• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Praha neni Londýn ani New York.

    The Tchendos – Žižkovský surfaři
    https://youtu.be/kp4mmPtP8Ts
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: to si takhle poslouchas evropu1 a nebo fm4 na trebonsku a ten rozdil je obludnej
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vlastně Vítkáče a Visáče beru :)

    Lokální punk často stojí za houby, ale nesere mě, prostě jenom nejsou dobří, narozdíl od mainstreamu, který mi fakt žere zvukovody.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Přiznám se, že se mi z českejch interpretů líbej punkáči a pár dalších projektů. Například mě napadá The Tchendos.

    Mainstreamová hudební scéna je na hovno všude, ale je fakt že místní hvězdičky jsou super trapný.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nedokážu si vzpomenou, kdo by se mi na české hudební scéně kdy líbil (krom Arakainů v pubertě :)), zato si vybavuju řadu interpretů. které upřímně nesnáším, ať pro jejich hudbu nebo jsou divní lidsky. Klus oboje.
    A bohužel na cestách kolikrát naladím jen Český rozhlas.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Kdysi sme s jednou kamoskou k sobe chovali nadmiru sympatii a stacilo by malo aby byla ruka v nohave, ale ja se k finalnimu kroku nakonec nemel, protoze neustale poslouchala hruzy typu Navarova, Koubek a podobny ...
    Predstava ze to poslouchame nekde pospolu v aute nebo doma u flasky vina bylo pokazdy dostatecny odkrveni na prislusnych mistech kdykoli sem na eventuelni relaci pomyslel
    Podotykam ze hudebni preference moji zeny a moje sou taky dost rozdilny, ale nak sme se dovedli sladit, v tomhle pripade by k zadny intersekci asi nedoslo nikdy

    P.S. Priznavam ze jistej dil v tom ma i moje mati, ponevadz Navarovou zere taky a jako poloprofesionalni zpivacka nas s ni neustale terorizovala taky
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: Přesně. Mám chuť ho pobodat a znásilnit mu psa jenom proto, aby pochopil, že svět je ve skutečnosti velmi kruté místo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Neeee! Tak dík.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Některý umělci (třeba Klus, Kyša) jsou mi sympatický názorově, ale jejich tvorba mě míjí. A u jinejch zas rychle zavírám oči, když vidím jejich jméno v médiích, protože miluju jejich tvorbu, ale jejich názory jsou přinejmenším divný (třeba Marquéz, nebo Nohavica).
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    N_I: Víš, že nesnášet můžeš někoho i když objektivně neni absolutní píčus (Lavrov, Klus..)? Prostě toho člověka jen nesneseš od vzhledu po projev z čistě subjektivních důvodů...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    A většina věcí od Tata Bojs mě ukrutně nudí.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Já nesnášim Tomáše Kluse. Pár jeho pradávnejch písníček se mi teda líbilo, ale když se začal profilovat jako největší správňák na scéně, začal mě neuvěřitelně srát.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    N_I: No hele, nesnášim třeba taky Lavrova a jeho držku, za tu taky nemůže, ale je to prostě nádavek k tomu, jak na mě působí celkově, no. Takže asi tak :)
    JONY
    JONY --- ---
    nesnáším Tata Bojs
    SITH
    SITH --- ---
    já také české interprety naprosto ignoruji, neb se mi kvůli těm Kryštofům, Klusům, Xindlům a Mandráže umělcům naprosto zkazila chuť poslouchat cokoliv v našem rodném jazyce. Jediná výjimka je Tata Bojs. A souhlasím s kolegou, že za poslouchání rádia typu Blaník či Impuls bych dával doživotní žaláře
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    N_I: Obávám se, že tam vidíš věci, co tam nejsou. Brejle měla divný... jako 95 % lidí v devadesátkách a nelíběj se mi na nikom. Nelíbily se mi ani na mě, když sem je tehdy musel nosit, ale nic jinýho holt nebylo. U ní se mi to bohužel přičítá k tomu, jak nesympatická mi je. Ano, její obličej se mi nelíbí, ale to "haha" sis tam úplně přimyslel. Snad na základě toho, že sem se snažil popsat, jak na mě působí. Stejně tak sis přimyslel dobrej pocit ze šlapání na kuří oko, to bylo indiferentní pokrčení ramenama.
    Těžko ti pak nepřipadat jako mamrd, když si mě takovýho chceš malovat a děláš to podle věcí, který sem vůbec neřek, ale posluž si.
    A dovol mi připomenout, že sme v klubu, kde na nástěnce stojí "...nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!?" Tak sem se přiznal, že nemám rád Navarovou a proč, no. A ty předvádíš podobnej tělocvik, jako lidi, co v Co vás sere vysvětlujou druhejm, proč je něco nemá srát.
    Tak nevim, jakej obrázek to dělá o tobě...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se přiznám že taky nejsem úplnej obdivovatel českejch interpretů, spíš ojediněle si něco rád poslechnu, ale většina je dost příšerná. Obzvláště zavrženíhodná je pak tvorba co hrajou na stanicích typu Impuls a Blaník, to je naprostý hudební peklo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Oh the horror!

    Inu co, šláp sem asi na kuří očko, no. Pes štěká, vítr věje, karavana táhne dál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: A teď si představ, jaký odpor bys vzbudil, kdybys měl rád tvorbu někoho, kým dotyčný pohrdá...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Protože je mi nesympatická jedna konkrétní osoba a nemám rád její tvorbu? Heh, dobře no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam