• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALAMAN: Tak neco to samozrejme stoji - je potreba doktor, jsou ve hre nejaky prostory atd. Imho to funguje tak ze se nejdriv musis stat clenem - z pravnich duvodu tohle funguje jako "spolky" takze jde o takovy spolky sebevrahu. Ja se zatim clenem nestal takze ted nemuzu slouzit cislama, ale muzu ti to zjistit :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLOWUP: No já to myslel spíš tak, že na asistovanou sebevraždu potřebuješ finanční prostředky, který ne každý má. Zejména, jedná-li se o seniory.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI:
    SALAMAN: Co tak vim, tak to celkem funguje i pro cizince, jezdej sem umrit lidi z celyho sveta.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLOWUP: Spousta lidí fakt nemá možnost zajet si umřít do Švýcarska.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NEI: Jó, ale před půl rokem jsem poslouchal dokument o pánovi s ALS, kterej co nejdřív začal řešit úředničinu k tomu, aby se mohl jet do Švýcarska zabít, ale muselo to trvat několik let. Doufám, že mu to vyšlo, konec si nepamatuju. Nempochybně to musela bejt drahá a náročná sranda...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dneska se mi zdalo, ze jsem na nejakou akci vyrazila s jednim nasim klientem. Je to fakt hezkej chlap. A desnej picus. V realu.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Pred robotem bych se nestydela, ale stejne... Tohle nechci zit.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SALAMAN: Tak snad tou dobou se o nás budou starat nějací roboti ne?
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    SALAMAN: ano, moc bych si to prala
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARKETAPARKETA:
    VERSONNENHEIT: Mám stejnej plán! Na co někde ležet v bolestech, pochcanej, doslova hnít zaživa a obtěžovat blízké? Doufám, že až to přijde, tak budem už natolik civilizovaná společnost, že bude existovat snadná možnost eutanazie.
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    BEEBLEBROX: to není tím, že jsi starší, ale máš často třetí dům v Marsu a bohužel ascendent v raku ti moc nepomáhá k tomu, aby si na věci koukal pozitivně a seš spíš víc přecitlivělej, navíc ses narodil v únoru, takže seš náchylnější k negativním myšlenkám... zapal si palo santo a konejší své vnitřní dítě.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BEEBLEBROX: Mám to stejně. Kde se dá dočíst něco víc a původu boomu čínský medicíny. SEO maj tak zmáklý (bodejť by ne, když je to takovej byz), že najdu jen odkazy na vodičky a pičovinky...
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    VERSONNENHEIT: presne tak
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MARKETAPARKETA: Já celkově nechci, aby se o mě kdokoliv musel starat, utírat mi prdel, měnit plíny. Jedno kde a jedno kdo. Pokud by to hrozilo, snad se mi povede se včas zabít
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Nikdy nechci skoncit v LDN, obzvlast kdyz vypada tak desive jako ten, kde jsem ted byla navstivit nasi klientku. Na pokoji s dalsimi 5 lidmi, kteri 24/7 volaji o pomoc. To me radsi zabte.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Čím jsem starší, tím vím mě triggerujou horoskopy.

    To jak si někdo myslí, že někdo je dementní píče proto, že když se narodil, byl saturn v konjunkci s A267nx a Belegeuse, a né proto, že jeho otec byl alkoholickej lampasák, co nezvládal sám sebe.

    Celej ten kult kolem horoskopů je stejně směšnej jako čínská medicína, vznikl v době, kdy lidi věděli tužku a tohle bylo dostatečný na uspokojení jejich mentální kapacity, aby byli schopní věřit, že něco pochopili. Svět a lidský vnímání sama sebe se za tu dobu docela posunulo, tak bychom si mohli říct, že už stačilo, ne? Ostatně, je asi důvod, proč se učí psychologie a né astrologie…
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DELIRIUM: ja ochtnavala tu cukrovou depilacni pastu...da se:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Já myslela, že tohle tu svého času ochutnávala Eternity, asi se mi pletou ikonky...
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: my praví muži zkušení co se voníme WDčkem víme, že je to vybraná lahůdka:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď jsem fakt ráda, že nemám ráda ovoněnou kosmetiku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam