• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Třeba jen stačí počkat si na to, až to někdo znovuobjeví. Nebo jsi narazila na love-hate dílo, které půlka lidí nenávidí, ale ty jsi mu hlavní prohřešky odpustila a prostě ho máš ráda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když čtu negativní recenze na knížky, které se mi líbily, tak vždycky dumám, jestli jsem já tak nenáročný čtenář, nebo autor recenze tak nespokojený kvarulant :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Moc bych si přál, abych nevěděl, že existuje Krajčo - pokaždý když ho někde vidim, tak se mi otevírá kudla v kapse - dalo by se to definovat jako čirá nenávist
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Lol.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: většinou ti to říkají proto, že vypadáš skvěle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nesnáším hromadná selfíčka. Jakmile někdo zavelí "uděláme si selfíčko" nebo "udělej si se mnou selfíčko", hledám, kudy zdrhnout nebo jak se schovat. Přijdu si u toho hrozně divně a nelíbí se mi to.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Miluju Nyx.

    Doufám, že se ještě dlouho udrží v provozu. :)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Poprvé jsem přispěl na provoz Wikipedie. Tak doufám, že ještě dlouho vydrží v provozu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nespím, budu pracovat do rána, v devět ráno si vezmu na dálku volno celé pondělí a půjdu snad spát. Díky!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Serou mě lidi, co si neuměj sednout podle toho, jak jsou místenky. Vždycky si objednávám místa, kde je nejvíc místo na nohy s velkym předstihem... a pak se ještě tvářej jak prdel, když je slušně a vlídně požádám, aby se přesunuli... PYČE!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Štvou mě lidi ve vlaku, který, když se (byť jakoby formálně, ale slušnost je slušnost) zeptám ,,je tu volno", buď ani neotevřou pusu, nebo se tvářej jak kyselý prdele.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Ušila jsem potomkovi kostým na Comic-con a jsem na něj hrdá. A nejvíc, že je spokojenej a prej se s ním fotila spousta holek :D Šňupálek byl dobrý nápad. A fakt se mi povedl. Syn i kostým. Příště ještě batoh...
    Dokonce jsem chlapce omluvila i z pátečního vyučování, aby mohl být na conu s partou už od začátku. A měla jsem videocall s jejich DrD skupinou, volali mi abych ho pustila. A jedna slečna se semnou u toho domluvila na brko a já si zas připadala jak v 17.. chjo nějak to letí, ale cejtím, že zatím to jako rodič dávám. A slíbili, že si někdy budu moct zahrát s nima. Normálně bych jela i na ten con, ale nechci mu to kazit. Přiznávám se, že mu to ale závidím..
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Dal sem jý pusu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Vzdycky sem si myslel, ze poucka neolizovat nuz je pro silne epilepticky dementy nebo deti do 3 let....prave jsem se bodnul kuchynakem do zubu!:))) docela sem se lek, o par mm vedle a probodnul sem si asi slusne ret..tak snad priste..
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    FRKOLKA: audio verze je výborná na usínání.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    Robert Musil ten román nedopsal a já ho nedočetl.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Na jednom autě mám cedulku začátečník , na druhým dítě v autě… jsem bezdětná a řídím už nějakých pár let. Proste nemám rada , když se mi někdo lepí na prdel a tohle očividně funguje.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Měsíc jsem pořádně necvičila, to zas bude dneska show!

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAGUMI: jj, ten sleduju taky :-) A v nemecku stavej kopii St.Gallen campusu, taky dobry, ale oproti Guedelonu maji trochu zpozdeni. Kazdopadne, stavet neco novyho je halt spis experimentalni archeologie, taky zajimavy, ale smet stavet na 800 let starym autentickym dile, navic dile ktery je ve spouste disciplin opravdu state of the art, to je proste nejvic.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    BLOWUP: To by se ti mohl líbit tenhle projekt: https://www.guedelon.fr/en
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Od momentu, kdy Notre Dame byla poskozena pozarem sleduju na youtube reportaze o jeji rekonstrukci. Je to pro me jako detektivka, naprosto neskutecny. A musim se priznat, ze bych asi vymenil vsechny moje projekty za stamiliony CHF ktery jsem kdy navrhl a postavil za to, bejt jednim z tesaru nebo kameniku ktery tam smej pracovat. Stavet gotickou katedralu v roce 2023! Wow.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam