• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SHEALA: Tak samozřejmě to bude peklo, když jseš alkáč a nemůžeš si nalejt, a ještě jseš zmatená, protože jsi někde, kde to nepoznáváš a všude kolem jsou lidi, který nepoznáváš, a to ani ve světlejch chvilkách:-( Ale my jsme taky lidi a časem se to zlepšovat nebude, že.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JONY: hele, kvulí traumatu z dětsví nejsem schipná říct ne ani v situacích, kdy se můžu zranit. Fyzicky.

    Jinak jo soucítím, ona to jaksi není soutěž no. Držím palce, kdyby něco snad bych i uměla nasměrovat na lidi, co umí poradit s lejstry ale mám z tebe pocit, že spíš si potřebuješ o tom nějak lidsky popovídat, a to zatím moc nikdo neumí :/

    ADELHAIDA: No, mám zprávy že v domově pro osoby s postižením je někde peklo, v domově seniorů je někde peklo, ale o DZR žádný zprávy nemám. Ty nejhorší traumata se neříkají.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: Moria je impozantní :) mam z ni pocit, jak z Prince dvojí krve. Tesim se na to, ale zároveň je to jedna z nejsmutnějších částí děje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADELHAIDA: o jednom takovým jsem slyšel, ale ten byl vefázi, že kdyby přestal, tak dost možná exne, tak ho radši nechávají s rakovinou pít
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Hobita mam radeji, nez Pána prstenů
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HEJSEK23: Obávám se, že Zeman má asi ondost lepší zdravotní péči:-/
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ADELHAIDA: se rychle upít zní sice milosrdně, ale proč si myslíš že by to upití se trvalo rychle? kouni třeba na takovýho Zemana
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Můj táta pije na psychiatrický prášky, a pije hodně, protože zapomíná, že si "jednoho malýho panáčka" už dal asi osmkrát. A já nevím, jestli není lepší ho nechat (se rychle upít), protože druhá možnost je omezení svéprávnosti a umístění v domově se zvláštním režimem. Protože my ho prostě neuhlídáme:-(
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NELLAS: to mas sice pravdu, ale zas aspon odevzdavas nejakou potravinu treti strane. Ale kdyz se me ted v lidlu pri kazdym nakupu ptaj, jestli nechci prispet na ohrozene deti, nebo co, tak me to vytaci nepomerne vic. Ciste financni sbirka, kterou by samozrejme v klidu celou zatahli sami (coz by na me pusobilo vyrazne pozitivnejs), ale ne. Oni budou vychovavat narod k participaci a otravovat s tim kdyz si jdes pro housku se syrem. Jak jeste hrajou na city. Proc nekdy neudelaj sbirku na plesnivyho bezdomovce? By bylo horsi "piarko". No nic... jsem tady doufam v samomluve a vybliti mozku?
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: Samozřejmě, ode mě tady taky nenajdeš nic o tom, komu všemu a jak moc pomáhám.
    Takovéhle pokrytectví, o kterém píše Nellas, budu hejtit s naprosto klidným svědomím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: Ja se rozdam dost, jen to nepisu na nyx a nesbiram za to plusiky, ale proto si taky vazim jakekoliv snahy pomoc. Je fakt usmevne, jak to tu je natolik zapšklý, že se musi hejtit i pomoc. Ale určitě mate byt sami na co pyšní, kdyz si to dovolíte :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a tusite, jaky maj ty retezce denni odpisy? ja jo, a proto povazuju potravinovou banku za kasama za prinejmensim sranj na hlavu spotrebiteli. prinejmensim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: A proto rejpeš a kritizuješ na Nyxu, chápu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: jak chces, tak hájim řetězce :D
    Hlavne si tam zitra nezapomeňte zajet pro ty předražený rohliky, abyste mohli pindat na to, že chce někdo pomoc a nedela to zadarmo nebo dokonce vydělá :)
    Sedet na Nyxu a mit na vse jen negativni urejpane kecy je totiž prospěšnější...
    FINSON
    FINSON --- ---
    HEJSEK23: Aha, tak tenhle důležitý střípek mi do skládačky chyběl, děkuji!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FINSON: spíš za tím bude to, že má Md potřebu za každou cenu bejt v opozici k Nellas (maj spolu nějakej hejtík) ... akorát že md z těch fajtů vždycky vyjde za bl.. ne, nic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MICHELLEDANIELS: Odporovalas přesně tomuhle: NELLAS: takhle mi to přijde jako prachsprosté přiživení se na neštěstí jiných (nakupte víc, pro dobrou věc, my shrábneme všechny marže, hamty hamty, to jsme ale hodní).
    a pak k tomu ještě přidala MICHELLEDANIELS: A to ze na tom jeste na co vydelaji - i firmy a lidi musi z něčeho žít.
    - to jako hájení těch řetězců docela vypadá :-) Nebo to mám chápat tak, že ty nadměrné marže podle tebe dostanou ti řadoví zaměstnanci?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: ja se priznam, ze lituju svy sentimentality a ze jsem oba rodice neposlal pred lefy do prdele, ted mam jen lripad dvou toxickejch manipulatoru, jeden horsi druhyho. jsem vycerpanej a 3 roky jsem nemel zadnej osobni zivot. poslat rodice do prdele je v zivote fakt potreba
    JONY
    JONY --- ---
    Někdy závidím těm, co mají nefunkční vztah s rodiči a zcela se s nimi vzájemně ignorují. Neřeší tak věci spojené s tím, že jim teď musím být nablízku, vidět jak se na nich podepisuje stáří a všechno to kolem. Je to strašně smutné a vyčerpávající. Stydím se za tyhe myšlenky, ale prostě je to náročné... :(
    KURE
    KURE --- ---
    MICHELLEDANIELS: nebo 95%
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FINSON: nehajim řetězec. Uplne jinak přistupuje k praci dobrovolnik a úplně jinak placený zamestnanec. Pokud chceš nekde nejaky řád, nemuzou to delat jen lidi dobrovolně zadarmo.
    A ze si nekdo udela reklamu... kdo dneska nepotrebuje reklamu? I neziskovky z verejnych sbirek bezne financují sve PR a často to byva neco kolem 5% rozpočtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam