• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GRANTORINO: Já tam tu podobu tedy vidím velmi. Se přiznám. Ale rozhodně se nechci nikoho dotknout, nedej Bože někoho urazit.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    To Tě nemělo rozplakat, paní.
    Jestli se fakt stalo..no, snad Ti přinese úlevu to zarputilé mínuskování.

Hezká fotka.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Úplně celá Miranda, fakt... :DD

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznám se, že nikdy nepochopim, co je motivací toho, že někdo veřejně přirovná někoho k ne zrovna sympatický a hezký osobě, kromě potřeby někoho vysloveně urazit. Prostě nedostatek sociální inteligence par excellence.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: děkuji ti kapitáne, že si se mne zastal....
    Mirandu jsem si musela vyguglit. Jako jo, má hnědý oči jako já.
    NELLAS: dotyčná se opravdu vidí jinak a bohužel konstatuje, že Lodbrog je asi fakt nablblej.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LODBROG: Miranda je spíš celá Věr Mikulc.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NELLAS: Tak jsem taky musela a fakt mě to rozesmálo :D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NELLAS: Ne, nikdy. Co je to "Google"?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LODBROG: Použils někdy Google? Vždycky nabízí i obrázky.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NELLAS: Nejde vůbec o příběh, děj, charakter postavy nebo situace - prostě mi ji připomíná.
    Googlilas i jak vypadá nebo jen nějakou slovní recenzi?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LODBROG: Musela jsem si to vygooglit... a docela by mě zajímala reakce dotyčné :D - myslím, že se vidí úplně jinak.
    "The story revolves around Miranda, an unusually tall, clumsy, socially awkward thirty-something woman, who frequently finds herself in bizarre situations."
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Miranda ze seriálu Miranda mi hrozně připomíná GT, strašně moc.
    Jen je asi o 2 hlavy větší.
    Ale jinak celá ona.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Moje máma miluje nakupování oblečení. Nakupuje i mejm dětem, což jsem docela ráda - má vkus a většinou se ptá, co potřebujou. Ale. Má nějakou zvláštní úchylku na roláky a punčocháče. Tři roky jí furt opakuju, ať roláky a punčocháče nekupuje, že si to děti nemaj kam vzít a pokud se přece jen vyskytne příležitost, maj kvanta nenošenejch roláků a punčocháčů po svejch sestřenicích (kterejm máti taky nakupovala). Až letos na jaře konečně nekoupila žádnej rolák ani punčocháče. A co bude nejlepší oblečení do interiéru na letošní zimu? Rolák a punčocháče.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Hrozně jsem poslední dobou zlenivěl, ale zítra už půjdu plavat a koupím ten hydroxid sodný :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Myslím na pestrý a jemnodravý coitus poslední dobou víc než je pravděpodobně v rovině tzv. normality:) A to tak s opravdu velkým množstvím žen, které dnně potkám...asi dozvuky jara a puberty či co:) Mysl jasá. Duše mlčí, až se červená:)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    když má někdo styryadvacet palečků, musim dát jeden dolu :

kecam, dycky číham na ten 24tej a pak tam picnu vsech sedum, aby to zas bylo prvočíslo
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    V sobotu jsem vylezla ve Stromovce na parkovišti z auta a zapomněla jsem si shrnout po kojení kus červeného sametového byť kojícího trika dolů, takže mi čuměla moc hezká černá krajková podprsenka. A takhle jsem se přišla sto metrů a pan hlídač se usmíval a lidi v parku se usmívali...
    Než si toho muž všimnul.

A pak se mi to stalo ten den ještě jednou v muzeu a opět staří kustodi se usmivali a moc hezky mi ukazali výtah než jsem potkala kamarádku, ktera se mnou patnáct minut u kasy kecala než jsem si toho všimla a si to upravuju a ona, že si myslela, že to tak mám schválně...

A pak vyndávám bubny z auta a sotva to vše popadnu, ty zadní dveře mě flakly do hlavy, až se jeden pán strašně smál...

A takhle já mužům i ženám zpříjemňuju den tvl XD
    MEI
    MEI --- ---
    Dnes ráno jsem musela otevřít kalendář, abych se podívala, jestli je rok 2012 nebo 2022. A zcela vážně mi nedávalo smysl, že je "o deset let víc".
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Miluju Black od Pearl Jam z Unplugged alba. Hlavně tu část, kde basák zpívá vokály a Eddie do toho řve. To sou čistý emoce. Tahle pasáž mě vždycky rozstřelí. Můžu to poslouchat klidně stokrát dokola.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PREKOTKA: já se vždycky debilně směju nadabovaným scénám se zvířaty... to je u mě jistota. Nejlepší jsou videa typu "ptáci, kdyby měli ruce" apod :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam