• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MEI
    MEI --- ---
    Dnes ráno jsem musela otevřít kalendář, abych se podívala, jestli je rok 2012 nebo 2022. A zcela vážně mi nedávalo smysl, že je "o deset let víc".
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Miluju Black od Pearl Jam z Unplugged alba. Hlavně tu část, kde basák zpívá vokály a Eddie do toho řve. To sou čistý emoce. Tahle pasáž mě vždycky rozstřelí. Můžu to poslouchat klidně stokrát dokola.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PREKOTKA: já se vždycky debilně směju nadabovaným scénám se zvířaty... to je u mě jistota. Nejlepší jsou videa typu "ptáci, kdyby měli ruce" apod :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    na jednu stranu priznavam ze jsem zmlsany jako prumerny habsburk-lotringen z konce 19. stoleti. na druhou stranu jsem nikdy nepochopil co je tak chlapskeho na schopnosti sezrat kdejake pomlete otruby nebo bucek co se po bodnuti vydlickou jeste deset minut trese... nedej boze veprove koleno.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska sem v práci udělal úplný hovno.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LUSINDA: tak jestli sezenes znacku acana/orijen, tak urcite ochutnej, to je lepsi zradlo, nez co si kupujes pro sebe. ja ochutnal skoro vsechno co sem kockam daval, krom takovejch tech konzerv s 'hmotou' uvnitr bud pate nebo gravy s kouskama. a pedigree granuli sem vypliv, to je fakt ketal...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DEVIL: díky za tip složení vypadá super.......catzillám přilepším :-) ale nejsem si jistá, jestlibudu mít odvahu ochutnat.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LUSINDA: tak zalezi jaky mas. ja mam rad six fish. to chutna jak nejlepsi rybi vyvar co sem kdy mel (predci to i pytlickovej rybi vyvar z japonska). original cat je taky dobrej, ale six fish je nej :) 12lbs baleni orjien stoji ale trosicku malinko 90 dolaru a kocky maj bufet ze 3 ruznejch pytlu. ted sem i ochutnal novej produkt lyofilizovanejch kousku salmona a to je teda taky dobry. kocky se po tom muzou utlouct...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DEVIL: jak to chutná? :-D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    obcas kockam uziram granule orijen. driv sem jim zavidel, jak jim pekne krupou, ted uz mi spis chutnaj...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    ERRTU: neser?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOVOVAMINCE: mám mořskýho koníka v hlavě
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jste úplně blbý!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BARBARELLA: ja se uplne bojim zeptat co ji rikaji...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KOVOVAMINCE: to jsou ty prášky na průjem?
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Už se mi stalo, že mě upřímně překvapil věk nějaké ženy. Přišlo mi, že musí být výrazně mladší než já a bylo to naopak. Všechny byly viditelně polichoceny. A všechny mělo jedno společné, nadváhu.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Poslouchám Imodium v roce 2022! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dneska na úřadování seru
    dobrý den a na shledanou
    TMA
    TMA --- ---
    Hamburské stejky jím většinou s ohledem na jejich výšku. Na nízké používám metodu lorda Sandwiche, vyšší metodou zvanou "na slečinku" a konečně ty vyšší, než pojme vidlička, roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem, tak bacha na to!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jsem slečinka a jím hamburgery příborem. Přijde mi fajn, že si napíchnu všechna patra ,burger zůstává celý a nikde mi to nekape... Mekáče do toho nepočítám, protože to fakt jim jednou za x s divnou kocovinou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam