• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: Danča je sexy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: četl jsem "vysát" a... :/
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nemůžu vystát Danielu Drtinovou.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Nekdy, a nekdy i casto, mam naslapnuto zareagovat na prispevek, ktery me na nyxu zaujal, asi osmkrat to po sobe prectu a opravim, a pak se stejne smazu jeste pred odeslanim.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Když si dám třeba párky, jím tak, aby byl ke každému párku jeden půl/krajíc. Když je půl/krajíc nebo párek navíc, snim ho zvlášť.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když si dávám vařit vodu na kafe nebo čaj, tak ji nejdřív musím odměřit v cílový nádobě a pak teprv přelejt do konvice a dát vařit, protože mám tak mizernej odhad, že sem jinak schopnej dát vařit klidně pětinásobek potřebnýho obejmu.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    chodim do kanclu jenom proto abych se pokazdy dobre nadlab v jidelne
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Po delší době sem jel metrem a i po těch letech jsem si po oznámení Nádraží Holešovice v duchu dořekl "konečná stanice, prosíme vystupte"..
    MUZA
    MUZA --- ---
    Strasne moc me bavi seros Devadesatky...
    MUZA
    MUZA --- ---
    BURKHAR: jestli nebude chtit, tak ja bych se s dovolenim obetovala 😅😅
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BURKHAR: posli mu ho uvidis za jak dlouho se zkazi samolibej kecup :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Přiznám se, že v prosinci a v lednu jsem v práci shlédnul celej seriál 30 případů Majora Zemana a můžu tedy zodpovědně prohlásit, že je to sračka. Tam jsou snad tři dobrý díly (Studna ne, ten monolog mladýho Brůny na konci nevyváží předchozí nudu) a nejlepší na celém tom všem je song Bič boží, což je solidní ušní červ a nejeden pubescent na konci sedmdesátých let při koukání na ČST určitě začal toužit po návštěvě koncertu undegroundovýho bigbítu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Přiznám se, že mám chuť ti poslat sklenici svého domácího lehce česnekového kečupu z vlastních rajčat, to bys čuměl.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Doufáme, že se od našeho nového kolegy, českého Vietnamce, dozvíme pár rasistickejch vtipů o běloších.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Opravil jsem dva walkmanny... Ale mam jeste torzo takovyho japonce kde chybi unasec i s gumickou. Kdyz ale koukam na tu praci si rikam spravim ho taky.

:D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MUZA: Já kdysi měl tu čest a zachlastal s Filipem Topolem, Jirkou Jelínkem a Mikolášem Chadimou nad ránem v Bufetu na Knížecí a ty vůně byly boží. My ale lili pivo. Už ani nevím proč, bylo to po koncertu MCH Bandu v Rock Café a prostě jsme začli novej den.
    MUZA
    MUZA --- ---
    BURKHAR: to jsi mi pripomel tatovy snidane - kdyz jsme vyjimecne spolu nekde neco zarizovali, tak na andelu je reznictvi, kde i vari... Tata mi k snidani objednaval ovar s horcici a krenem s chlebem :D vsechno cerstve, teple a z tech vuni by clovek sezral vsechno...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem si v menze... eh... ukradla tři sady příborů.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: A přiznám se, že jsme tatarky taky vlastně kradli z Menzy, kde byly s kečupama v malých sáčcích vedle příborů a nikdo to nekontroloval.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    TROJKA: a tedy se priznavam(nechca byt OT) , že jsem mu trochu zavidel , tu pozici i ty salaty ..
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    LIQUID_SOUND:
    LORD_DE_SEIS: jo , vzpominky: kdysi coby mladej jsem pracoval( byl zamestnan) ve fabrice Mitas a jako soucast nastupni procedury jsem se stal svacinarem, vozil chlapum k masinam salaty s rohlikama a startky, no a kdyz jsem jednou presne v case otevreni vstoupil do kantyny , videl jsem , ze tam nejsem prvni, predbehl mne kubansky spolupracovnik a prvenstvi oslavoval psim sexem o pult s kantynskou, pricemz jednou rukou ji ,rekneme, po kubansku laskal a druhou hojne nabiral a mlsal z chladiciho pultu prave ty zminene salaty. .no , vstoupil jsem litačkama , tak jsem zas vylit' ven ,seknul se svacinarstvim a pokracoval v kariere jako šponař. .
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BURKHAR: Vybavilo se mi, jak si kamarád v menze takovej salát, jehož měl tak deset deka protože všechny prachy prokalil a na víc mu nezbylo, vždycky rozprostřel po co největší ploše talíře. Sice ta vrstva měla max 1cm, ale měl toho prostě v tý kocovině tak nějak větší množství. Eh vzpomínky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam