• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    1KA: si uzivam byt "stary". vlastne se tesim, az budu opravdu stary, a budu moct zkusit vsechny ty opiaty, jako kdysi ti cinani...
    (a dost, blby je, ze vim, ze ten chlast se mnou mlati, do toho viz nize, propadam se s Michael's uncle uplne do pekel - navic ma dneska Michael tryznu Na Hradku a ja sedim doma 50km odtamtud - mozna proto chlastam).
    tot me priznani ku dnesku, a vic uz nic. radsi.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: jakoze fakt doma ze zasady nepiju, dnes byla opravdu velka chut. nejak se mi pomotaly stary lasky (jedna prijela promokla na motorce, dalsi pise mailem, dalsi telefonovala), a padla na me ta zasrana nostalgie... a stale pokracuju (ale uz asi pujdu offline, je to hnus).
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ve svejch petactyriceti jsem se snad prvne v zivote sam doma vozral.
    1KA
    1KA --- ---
    Dostat k narozeninám nový matrace byl nejhezčí dárek. Asi jsem už fakt stará :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    JUASINHA: já se před časem nějakym nedopatřenim [za to můžou český dráhy!] přichomejt ke Klubu českých turistů,
    a byl to balzám na duši.
    "hele, maj otevříno!"
    "tak si dáme jedno na cestu?"

    neasi
    SM3
    SM3 --- ---
    LEJIMADA: Na poštu bych se v případě nějaké urgence už nikdy nespoléhal. Posílal jsem z Prahy 4 něco na Prahu 1, pospíchal jsem mimo Prahu a nestíhal jsem na tu Prahu 1 dojet. Nejenže to stálo snad 70kč (bylo to několik A4) ale přišlo jim to za týden - nevím přes jakou zemi to posílali, ale v konečném důsledku jsem se opět jen pousmál nad fungováním něčeho co bych z místa zrušil a důchodcům rozdal zdarma karty do bankomatu.
    Btw. těch 70-100kč bych asi tak projel v benzinu na Prahu 1, netrpěl bych čekání na poště a měli by to ve schránce / podatelně hned. Takže možná dobře, že jsi na to zapomněla a zavezeš si to tam na kole, protože svěřit budoucnost „docela dost peněz“ poště, bych opravdu nedělal.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    v pondělí jsem měla hodit důležitý dopis na poštu... aby byl do pátku na úřadě. Dnes jsem si na to vzpomněla, když se mě milý zeptal, jestli si myslím, že to stihlo dojít.... hmmm řekla jsem že nevím. Před chvílí mi volala kolegyně, že škola zrušila zítřejší program v našem ekocentru a tak mám volno. Doma jsem to neřekla a pojedu se projet na kole do spádového města (cca 25km) s dopisem, abychom nepřišli o docela dost peněz. Místo toho, abych jela do práce. Chjo, proč jsem někdy tak nezodpovědná. Ale když mi vesmír pomáhá pořád nějak tím vším proplouvat, tak to prostě nezkusit je skoro škoda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To jsem já, ve dne sportuju, večer doplním živiny a jdu spinkat :)
    Nikdy jsem nebyla typ po x na pivo, natož dělám x ať mohu na pivo. To je takový moje přiznání,
    A myslím, že generace 60+ byly víc pivní a na to posezení, než my mladší. Už jsme měli jiný zájmy, větší možnosti, než jen hospoda.

    A po celým dni s lidma na výšlapu bych si do postele sama s knihou a plyšovým supem zalezla už v osm. Brrr.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JUASINHA: Třeba jen nechcou chlastat s tebou :))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Jsem alergická na fňukání střední generace typu "asi jsem na to už starej/stará"
    Všímám si, že generace 60+ je mnohem odolnější (celý zájezd na výšlapu v horách a večer se jde na pivo) generace 30+ (celý zájezd na výšlapu v horách a večer se chodí spát, protože strašná únava)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Uz potreti jsem odlozil cestu do Ceska. Dvakrat slo o nejakej tridni sraz, jednou o nejakou rodinnou zalezitost. Nemam pro to zadny racionalni vysvetleni - samozrejme prace, malo casu a tak dale, ale to tak mam porad, to neni nic novyho. Co mi prijde novy je naprosta nechut, ktera plyne nejspis z prilisny informovanosti o tom co se u vas deje. Plnej vaclavak lidi ktery demonstrujou za vystoupeni z NATO a vlezeni do prdele Putinovi, hlasky ktery se obcas dostanou do myho feedu na facebooku ktery pusobej jak z doby o ktery jsem si myslel ze uz nikdy nemuze nastat. A co je na tom to nejhorsi: nejsou to nejaky mlady pripitomnely stenatka, ale od pohledu lidi ktery ten marasmus museli zazit. Je se branim tomu delat nejaky generalizujici zavery, ale proste jet tam a potkat tohle nazivo, to nejak nedavam, aspon zatim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SALVATOR: takhle to mam pořád a nestydím se za to
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SALVATOR: Moje hodiny na motorce… Ale tam by asi dávalo smysl je nechat na letním, kdy je (hlavní) sezóna. Tak třeba příští rok. :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Dnes jsem otravoval sousedy s cirkulárkou já a potutelně jsem se přitom smál. Obvykle na to nadávám, musel jsem však využít svátku a přízně počasí. Další tři kubické metry buku už leží rozštípané pěkně u jižní zdi.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .i zatáhla mne dívka do temného plesnivého sklepa s tim , že potřebuje posvítit, gentlemansky jsem ozářil indoorswamp, vše uklidili a az venku za zamčenými dveřmi jsem si uvědomil , že jsme asi neměli jen uklízet. .diagnoza 50 ?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak dlouho sem otálel s nastavením jedněch z hodin doma na letní čas, že už stačí jen měsíc počkat a půjdou zase správně.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    v košíku s věcma na zašití jsou chlapecké kalhoty velikost 122. Syn momentálně nosí 152.
    asi jsem s těma správkama trochu pozadu :-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Deset mesicu jsem si myslel, ze muj nadrizenej je fajn clovek, od kteryho se muzu hodne naucit. Teprve dnes jsem prozrel, ze to je bezpaterni picus, ktery si zaslouzi jen opovrzeni.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Priznam se, ze snad ted to bylo poprve, co jsem si cetla navod jak volit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam