• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: parada, takhle to vysvetlis i tomu psovi!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Přesně. Mám chuť ho pobodat a znásilnit mu psa jenom proto, aby pochopil, že svět je ve skutečnosti velmi kruté místo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Neeee! Tak dík.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Některý umělci (třeba Klus, Kyša) jsou mi sympatický názorově, ale jejich tvorba mě míjí. A u jinejch zas rychle zavírám oči, když vidím jejich jméno v médiích, protože miluju jejich tvorbu, ale jejich názory jsou přinejmenším divný (třeba Marquéz, nebo Nohavica).
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    N_I: Víš, že nesnášet můžeš někoho i když objektivně neni absolutní píčus (Lavrov, Klus..)? Prostě toho člověka jen nesneseš od vzhledu po projev z čistě subjektivních důvodů...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    A většina věcí od Tata Bojs mě ukrutně nudí.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Já nesnášim Tomáše Kluse. Pár jeho pradávnejch písníček se mi teda líbilo, ale když se začal profilovat jako největší správňák na scéně, začal mě neuvěřitelně srát.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    N_I: No hele, nesnášim třeba taky Lavrova a jeho držku, za tu taky nemůže, ale je to prostě nádavek k tomu, jak na mě působí celkově, no. Takže asi tak :)
    JONY
    JONY --- ---
    nesnáším Tata Bojs
    SITH
    SITH --- ---
    já také české interprety naprosto ignoruji, neb se mi kvůli těm Kryštofům, Klusům, Xindlům a Mandráže umělcům naprosto zkazila chuť poslouchat cokoliv v našem rodném jazyce. Jediná výjimka je Tata Bojs. A souhlasím s kolegou, že za poslouchání rádia typu Blaník či Impuls bych dával doživotní žaláře
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    N_I: Obávám se, že tam vidíš věci, co tam nejsou. Brejle měla divný... jako 95 % lidí v devadesátkách a nelíběj se mi na nikom. Nelíbily se mi ani na mě, když sem je tehdy musel nosit, ale nic jinýho holt nebylo. U ní se mi to bohužel přičítá k tomu, jak nesympatická mi je. Ano, její obličej se mi nelíbí, ale to "haha" sis tam úplně přimyslel. Snad na základě toho, že sem se snažil popsat, jak na mě působí. Stejně tak sis přimyslel dobrej pocit ze šlapání na kuří oko, to bylo indiferentní pokrčení ramenama.
    Těžko ti pak nepřipadat jako mamrd, když si mě takovýho chceš malovat a děláš to podle věcí, který sem vůbec neřek, ale posluž si.
    A dovol mi připomenout, že sme v klubu, kde na nástěnce stojí "...nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!?" Tak sem se přiznal, že nemám rád Navarovou a proč, no. A ty předvádíš podobnej tělocvik, jako lidi, co v Co vás sere vysvětlujou druhejm, proč je něco nemá srát.
    Tak nevim, jakej obrázek to dělá o tobě...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se přiznám že taky nejsem úplnej obdivovatel českejch interpretů, spíš ojediněle si něco rád poslechnu, ale většina je dost příšerná. Obzvláště zavrženíhodná je pak tvorba co hrajou na stanicích typu Impuls a Blaník, to je naprostý hudební peklo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Oh the horror!

    Inu co, šláp sem asi na kuří očko, no. Pes štěká, vítr věje, karavana táhne dál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: A teď si představ, jaký odpor bys vzbudil, kdybys měl rád tvorbu někoho, kým dotyčný pohrdá...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Protože je mi nesympatická jedna konkrétní osoba a nemám rád její tvorbu? Heh, dobře no :)
    N_I
    N_I --- ---
    vždy mě přišel id salvator jako trochu mamrd...netušil sem ale moc proč..možná už se to začíná rýsovat ale...pomalu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Většinu českejch interpretů buď ignoruju, nebo pozvednu obočí nad jejich hrůzností, ale je osoba, kterou fakt nesnášim a to je Zuzana Navarová. Od jejího krysího ksichtíku, přes hnusobrejle, hlas, ale nejhorší je pro mě "poetika" jejích textů. Brrr, fuj.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GREAT_R: Jsem naskenovala kód z balení a on se načet jako jedno mlíko. Všimla jsem si toho na účtence hned za kasou, ale nešla jsem to napravit. Tak doufám, že neskončím v pekle pro zloděje mléčných výrobků.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: měl jsem je dva v sáčku a uvědomil jsem si, že asi není způsob, jak to namarkovat, abych do toho nemusel znova šahat. Váha to nepoznala a byl tam takovej frmol, že si nikdo nemohl všimnout.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GREAT_R: Já tuhle OMYLEM! štípla kartón mlíka. :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Včera jsem štípnul tvaroh na samoodbavovačce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam