• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRINASH: to je dobry, vidis z jaky strany to muze prijit! ja bych internetovy scammery ani hejtry predem neodsuzoval!
    nejtrpelivejsi clovek na internetu ma pro tebe schovany dolary v nigersijsky bance a nejcitlivejsi vrbou je cinskej soudruh za profilem kozaty stetky cvicici tai-chi ve hvozdech u zimniho jezera.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PREKOTKA: Přesně! A já jsem vlastně udělala dobrej skutek, protože podvodník neměl čas zpracovávat někoho, u koho by mu to třeba vyšlo! :D
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PREKOTKA: když mi to všechno došlo, připadala jsem si jako totální idiot, ale on mi fakt neuvěřitelně pomohl!:)))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Když už jsem u toho přiznávání, pobavte se nad mou blbostí: jsem asi jedinej člověk na světě, kterýmu zachránil kejhák internetový podvodník! :D V těch nejhorších stavech mě zastihl můj kamarád/známý/nevím, už se se mnou nebaví, nicméně ve stejný čas mi začal psát i ten podvodník a nějakou zvláštní shodou okolností zmiňoval podobná témata, jako ten můj známý. Moje pomotaná hlava si v tu dobu myslela, že, ačkoli je to trochu zvláštní způsob komunikace, je to jedna a ta samá osoba. Jelikož jsem měla velkej problém pojmenovat co se děje, představovala jsem si, že si píšu s někým úplně cizím (!!!) a zatímco si podvodník myslel, jak mě zpracovává, já mu vylejvala svoje srdíčko. :D Pak už to bylo jak lavina, napsala jsem mu všechno, co právě prožívám, začly se mi vracet starý nezpracovaný traumata a když jsem si po sobě přečetla, co píšu, nastal ten zlom, kdy mi došlo, že to začíná bejt fakt průšvih a druhej den jsem mazala k doktorovi. Podvodník ještě chvíli psal sladký řeči a nevědomky mě podržel v nejtěžších chvílích, než mi zabrala AD. Zpětně se za to trochu stydím, ale co už. :)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    IRINASH: No, to je to, co se snažím nějak sdělit. Že pokud něco takového vysypeš na člověka v krizi, který hledá podporu, tak ho tím ještě víc zničíš. Věci se dají říkat různými způsoby, tenhle patří k těm nejhorším.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    NELLAS: Děkuju za zastání, jsi hodná. Na druhou stranu trochu sebekriticky uznávám, že jsem svoji situaci řešila za 5 minut 12. Okolí jsem tím nezatěžovala, jen na ten poslední, totálně podělanej měsíc, přestala fungovat uklízečka a služka, to byla jediná komplikace pro moje okolí :) kdyby mě mohlo nějakým způsobem rozhodit něco hnusnýho, ani bych sem nepsala, na nyxu se najde vždycky někdo, kdo si trošku rejpne, toho jsem si vědoma. Pravdu máš v tom, že kdyby na mě paleontolog tohle vysypal loni, byla bych zřejmě slušně v hajzlu, teď už mám chemii v mozku jakž takž srovnanou, takže mě to netrápí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: každej má ve finále breaking point... je je n o osudu a štěstí, jak blízko k němu se dostane.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LEJIMADA: myslím, že tě neodrovnal Putin, jen byl poslední příslovečná kapka, která završila to vše předtím...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: nebo máš dobry kompenzační mechanismy anebo nenecháš věci dojít daleko, aby ti ubližovaly.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Já si hlavně myslím, že na někoho vysypat, za co všechno si může, nikam nevede. Vůbec ničemu to nepomůže, leda ho ještě víc zahrabat v tom, jak to posral, ja nehovno a neschopný a měl by to radši skončit, aby ještě víc neškodil svému okolí. Ty dělat na lince pro sebevrahy, tak předčíš Rimmera.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já mám někdy špatnej pocit z toho, že jsem normální. Cítím se provinile, že to mám snadný. A občas se děsím, že to nebude trvat věčně, že si třeba jen něco nepřipouštím, nebo pokouším osud, a že se na mě jednou všechno zhroutí.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    DELIRIUM: přesně... vždycky jsem si myslela, že se to týká jen těch slabochů a koukala na ně s lehkým úšklebkem. Vydržela jsem znásilnění, domácí násilí, rozvod, dlouhodobou nemoc syna, podraz od babičky kdy jsem málem s malým synem skončila na ulici, covid všude v rodině a následná umrtí, starání se o dědu v terciálním stádiu několik měsíců a to během čtvrtého těhotenství, jeho smrt a pohřeb... no a pak mě odrovnal Putin. Na začátku invaze jsem se zhroutila, nemohla jíst, pít, mluvit. Doma skvělé zázemí, přátelé... nic nepomohlo. Hlava si nevybírá :(
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIONOR: Díky. Já už to teď taky tak přijímám.

    PALEONTOLOG: No, je to tak. Přiznat a něco dělat.
    Víš, že já večer raději mandarinky nebo jablíčko... i když banán v čokoládě. ach jo :)

    DUHAR: Už mě to vlastně netrápí, přijala jsem to a ulevilo se mi. Ten problém jsem asi měla i kvůli tomu, že se rodina vzpěčovala (možná furt vzpěčuje) vzít to jako realitu. Sice mám velmi tolerantní rodiče, ale tohle je pro ně taky asi bolavý.
    No, a teď se pochlub tím hrnkem! :)
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    MULTICAT: nemas porouchanej mozek, jen si musis doplnovat hladinku, ne, fakt to neni zadny stigma.

    Ja se priznam, ze uz bez leku nikdy nepovedu normalni zivot, ale porad mi to pripada lepsi, nez stomie. A visco, kdybych mel na vyber - beru i tu stomii, protoze zivot za to kurva stoji. Takze.. neni to jedno, jestli s nebo bez?

    Proc Te to vlastne trápí, ze mas neco předepsano? Nechala by sis treba rozmluvit od kamarádů/partnera uzivani chemoterapie?

    A jeste doznavam, ze mam, myslim, jeden z hrnku z Tve sbirky;))
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PALEONTOLOG: Díky! Budu si muset koupit brusle. ;) i když na těch bych se asi zkriplila:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MULTICAT: i zavislej clovek si musi jednou priznat, jak na tom je. a nebo problem ingorovat a pozdejc na to treba taky dojet. drzim palce, co udelat zejtra banany v cokolade :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IRINASH: to asi nikdo z nas, pokud jsem to nenapsal, nebo to zapadlo, tak Ti drzim palce, at nejen vybruslis, ale at je z toho taky krasojizda!


    NELLAS: jestli ty nebudes jeden z tech lidi, co jako posledni hledaj chybu u sebe..
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MULTICAT: když má člověk špatný zrak, nosí brýle. Když má potíže s nohou, bezme si berli. Když je v háji chemie mozku, není ostuda brát prášky.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PALEONTOLOG: já si nemůžu dovolit žádný špatný konce.;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Ještě támhle nad levým uchem sis to hovno nerozmáznul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam