Jako kosmopolitni bezpaterni pica se shodnu s vami vsemi:
Vanoce sem mel v pyce dostatecne dlouhou dobu, at uz kvuli tomu vsudypriprotmnymu marketingu od pulky rijna tim cervenym americkym pedofilnim dedkem anebo kvuli radoby dojemnym proslovum moji mati u stedrovecerniho stolu... Takze sem se jim vyhybal vymejslejic si vselijaky duvody abych toho by usetrenej a hlavne taky abych nemusel shanet debilni darky a soucasne se tvarit strasne prekvapene a spokojene kdyz dostanu neco ja
Svetlo svitlo kdyz byly deti maly a zacal sem si to opravdu uzivat .. tu radost jak decka vsechno kolem bezelstne prozivaj, me bavilo pect cukrovi, vybrat s detma stromecek, vyvarovat po celou dobu svatku, zena si vzdycky veme na starosti veskery dekorace, proste parada
ovsem behem predposlednich a poslednich vanoc se bohuzel blizky okoli (vcetne moji manzelky) ukazalo jako ordinerni stado konzumu a zaclo opet hrnout buldozerem pod stromecek miliony nesmyslu, jenom proto ze proste muzou; to ze nasim detem staci k radosti zdemolovat byt behem polstarovy bitvy anebo venku pul dne si hrat s klackem co najdou zatimco ty kontejnery sracek hracek pod posteli sou jim absolutne u prdele, tak to cely familii pravdepodobne unika...
ja byl samozrejme za krkavciho fotra, protoze odemne dostaly pouze basketbalovej mic a porcelanovy prasatko (rad bych k tomu klido prihodil este nakou malickost ale vedle tech 2 palet curakovin by to stejnak vzeslo vnivec)
proste scena z obecny skoly jak vysita (safrankova s tou tlustou sousedkou ladujic se chlebem namazanym tunou sadla):
- ze to muzete takhle tluste namazany ...
- .... to vite .... za valky sme nemohli ... ted muzem!