• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOGO: Daniela Písařovicová? Souhlasím!
    MOODYCAT: !!! přesně!
    SALVATOR: To je tím konopím.
    SADSOUL: Já vydávám jen opičí skřeky. Třeba to časem také zlidoví.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    1KA: Mne taky prijde horsi fentanyl nez herak, ale visjak :).
    1KA
    1KA --- ---
    MOODYCAT: mně teda přijde horší alkohol ;)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SADSOUL: Do háje, pochop to už! To ,,ti" za číslovkou se NE-PÍ-ŠE.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    SALVATOR: Některé pravopisné chyby se opakují tak často, že jaksi „zlidověly“. A protože málokdo ví, co je správně, toleruje se vše. O číslovkách to platí dvojnásob.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    MOODYCAT: Tak vyloženě tam píšeš "místo normální medikace"..., tak jsem předpokládal, že mluvíš o lidech, co to užívaj místo normální medikace... A jo. V USA ti to klidně předepíšou v 18ti na úzkosti...

Tak nevidím důvod schazovat všechny, i ty kterým to objektivně pomáhá. I když, uznávám, že adiktologicky to jde všechno snadno hodit šmahem do jednoho pytle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Nebo naopak přišel a ona neuměla najít výmluvu, jak se ho zbavit :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MOODYCAT: že tobě nějakej vyhul zapomněl přijít na rande :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    28mi, 30ti, 35ti... Jako přiznám se, že sem měl vůbec problém to dočíst. A taky že nechápu, co člověka nutí to takhle napsat. Je to nějakej strach, že by "v 28 letech" moh někdo přečíst jako "v dvacet osm letech"?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Prosimvas, ono totiz vsichni, kdo se jeste ve triceti nedokazali probudit z diskoteky, maji nadory nebo Bechtereva…
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    V mém případě nebudu zastírat zcela jasný abůzus konopí. Ale má to i svou světlou stránku.

Mám to předepsané od lékaře z léčby bolesti na doporučení z revmaťáku. Ale teda jenom 30g měsíčně :D, to je málo a doplňuju, mohl bych dostat víc ale muselo by to jít přes revizáka.

Alternativa je, že když mě chytne bechtěrev, rozjede se mi zánět a bolesti tak že už neni ani možný cvičit, musím, tak začít brát medrol (prednison) a sulfasalazopyrin. Nateču, naleju se vodou a cejtim se jako kus hovna.

Od 28mi, kdy jsem začal znova hulit jsem ale léky brát nemusel a bolesti a záněty se mi vrací jenom po delší týdenní až dvoutýdenní abstinenci. Progres nemoci na SI zkloubení se mi prakticky od těch 28mi zastavil. Od 30ti do 35ti jsem dokonce s diagnózou téměř s nárokem na invalidní důchod hrál rugby ligu (sporťák mě upozorňoval, že o invalidní důchod se mi bude blbě žádat jako registrovanýmu hráči).

A teď babo raď, mám mít z mozku bramboračku, ale živím se jako SW inženýr už dekádu a výsledky mám furt dobrý, tak snad to nebude takovej průser. Jenom ty holky co se mi smějou, to mě strašně trápí, hlavně na těch internetech.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Prijde mi srandovni, ze si nekdo misto normalni medikace radsi udela z mozku bramboracku.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Radsi budu pripadat nekomu srandovni nez abych do sebe misto toho cpala AD a prasky na spani..
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Jsem tým batát, a navic mam rada sladko-slanou chut, takze miluju hranolky z nej
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jo a absolutně nechápu masovou oblibu batátu. V podstatě si myslim, že hodně lidí předstírá, že jim to chutná, protože je to zrovna moderní potravina (ačkoliv věřim, že to někomu chutná i opravdu). Je to fakt hodně divná plodina.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Lidi, co huli v dospelym veku, mi pripadaji srandovni.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Léta se mi strašně nechtělo číst Zaklínače, dokopala jsem se k tomu až docela nedávno a fakt mě to baví. Ale protože muž projevuje až zneklidňující nadšení, doma se tvářim, že je to "not great, not terrible". :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: Danča je sexy.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: Zato ona saje každého ezo pičuse.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: četl jsem "vysát" a... :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam