• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ja taky a nebylo mi jasne, proc ceka na rano. Ochutnat se da i ted.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HEJSEK23: Ha, takovou minelu jsem nečekal. Viděl jsem v tom nějaké zařízení na výrobu domácího jogurtu, které bylo právě vypnuto. Což mne zaujalo.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HUGH_BOYLAN: hádám že vypila. a v druhé větě má starost zda obsah střev bude v normálu či se změní v neřízenou střelu
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    FRENNET: Přiznám se, že si vůbec nedokážu představit, co to znamená vypnout jogurt.
    FISKUR
    FISKUR --- ---
    me to tak nebavi
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Prave jsem vypla svůj prvni jogurt. Uvidime rano, jakékoli bude.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Nekdy bych chtel vyrazit v patek s rodinou autem na chalupu.

    Skoda, ze nemam ridicak, auto, chalupu, ani letmej kontakt s jakoukoliv osobou opacnyho pohlavi. :S Ale v patek mam cas!
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Neumím se bránit. Ne takovým tomu zákeřnýmu nenápadnýmu podkopávání, na který nejde pořádně ukázat prstem a poslat dotycnyho do prdele, co to na mne zkouší, protože hrozí, že si na mne smlsne znovu tím, že mne zesmesni jako paranoidního blbce. Sere mne to o to víc, že si uvědomuji, že mi to dělá zakomplexovanej chudák, kterej takový příležitosti potřebuje k tomu, aby se sám neutopil ve svy mizerii a je na tom vlastně tisíckrát hůř než já. A přesto to neumím, nejsem britka, pohotová, nemám ty adekvátní zbraně v arzenálu, takže jen zavřu dveře, stáhnu svoji vstricnou ruku, budu si myslet něco o prdeli a maximálně pozdraví. Ach jo, je mi stydno.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    V práci jsem dnes zvládla poradu a pak jsem zlikvidovala vosí hnízdo s vosama a ani jsem se moc nebála... No a cesta domů - osm kiláků na kole lijákem. Doma nečekaný soulad mezi sourozenci a muž v klidu. Tak to víno bylo za odměnu a sýr k tomu. Jako jo, mohla jsem počkat až děti usnou, ale je mi příjemně a vůbec mi nevadí, že jdeme dělat domácí úkoly. Trochu jsem se poslala už odpoledne. Život je krásnej
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já když si vybírám knihu ke čtení či koupi, čtu si rezence od lidí, kteří to hodnotili nejhůř. Obvykle vyplave, jestli je dílo kravina nebo jen ho někdo nerad či nepochopil. Recenze kladné jsou obvykle oslavné výkřiky, které moc neřeknou.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Třeba jen stačí počkat si na to, až to někdo znovuobjeví. Nebo jsi narazila na love-hate dílo, které půlka lidí nenávidí, ale ty jsi mu hlavní prohřešky odpustila a prostě ho máš ráda.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když čtu negativní recenze na knížky, které se mi líbily, tak vždycky dumám, jestli jsem já tak nenáročný čtenář, nebo autor recenze tak nespokojený kvarulant :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Moc bych si přál, abych nevěděl, že existuje Krajčo - pokaždý když ho někde vidim, tak se mi otevírá kudla v kapse - dalo by se to definovat jako čirá nenávist
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Lol.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: většinou ti to říkají proto, že vypadáš skvěle.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nesnáším hromadná selfíčka. Jakmile někdo zavelí "uděláme si selfíčko" nebo "udělej si se mnou selfíčko", hledám, kudy zdrhnout nebo jak se schovat. Přijdu si u toho hrozně divně a nelíbí se mi to.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Miluju Nyx.

    Doufám, že se ještě dlouho udrží v provozu. :)
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Poprvé jsem přispěl na provoz Wikipedie. Tak doufám, že ještě dlouho vydrží v provozu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nespím, budu pracovat do rána, v devět ráno si vezmu na dálku volno celé pondělí a půjdu snad spát. Díky!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Serou mě lidi, co si neuměj sednout podle toho, jak jsou místenky. Vždycky si objednávám místa, kde je nejvíc místo na nohy s velkym předstihem... a pak se ještě tvářej jak prdel, když je slušně a vlídně požádám, aby se přesunuli... PYČE!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Štvou mě lidi ve vlaku, který, když se (byť jakoby formálně, ale slušnost je slušnost) zeptám ,,je tu volno", buď ani neotevřou pusu, nebo se tvářej jak kyselý prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam