• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FINSON
    FINSON --- ---
    ALESH: OK, to dává smysl. Jenom mi přišlo, že všude vidím dost nenávistných nebo výsměšných komentů, memes, nálepek na auta a tak, že ji řeší spousta lidí... tak jsem pocítil potřebu sem napsat, že Gretou nepohrdám, ale ani ji nezbožňuju, opravdu jde mimo mě...
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: ukolem aktivistu je aktivizovat pasivni lidi, pokud nejsi pasivni, tak je to tak v poradku a nevidim v tom zadny sokujici priznani.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Je mi úplně ukradená Greta Thunberg. Vím, kdo to je a co dělá, čtu zprávy, ale o ní čtu jenom ty zprávy a nic víc a je mi prostě jedno, jakým způsobem bojuje za záchranu klimatu a jestli to dělá dobře nebo špatně, nemám na to názor.
    Není mi jedno, co se s klimatem děje a co se s tím globálně i lokálně dělá, snažím se nějak přispívat sám a zajímá mě, co říkají vědci, jejich studie, jak se k věci staví politici, obchodníci, výzkumníci, umělci, kapitáni průmyslu, banky, média, zemědělci, uhlobaroni... - to mi rozhodně jedno není.
    Ale je mi jedno, co dělá a říká Greta Thunberg.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nemám rád herce Ladislava Freje st. protože vždycky hrál takový kretény. V Nemocnici na kraji města to byl chirurg alkoholik co dělá svýmu otci ostudu, je posranej z pánů z Prahy a myslí jen na sebe, v Synové a dcery Jakuba Skláře hraje zkrachovalýho naivního debila, co si myslel, že malovaný sklo bude někdo kupovat a pak se s holou prdelí a prosíkem vrátil domů, aby ho rodina vytáhla z bryndy. V Malý pitaval z velkého města zase hraje policejného šéfa, co akorát na všechny ječí jak debil.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ELSINOR: Ty jo, asi mám to samé, jen ty čarodějky mám prohozené.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MORIARTY: Pripominas mi rozhovor mezi dvema kolegy:
    “Pijes?”
    “No, piju…”
    “A blinkas?”
    “Neblinkam.”
    “Pijes pod svoje moznosti.”
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MORIARTY: Přitom jsem byl v podstatě hodnej kluk, kterej si sice málokdy pamatoval cestu domů, ale vždy spal ve své zcela nepozvracené posteli.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Před lety jsem měl na facebooku jako profilovku tuhle fotku Bernarda Blacka z Black Books a mezi svými známými jsem měl takovou pověst, že si většina z nich myslela, že jsem to já po nějakém večírku.

    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ELSINOR: Dle serialu nebo knizek? 😉
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LORDPEET: Já dávám do šodó na buchtičky trochu legendaria, a taky mi to přijde lepší než s tuzemákem.
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    MADIETTA: Uklidňuješ mne...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    TICHAVODA: Vzdáleně podobně to mám s PC hrama na Steamu. Akorát na rozdíl od toho oblečení je většinou ani nenainstaluju :/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TICHAVODA: on to snad někdo má jinak než takhle?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TICHAVODA: nedejboze kdyz je to nejakej hadr na sport, to budu taky krasna a hubena a nejvic fit!
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Přiznávám, že když si objednávám nový oblečení na internetech, ovládne mne na malinkou chvilku pocit, že se něco v mým životě změní k lepšímu. Představím si sama sebe v novým svetru/bunde/čepici.. který mě tentokrát víc vystihnou, budou nějak zázračně zaplnovat něco, co chybělo k tomu, abych mohla... něco, někam, pokračovat lépe... Oh wait! Fakt k pláči.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Z_RYBY_KOST: Na tohle prej dobře funguje požár.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_BIGO
    LORD_BIGO --- ---
    Nesnášim, když si někdo vyřizuje hovor ve skupince lidí a je mu jedno, že zasahuje ostatním do debaty svým hlasitým projevem. Pak taky nesnášim, když někdo místo komentu postne rádoby vtipný obrázek, který byl už někde jinde 100x.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Jsem hrozná hadrářka. Mám úplně napěchované skříně oblečením. Teď to dosáhlo množství, ve kterém už ani netuším, co všechno tam vlastně mám... Ani 5 stěhování v posledních 6 letech mi v tom nepomohlo. Jsem asi beznadějný případ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam