kousek tveho ramene je v blizkosti talire a najednou to je to hrozny problem. Najednou si clovek musi podavat veci druhou rukou a vic se u toho vytacet, coz je samozrejme nezvyk a navic je totalni blbost se nekoho ptat at mi to poda.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    WEWERKA: jsem basic i next level, nejak nechapu, proc se nejde normalne zeptat - podas/ podate mi slanku, sermovat nekomu nad talirem je wtf a sahat cizim lidem do talire je z nejaky rise totalni haluze, sorry. Ac jsem clovek co rad krade hranolky, tak se zeptam, cekam na nabidnuti, pripadne si to dovoluju jen u nejblizsich. Moje jidlo, muj prostor.
    K tomu nepotrebujes resit svetovy mir, k tomu staci zapojit slusnost.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    WEWERKA: Přiznávám, že to mi taky vadí. Je to neslušný a narušuje to můj osobní prostor (když mám ten talíř před sebou). Ale to teda nic nedávám znát, asi jako když si někdo krkne, nebo smrká nad jídlem, prostě člověk, co se neumí chovat u stolu, no. Strkání pracek a oslintanejch příborů do cizího jídla bez dovolení, to už je další úroveň.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    No a pak existuji lidi, kterym vadi i kdyz se pres jejich talir natahnete treba pro slanku. Next level.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADELHAIDA: Takovahle blbost je pod moje rozlisovaci schopnosti. Na svete je mnohem vic dulezitejsich problemu, nez ze mi nekdo sahne do talire. Maximalne si reknu, ze to je debil. Proc bych se mel zabirat takovou kravinou, ktera nema zadny realny nasledky? Nedejboze reagovat agresivne. Myslim ze hlavni problem je, ze se lidi berou moc vazne.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ACIDQA: Fakt? I kdyby to byl cizí člověk? Mně by to teda bylo nepříjemný a čuměla bych jak puk, jak tady někdo psal:-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Vůbec by mě nerozhodilo, kdyby mi někdo hrábnul do talíře a připadám si teď, že nejsem v normě!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    D1RABBIT: Joo, povídej mi o tom :D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    NELLAS: Zaplaťpánbůh!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOVOVAMINCE: Já to říkám furt, na nyxu je to samý vyšinutý maniak.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    D1RABBIT: Já už lehce přibodla kamaráda. Měla jsem kocovinu, spala jsem asi dvacet minut a on mi chtěl vzít hranolku... Vzhledem ke stavu to asi nebyla úplně vědomá reakce. A je pravda, že jsme se s tímhle člověkem během základní školy mnohokrát předtím pobodali tužkama, kružítkama a tak. :) Většinou zloděje jen chytim za ruku a zlym pohledem ho donutim jídlo vrátit. :)
    Nicméně doporučuju nepodceňovat pochybnej mentální stav spolustolovníka. :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: ta facka byla beztak ještě odměna :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D1RABBIT: Já takhle jednou jedné dámě nebodla vidličku do oka jen proto, že to bylo na firemním vánočním večírku. Ale sprdla jsem ji dost nasraně. Hrábla mi totiž do talíře, aniž by se zeptala a ještě se tvářila, jak je vtipná. Tohle bych rozdýchala u kamaráda (a u všech jsem si jistá, že by se nejdřív zeptali), ne u dámy, se kterou se sotva pozdravím, když ji potkám v kanceláři.
    No, ona na mě koukala, co blbnu, já, co si to dovoluje, hrabat mi do jídla svojí oslintanou vidličkou. Velmi ostentativně mě pak přestala zdravit (ale ona to byla ukrajinská namyšlená nána, co se svého času ve dvou větách po sobě vyjádřila, že je hrozné, že jí lidí nechcou pronajmout byt kvůli jejímu přízvuku, ale těm migrantům by se mělo zabránit se k nám stěhovat, protože jsou hrozba a jen nás tu budou vyžírat).
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ADELHAIDA: foto kolegy se zlomenou rukou a pindourem ve vytahu by pobavilo vic, ale i tak mas plusicek :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Jednou mi kolega šáhnul ve výtahu na prsa. S tím upřeným očním kontaktem. Chodila jsem v tu dobu už třetím rokem na Krav Maga a v mikrosekundě mi projelo před očima, co mu s tou prackou udělám. Myslím, že by ji pak dlouho plnohodnotně nepoužíval. Avšak mistrně jsem se ovládla a dala jsem mu jen velmi slabou facku. Jsem na to vcelku pyšná.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dnes sem v excelentní formě. Do posilovny jdu natřikrát, protože vždycky něco zapomenu. A potom ve sprše po umytí zjistím, že nemám ručník. Tak volám kolegyni, ta to nebere. Pak se po dlouhý době dovolám druhé, která mě vysvobodí (donese ručník).
    No nic.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALVATOR: já bych tě za udržení očního kontaktu nakopla pod stolem do rozkroku, dost by mě zajímalo jak bys reagoval ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam