• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Lidi, co huli v dospelym veku, mi pripadaji srandovni.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Léta se mi strašně nechtělo číst Zaklínače, dokopala jsem se k tomu až docela nedávno a fakt mě to baví. Ale protože muž projevuje až zneklidňující nadšení, doma se tvářim, že je to "not great, not terrible". :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: Danča je sexy.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: Zato ona saje každého ezo pičuse.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: četl jsem "vysát" a... :/
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nemůžu vystát Danielu Drtinovou.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Nekdy, a nekdy i casto, mam naslapnuto zareagovat na prispevek, ktery me na nyxu zaujal, asi osmkrat to po sobe prectu a opravim, a pak se stejne smazu jeste pred odeslanim.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Když si dám třeba párky, jím tak, aby byl ke každému párku jeden půl/krajíc. Když je půl/krajíc nebo párek navíc, snim ho zvlášť.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když si dávám vařit vodu na kafe nebo čaj, tak ji nejdřív musím odměřit v cílový nádobě a pak teprv přelejt do konvice a dát vařit, protože mám tak mizernej odhad, že sem jinak schopnej dát vařit klidně pětinásobek potřebnýho obejmu.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    chodim do kanclu jenom proto abych se pokazdy dobre nadlab v jidelne
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Po delší době sem jel metrem a i po těch letech jsem si po oznámení Nádraží Holešovice v duchu dořekl "konečná stanice, prosíme vystupte"..
    MUZA
    MUZA --- ---
    Strasne moc me bavi seros Devadesatky...
    MUZA
    MUZA --- ---
    BURKHAR: jestli nebude chtit, tak ja bych se s dovolenim obetovala 😅😅
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BURKHAR: posli mu ho uvidis za jak dlouho se zkazi samolibej kecup :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Přiznám se, že v prosinci a v lednu jsem v práci shlédnul celej seriál 30 případů Majora Zemana a můžu tedy zodpovědně prohlásit, že je to sračka. Tam jsou snad tři dobrý díly (Studna ne, ten monolog mladýho Brůny na konci nevyváží předchozí nudu) a nejlepší na celém tom všem je song Bič boží, což je solidní ušní červ a nejeden pubescent na konci sedmdesátých let při koukání na ČST určitě začal toužit po návštěvě koncertu undegroundovýho bigbítu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Přiznám se, že mám chuť ti poslat sklenici svého domácího lehce česnekového kečupu z vlastních rajčat, to bys čuměl.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Doufáme, že se od našeho nového kolegy, českého Vietnamce, dozvíme pár rasistickejch vtipů o běloších.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Opravil jsem dva walkmanny... Ale mam jeste torzo takovyho japonce kde chybi unasec i s gumickou. Kdyz ale koukam na tu praci si rikam spravim ho taky.

:D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MUZA: Já kdysi měl tu čest a zachlastal s Filipem Topolem, Jirkou Jelínkem a Mikolášem Chadimou nad ránem v Bufetu na Knížecí a ty vůně byly boží. My ale lili pivo. Už ani nevím proč, bylo to po koncertu MCH Bandu v Rock Café a prostě jsme začli novej den.
    MUZA
    MUZA --- ---
    BURKHAR: to jsi mi pripomel tatovy snidane - kdyz jsme vyjimecne spolu nekde neco zarizovali, tak na andelu je reznictvi, kde i vari... Tata mi k snidani objednaval ovar s horcici a krenem s chlebem :D vsechno cerstve, teple a z tech vuni by clovek sezral vsechno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam