• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    NELLAS: Ale i tohle se přece může stát, ne?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Jestli ti to udělá radost, nebyls kokot, zachoval ses rozumně a férově. Kokot bys byl, kdybys to za každou cenu zkoušel a za půl roku bys jí řekl, že sorry, není ta pravá, něco jí chybí do té jediné dokonalé lásky tvého života, na kterou nemůžeš zapomenout.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Víte jak všichni říkají, že lidi na Tinderu jsou kreténi a ruzně poškozené bytosti a tak? Tak jsem jednou matchnul s krásnou ženskou, pamatuju si, jak jsem to posílal ségře, že to bude fake fotka, protože je moc pekná na to aby byla na Tinderu. Domluvili jsme si randíčko a přišla a byla fakt hezká, milá, chytrá dobře se s ní povídalo, super baba! Za pár dnů další randíčko a zase to bylo super, vzal jsem ji do Kina Pilotů sál C a neodradilo jí to:))) Nicméně před dalším jsem ji řekl, že se omlouvám, že je fakt hrozně super a milá a krásná a všechno, ale moje hlava je pořád beznadějně zamilovaná jinde.

    A to je vážení a milý příběh o tom, jak jsem byl jednou na Tinderu kokot já a důvod proč tam pak ty ženské píšou ty klišé o vyřešené minulosti:) Shame on me
    FINSON
    FINSON --- ---
    GRANTORINO: Nedalo mi to, že plno lidí kolem mě má potřebu na ní reagovat a já ne. Takže reaguju takhle "zprostředkovaně" - na reakce na Gretu :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FINSON: já myslím, že bod pro Gretu, když ti to nedalo o ní napsat aneb špatná reklama taky reklama...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: tak zrovna tady jsi na portale, ktery ti krasne ukaze, ze je úplně jedno, jak prospesny pro civilizaci, planetu, vesmir, cokoliv jsi, ale stejne si najdou duvod te zesměšnit nebo urazit. No a ve světě to neni jiné. Takže pokud ma nekdo takhle radikalni postoje (kort dite) je jasne, že to bude vést lidi k zesmesnovani a vzdy se najde duvod, proc si na nekoho ukazat prstem a říct "ale on je takovej, a proto...".
    A to vše bez ohledu na to, jestli ten na koho ukazují má pravdu. Lidi budou ve vetsine reagovat tak, jak je to popularni v jejich sociální bubline.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ALESH: OK, to dává smysl. Jenom mi přišlo, že všude vidím dost nenávistných nebo výsměšných komentů, memes, nálepek na auta a tak, že ji řeší spousta lidí... tak jsem pocítil potřebu sem napsat, že Gretou nepohrdám, ale ani ji nezbožňuju, opravdu jde mimo mě...
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: ukolem aktivistu je aktivizovat pasivni lidi, pokud nejsi pasivni, tak je to tak v poradku a nevidim v tom zadny sokujici priznani.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Je mi úplně ukradená Greta Thunberg. Vím, kdo to je a co dělá, čtu zprávy, ale o ní čtu jenom ty zprávy a nic víc a je mi prostě jedno, jakým způsobem bojuje za záchranu klimatu a jestli to dělá dobře nebo špatně, nemám na to názor.
    Není mi jedno, co se s klimatem děje a co se s tím globálně i lokálně dělá, snažím se nějak přispívat sám a zajímá mě, co říkají vědci, jejich studie, jak se k věci staví politici, obchodníci, výzkumníci, umělci, kapitáni průmyslu, banky, média, zemědělci, uhlobaroni... - to mi rozhodně jedno není.
    Ale je mi jedno, co dělá a říká Greta Thunberg.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nemám rád herce Ladislava Freje st. protože vždycky hrál takový kretény. V Nemocnici na kraji města to byl chirurg alkoholik co dělá svýmu otci ostudu, je posranej z pánů z Prahy a myslí jen na sebe, v Synové a dcery Jakuba Skláře hraje zkrachovalýho naivního debila, co si myslel, že malovaný sklo bude někdo kupovat a pak se s holou prdelí a prosíkem vrátil domů, aby ho rodina vytáhla z bryndy. V Malý pitaval z velkého města zase hraje policejného šéfa, co akorát na všechny ječí jak debil.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ELSINOR: Ty jo, asi mám to samé, jen ty čarodějky mám prohozené.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MORIARTY: Pripominas mi rozhovor mezi dvema kolegy:
    “Pijes?”
    “No, piju…”
    “A blinkas?”
    “Neblinkam.”
    “Pijes pod svoje moznosti.”
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MORIARTY: Přitom jsem byl v podstatě hodnej kluk, kterej si sice málokdy pamatoval cestu domů, ale vždy spal ve své zcela nepozvracené posteli.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Před lety jsem měl na facebooku jako profilovku tuhle fotku Bernarda Blacka z Black Books a mezi svými známými jsem měl takovou pověst, že si většina z nich myslela, že jsem to já po nějakém večírku.

    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ELSINOR: Dle serialu nebo knizek? 😉
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LORDPEET: Já dávám do šodó na buchtičky trochu legendaria, a taky mi to přijde lepší než s tuzemákem.
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    MADIETTA: Uklidňuješ mne...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    TICHAVODA: Vzdáleně podobně to mám s PC hrama na Steamu. Akorát na rozdíl od toho oblečení je většinou ani nenainstaluju :/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TICHAVODA: on to snad někdo má jinak než takhle?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TICHAVODA: nedejboze kdyz je to nejakej hadr na sport, to budu taky krasna a hubena a nejvic fit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam