• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: To bude přesně ono :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jsem nedokázala určit jak se píše Leží v Brázdimi/y/u* (obec je Brázdim, část Starý Brázdim) až jsem srabácky napsala v Leží v obci Brázdim.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Jako jestli v Dejvicích nebo na Dejvicích?
    MONROE
    MONROE --- ---
    MADIETTA: Boo?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALAMAN: V Dejvický partě máme zase problém Dejvice/Bubeneč. Jsou roztomilí. :D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    SALAMAN: tak jasně, že "na Břevnově":-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Hrozně mě fascinuje a baví číst komentáře ve fb skupině Břevnovská parta, kde se lidé pravidelně do krve hádají a urážejí, jestli se správně řekne "v Břevnově" nebo "na Břevnově". Přiznám se, že tam tomu občas trochu pomůžu. Chci vidět opravdové emoce.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Miluju hummus z Alberta, ten se mi nikdy nepreji! Uz ho jim asi pul roku, v prumeru sedmkrat do tydne. :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přiznávám, že závidím jedné insta-influencerce, která se kdysi vyskytovala i zde na nyxu, protože si díky insta-influencerství pořídila rekonstrukci bytu úplně zadarmo, všechno dostala v rámci "spolupráce". Podívala jsem se na naši zničenou podlahu a úplně mi přišlo líto, že nemám žádné parametry na to být insta-influencerkou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOMOLOVKA: já tak dva..
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Přiznávám se, že jsem neviděla celej ani jeden díl Červenýho trpaslíka...
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, ze rada chodím na ostro. Nejsem asi jediná, to je jasné. Jednou jsem sla k ortopedovi s bolavým kolenem. Pan doktor na mne tak kouká a říká, tak si odložte do spodního prádla, mlada dámo. Trochu mi zahrnulo, tak se ptám proč, bolí mne koleno a mám sukni ;)). Načež se na mne tak divné podívá a tak mu říkám. Je mi lito, ale dnes nemam kalhotky ;)). Začali jsme se chechtat a nakonec to vše proběhlo v klidu a pohodě i bez 😀.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Miluju nakupovani povleceni.
    Ale nesnasim povlikani. Vzdycky se v tom zamotam.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Omlouvam se hluboce vsem prodavacum, co jsem urazila :). Nic proti tomu stat a cumet. Mne to prijde jako normalni prace, co zaplati ucty, nebylo to mysleno pejorativne, ja vas naopak nechci stresovat dotazama, protoze mi to prijde zbytecny a neefektivni.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Casto si predstavuju vlastni smrt, vetsinou je nasilna. V jedny z mnoha verzi mi hraje tenhle song a dle komentaru je to velmi popularni umiraci song.
    Patience and Prudence - Tonight You Belong To Me
    https://youtu.be/fOjVjc5vJ6I
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Před hodinou jsem v kulecnikovy herně ze srandy hodila kalhotky na stůl se slovy, ze je to talisman pro všechny . Fakt se bavím ,ligový hráči to kazí😊 aspoň zanikne fakt , ze netrefim ani stodolu😄
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    FIONOR: Přemýšlím, jestli by stačilo, že analogové signály jsou spojité vychýlení veličin a digitální jsou diskrétní hodnoty. Většina digitálních signálů je v analogovém médiu. Když digitalituješ analovový signál, tak vzorkuješ, když z digitálního dělaš analogový, tak... kóduješ? Moduluješ?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Asi zkusenost treba ze Sephory, kdy nekdy maji guerilla strategii vsem radit, ackoliv toho ja o produktech vim petkrat vic.
    Ale hlavne, tak kdyz si vezmu Datart, tak tam je tisice polozek, to fakt kazdej vi o vsem vsechny detaily? Vzdyt to ani neni mozny, ne? I kdyby nekdo mel treba jen sekci “televize”, tak kolik jich maji na prodej, stovky?

    Nevim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: z 92,7 % jsi měla pravdu
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Az ted mi doslo, ze me nikdy nenapadlo se s personalem obchodu radit ohledne vystavenehi zbozi. Proste by me nenapadlo, ze o tom neco vedi, vzdycky jsem predpokladala, ze to jen prodavaji a blbe cumi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam