• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: to ale neni zadny tezky priznani, cimbalova muzika neni hrozba pro nici zdroje ani zajmy, prinejhorsim se jen vystavujes posmechu neznamych lidi, ze si mozna trochu uchyl a i kdyby tak no a a co je jim do toho zejo:P
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Miluju cimbálovou muziku.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Miluju hlas Jeronýma Janíčka
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Chodím čůrat na dvůr v pletených trepkách.
    TMA
    TMA --- ---
    Myslím, že za nedůvěru k ženám od koní stojí strach, že pánovo vybavení nesnese srovnání s vybavením hřebce.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORDPEET: mě si neber...nemám rád lidi, co mi chtěj radit, jak mám co dělat. Popřípadě, co chtěj dělat věci za mě :-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORDPEET: vem si mě. Nerad krájím cibuli.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Kámoška mi právě sdělila, že jsem do asi 14 let nosila v peněžence fotku Michala Nesvatby...jo, Michala z kouzelný školky. Úspěšně jsem to vytěsnila, vůbec si to nepamatuju a připadám si teď dost divně. :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hrozně se mi líbí hlas Daddy Pig z Peppa the Pig. Úplně z něj teču.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Odebírám feedy několika obchodů s hadrama, který bych si v životě nekoupil, ale bavěj mě fotky s modelama... Současný modelové adidasu - jeden s robotickou rukou, druhej s robotickou rukou, třetí s vitilígem, mě ale moc neberou a ty hadry jsou taky slabý. Už jsem si zvykl na toho zubícího blonďáka ze všech českejch obchodů se spodkama. A mám rád jeden shop s plus size asiatama - až přiberu 60kilo, chci bejt taky tak cool.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HEJSEK23: To je milé! Nebudu se raději ptát na detaily :D a neboj, ten seznam je už stejně passé :p
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: dneska se mi o tobě zdálo.
    dost barvitej sen. neměl sem číst tvůj příspěvek vedle v auditku.
    jo a samozřejmě sem byl smutnej že sem se tam nenašel :-*
    (v tom seznamu id)
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    Miluji kapary.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    LORDPEET: my máme pro jistotu zásoby různých sladkých limonád v kanclu, všude samé nástrahy! :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Právě jim mekáče a zapíjím to colou, jsem to ale prase
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Mám slabost pro shiba-inu :3
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Právě peču špenátový závin se sýrem a šunkou...
    Ano, je to protože už těsto bylo na hraně a přece nevyhodim 35,- do koše...
    Moje úchylka je, že jídlo se zásadně nevyhazuje.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ELSINOR: ja to řeším tak že si tašku dám mezi nohy a přidržuju si jí tim že mám nohy u sebe. Ale né vždycky to jde. A na zem ji dám, ale rozhodně bych si ji posléze nedal na postel.

Já několikrát viděl jak někdo kdo seděl dostal do obličeje kabelku a dotyčná o tom že někomu nandala ani nevěděla. taky úlet.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ELSINOR: to máš sice pravdu, a chápu tvůj údiv nad tím, ale já zas nechápu to sobecký chování těch kteří si nechávají batohy na zádech a ohrožují (obtěžují) s nima spolucestující. s tou špínou na zemi to je blbý, to je fakt a na postel si to snad nikdo soudnej nedává.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Jednou za cas si koupim velkou pikslu susenyho mlika a pak ji bezostysne sezeru lzickou. Ne teda na posezeni, to zas ne. Ale o to vic s gustem.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: tak to je jinej. Můj je Zámečník :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam