• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GANDHI: co za to, když tě neprásknu? :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRISSIE: nebude to tim, ze nutnost porizeni mobilu neni zavisla na rychlosti rustu pupku:p (a ted se budu bat potkat manzela:p)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já nejsem ochotná řešit výběr elektronických hraček (ani pro sebe), můj muž není ochotný řešit výběr oblečení (ani pro sebe). oba děláme tomu druhému předvýběr, vyhledáme dvě tři alternativy a necháme ho rozhodnout, protože že jo, partneři si mají pomáhat a vůbec.

    akorát mi teda přijde, že já jemu vybírám kalhoty výrazně častěji, než on mně mobil :-)
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    Nikdy jsem žádnému muži nekupovala spodní prádlo a myslela jsem si, že to tak zůstane a vůbec jakkoli oblíkat někoho je pod mou i jeho úroveň. Ale nedávno jsem mu už kupovala kalhoty, protože si sám koupil takové které se nelíbily ani jemu samotnému a odmítal je nosit. Prostě mu z eshopu poslali jiné než si objednal a on byl líný je vrátit, tak je dal na dno skříně a dál nosil jenom ty jedny jediné co měl a když se praly tak nešel ven. Tak nevím kam až to zajde :(
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    OUKE: hahahahahaha... NO! It hurst like hell. Jednou dvakrát se mi to stalo a pár lidí to skoro obřezalo.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    OUKE: jak řešíš škrtátka a to ses ještě neskřípl do džínů?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jestli si můj muž myslí, že můj úkol je management jeho spodního prádla tak... nope, a big big nope.
    Ale asi nemyslí, podle toho, co nosí.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    GREAT_R: přesně jak píše Terry Pratchet - čarodějky znají datum svého úmrtí, což mimo jiné také hodně vypovídá o stavu jejich spodního prádla :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TMA: Já chcu i v situacích, že někde lítám ve spodkách vypadat dobře :-) Jednou se mi stalo, že jsem nečekaně skončil na rehabilitaci. Měl jsem na sobě ty nejhorší spodky s prasklou gumou a padaly mi. Ono se blbě rehabilituje, když ti buď padaj spodky, nebo ti z nich leze šourek nebo tak něco.
    TMA
    TMA --- ---
    Láska k vlastnímu spodním prádlu mne nějak míjí. Mám teď na sobě kousek, který bohužel nemá díru, takže je ho škoda vyhodit. Přitom kousky z mnohem příjemnějšího materiálu si vyvinou díry mnohem rychleji. (Konkrétně tenhle už má více než dvojnásobnou životnost proti bavlně.) Enzym v pracím prášku holt plastik nepojídá, ale bavlna mu chutná náramně.

    Podstatné je pohodlí. A dostupnost náhrady. Byl jsem léta zvyklý na jeden střih, který se pak přestal vyskytovat, protože móda diktuje nepohodlí. Samozřejmě jsem během období nouze lpěl na už rozpadajících se kouscích.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    F1GURK4: tak to asi nakej trenko-transmission engine je lifruje z myho supliku do tvyho ... az se ti tam objevej ty s parohacem vpredu co sem dostal predminuly vanoce od zeny, tak je setri, ty uz se zacinaj rozpadat taky
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    GREAT_R: skvela je ta poznamka o blok dal, mam podobnou zkusenost s dedou. Musela jsem vsechno, co se mi nelibilo odvezt sebou a vyhodit nebo tvrdit, ze to znicila pracka - treba pyzamo pruhledny skoro jak zaclona, byl schopnej to vytahnout z popelnice. Jednou jsem takhle vyhodila svoje pantofle, co se rozpadly a kdyz jsem priste prijela, byly tam zpatky, zanejtkovany :D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GREAT_R: Naštěstí ne. Ale myslim, že když vydržim ještě cca 30 let, tak se dočkám... Ty trenky lecos naznačujou.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: Tobě po domě nechodí nikdo v teplákách, co maj díru v rozkroku a ze kterejch mu leze šourek, co?
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    SALAMAN: ja taky a vic :o)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    BARBARELLA: Vždycky když slyšim "ono to tak pěkně větrá", mám chuť utéct z domova. :D
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KOVOVAMINCE: já minule vyhodila trenky který byly už spíš sukně nebo bederní pás a dostala sem za to vynadáno, protože hezky větraly................................................. :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GREAT_R: : My jsme spolu už dost dlouho a tak máme tohle vyřešený. Vim přesně, který moje hadry nesnáší, on to ví taky a prostě je nenosíme, když jsme spolu. :) Nicméně, spodní prádlo mám bez děr. :D

    SALAMAN: Tak on je postiženej v mnoha jinejch ohledech. Se mnou by opravdu úplně normální člověk žít asi nemohl... :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: Já si myslím, že muži s tím mají větší trable. Proto jsme taky zavedli v nultých letech slovo metrosexuál pro muže, co to řeší... Když se tata rozbil, řešil jsem jeho hadry a našel jsem neuvěřitelný poklady... všechny jeho spodky byly od Vietnamce z Centra Praha z Ústí nad Orlicí. Bylo to ošklivé prádlo s ošklivým vzorem z jakž takž materiálu, který mohl být cool asi tak v době, kdy se v československu objevily první slipy. Dokoupil jsem něco novýho, něco jsem vyhodil, ale pořád tam bylo toho neřádstva dost. V dobrejch spodkách máš vypadat líp než nahej.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Ale já jsem postiženej. Nevím, zda jsem tě uklidnil.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: Zase já si myslím, že kdyby pral a uklízel prádlo, našel by nějakej ten klenot i u tebe. Občas je dobrý si o tom pokecat. Zjistíte třeba, že některý kousky oblečení toho druhýho nemáte rádi a že nejste jediný, kdo si to myslí a že byste si měli prostě koupit něco novýho na sebe a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam