• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Bejvávala to výborná zmrzlina, ale před pár lety začali místo mlíka a smetany používat vodu a palmáč a teď je to horší, než Algida:-/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, pro mě je to sladký jak hovno z nutrie a to mám sladký rád.
    SADY
    SADY --- ---
    MICHELLEDANIELS: a navic nechtej prijit o rusky botoxky, nebrat
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ačkoliv jsem si myslela, že jsem největší zmrzlinový žrout, tak nechápu davové nadšeni pro Haagen Dazs. Proste mi nejede...
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vzdycky kdyz zapnu vysavac, zacnu si automaticky zpivat "i want to break free" a vetsinou si to uvedomim az u druhe sloky.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Ta jeho tvorba spojená se ztrátou tváře mi nevadí, jenom mě vlastně nebaví.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCCASH: základ je čekat na vysvobození na té správné straně záchodových dveří! :-)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    DELIRIUM: Tohle se mi kdysi stalo na koncíku Kosheen. Blbý bylo, že zrovna hráli a nikomu se zjevně na záchod během vystoupení nechtělo. Taky jsem u sebe neměl nic, čím bych to otevřel. Naštěstí tam někdo nechal ležet knížku Pán prstenů (wtf), tak to čekání nakonec nebylo tak strašný. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: vono navíc mi cigaretovej kouř docela dost vadí a dráždí mě ke kašli, ale... no primárně mám ty cigarety spojený s takovejma těma chvílema, kdy toho bylo fakt moc, ať už v práci nebo při učení na zkoušky, a člověk si řekl "seru na to a dám si pauzu" a pak jen stál někde před budovou nebo na balkoně a prostě všechno na chvilku hodil za hlavu. a pak taky s "feel good times" v hospodě (tehdy se to ještě smělo) nebo s kámošema...

    což je přesně to, po čem momentálně toužím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: zapálit si natahňačku by byla ještě zábava, ale veř, že po patnácti letech by jsi se spis pozvracela, protože to zdaleka není taková slast, jak si představujeme. Nedávno jsem jela kolem jedné slečny, která stala venku na pivku a bylo úplně vidět, jak si to na tom sluníčku vychutnává, taky jsem jí záviděla a lákalo to :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poslední cigaretu jsem měla před víc než patnácti lety... ale jsou dny, a teď jich je víc než zdrávo, kdy ta představa zapálit si je k nesnesení lákavá.

    ale nemůžu, už jen kvůli tomu, že bych zas musela kouřit natajňačku jak puberťačka, akorát že ne kvůli rodičům, ale kvůli dětem, abych jim nedělala blbej příklad!
    JONY
    JONY --- ---
    spíš bych doporučil sonický šroubovák
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jako asocial fakt všechno radši řeším svépomocí, ale stran klik u toalet a zaseklejch zámků sem bohuzel nahraná. No, asi se budou v divadle divit, proč mám v kabelce šroubovák, náhradní kliku, paklíče a jiný bazmeky :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    DELIRIUM: Jak tak sleduju tvoje kauzy, tak se to dost točí kolem záchoda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAMILLOS: v jejím DELIRIUM: případě už by to dávalo smysl :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tohle jsem uz parkrat v pohode resil proste klicema - ale chapu ze zenska ma klice nejspis v kabelce a ne pripnuty na gatich:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jasně, prostě odteď s sebou v kabelce nos sadu nářadí a po zbytek života už si nikdy nesmíš dovolit jen tak bezmyšlenkovitě bafnout za kliku – pokaždý k ní musíš přistupovat obezřetně, soustředit se, rekognoskovat terén a zjišťovat, jestli nehrozí vypadnutí!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: A nevyplatilo by se ti nosit si vlastní náhradní kliku v kabelce?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    OUKE: Když ti ten čtyřhran spadne na opačnou stranu dveří než si ty, tak se to provádí prosím jak?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Lehce souzním s minci. Samotné a jen lehce tvrdé (na křupnutí) sním meruňky, nektarinky, broskve, a i banány nesmí byt úplně měkké/zralé... proste to mám rada vše trochu tvrdé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam