• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LORDPEET: to asi nebude žádnej krasavec :P můj je playboy mezi stromečky. je živý, má světýlka od firmy Exihand Brno a visí na něm jen pečlivě vybrané české skleněné koule
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    už mám odvčera nastrojený stromeček
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Když to někdo udělá dřív jak ty, tak půjdou po tobě...
    FINSON
    FINSON --- ---
    TRISSIE: Jako sjednotit dezoláty i střední třídu, to se jenom tak nějaké vládě nepovede!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: až se ze svého salónního revolucionářství přehoupnu k akci, tak to bude takové "damn the consequences!", že to už bude jedno :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A to se předem přiznáváš online?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nikdy jsem nebyla na žádné protivládní demonstraci. ale myšlenka na nějakou tu dlažební kostku do okna Strakovky začíná být velmi, velmi lákavá!
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Dnes padnou litry svaraku!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    OMNIHASH: Už nikdy si free-thinkera nebudu představovat jinakk :-))
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    OMNIHASH: To máš blbý, no.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Mám prima tajemství. Ráno jsem vstal v sedum a šel na odběr krve. Po příchodu domu jsem naložil pračku, uvařil si kafe, zalezl zpátky do postele a nařídil si na mobilu dva budíky. Jeden na 10:00 a druhej na 10:20. Co už žejo. O víkendu jsem makal, musim se odměnit. No a probudil jsem se ostudnejch 12:22. Ani nevim jak jsem poslal k čertu ty dva budíky. Snad moc nezačuchlo to prádlo v pračce. Kdyžtak ho nechám promáchnout. A kafe hodim na minutu do mikrovlnky. Žádný sraní. Kašlu na všechno, beru župan a je mi fajn. Kdybych zejtra neměl tu preventivku, naplánoval bych si ještě nějakou večerní hospodu. Holt nemůžu mít všechno no.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SALAMAN: my vzdy rikali "Historie se neopakuje, historie se rymuje" a "Stesti nepreje pripravenym, ale pojdme se pripravit na to, co můžeme předvídat. Člověk ma pak vice casu na to, řešit co nečekal"... Takové zaklady krizové pripravenosti.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAMILLOS: přiznám se že kdykoliv vidím, jaj se někdo označuje jako free-thinker, vzpomenu si na našeho vesnickýho obecního blba, jaj stojí na návsi s prochcanejma kalhotama a žebrá dvacku na pivo...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mám rád tuhletu definici:
    Complicity Theorist: a person who accepts the political narrative of the day unquestionably; consumes mainstream media like it was 1980; and is prone to submissiveness, outbursts of irrational fear, and public shaming of free-thinkers.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NOFNAK: rozhodně ne! stejně jako se do diety nepočítá jídlo, co člověk snědl ve stoje a ne u stolu :-)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Můj synek má už několik dnů nějakou střevní virosu nebo co a má tak docela přisnou dietu. Suchý rohlík, rýže s mrkví. Je z toho už docela otrávený, tak, abych ho namotivoval, jsem mu slíbil, že budu dnes jíst jen to, co on.
    Jenomže ještě spí. Tak se ten chleba s uherákem a kus hořké čokolády nepočítá, že ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HOWKING: to máte z toho, že ste věřili, že blbců je menšina! Ekonomové to tvrděj pořád, normální rozdělení je osmdesát na dvacet!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mám úzkostné obavy o budoucnost mých dětí. Přesně z těch divodů, které jsou popsány níže. Ta bezmoc je někdy krutě paralyzující.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HAR4NT: A přesně ovlivňování veřejnýho mínění skrze dezinformace je podle mě jedno z největších nebezpečí pro mír a demokracii. Už několik let jsme reálně v informační válce s Ruskem a přístup státu je stále dost laxní. Fakt ve mě roste strach. Ukrajina, Izrael, terorismus, volby u nás vyhrajou populisti, dohromady s fake fašounama mají v průzkumech už 45 procent hlasů. Do toho všeho samozřejmě ještě klimatická změna a její důsledky. Čím víc mám informací, tím jsem pesimističtější a cítím větší úzkost.

    Jsem rád, že nemáme děti a popravdě obava o budoucnost je jeden z důvodů, proč už je vlastně ani nechci.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: "Bývalý místopředseda KSČM Josef Skála ho označil za největšího žijícího slovenského vědce."
    LOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam