• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nad tím jsem nikdy nepřemejšlel, co by se stalo kdyby mě srazilo auto. Asi by se to prostě nezrealizovalo a my vraceli celou dotaci.
    To je moc pěkný, jak jste všichni zodpovědný :)
    Do práce chodím pěsky :) mhd nejezdím.
    Ale o vikendu jsem byl v Phe a dost jezdil MHD, takže je jasný, odkud jsem to přitáhl.
    Kdybych si na haluz neudělal test, tak to stejně ani nevím. Takže on člově může bejt sebeopatrnějí a může to na něj prsknout někdo ve frontě v obchodě …
    Koukám, kolik lidí jsem pobouřil :D :D paaaaaani.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GUMIDEK30: sorry, ale v tuhle chvíli si rikam, ze co by asi delali, kdyby te misto covidu sejmulo auto, pane Ja tam musim byt.
    Tak snad jezdis aspoň tim autem a neohrozujes ještě lidi v MHD...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    No, takže si popřejme hodně zdraví a pojďme si s virózou směle pro výplatu.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MICHELLEDANIELS: No tak jelikoz neni zadna karantena a jiny opatreni, doktor by s tim asi nic neudelal. A test navic muzes odmitnout, takze stejne ti nikdo nedokaze, ze ten covid mas ;)
    Tim nerikam, ze chodit do prace nemocnej je dobry. Ale ja tam fakt musim bejt realizuje se mi tam tyhle 3 dny projekt za 4miliony a ja jedinej vim co a jak :( jinak bych byl moooc rad doma
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GUMIDEK30: no, tak podobnej kokutek nam ted vyradil pul společnosti. Vyhnala jsem ho z prace pod vyhruzkou, ze ho nechám odvézt k doktorovi, protoze on přece potřeboval pracovat.
    Přála bych ti zazit tenhle vikend, který mam za sebou a doufám, ze az budeme jak kreteni nosit všichni zase roušky, tak vam podobnym nebudeme muset děkovat.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ERVIN: A tak kolega z kanclu lehl už v pomdělí, tak jsem tam sám. Klienty malm do konce týdne zrušený :) 2 další kancly na výjezdní poradě, jen se občas v luchyňce při kafi minu s účetní :) a ředitel furt nemkde lítá. Takže sem tam prakticky sám. :))))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GUMIDEK30: Jsi kokot!
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Mam covid ale v praci sem to neřekl a chodim dál :)
    Jako já bych doma byl, ale dnes a zitra nutne potrebuju pracovat.
    Patecek si dam doma a udelam si pekne volno pred vanocama :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Začíná se ve mně vzdouvat vlna vegefašismu, trochu se bojím o svou bezbřehou toleranci.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LIQUID_SOUND: vyměním trochu Tvojí dospělosti za mou nedospělost!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jel jsem si dneska koupit komplet výbavu na skialpy. Vybráno nemám, ale našetřeno jo, zarezervovaný dva pobyty v Krkonoších a ten novej batoh z léta a taky se na to dost těšim a kurva musim se trochu odměnit, pořád dělám jako debil a nekupovat pořád nějaký zoufale nudný počítače, iPhony, atd...

    No tak jsem si přivezl nový zatemňovací závěsy.

    Fuuuuck! To je jako vloni! To jsem si chtěl nadělit hrací konzoli a byl z toho tyčovej mixér se spoustou harampádí, který jsem doteď ani nevybalil a navrch dobrej pocit, že je to aspoň něco užitečnýho u čeho se nebudu válet a ztrácet čas. Dospělost tak strašně suckz!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Hrozně se mi líbí, jak jsem se přivzdělala! Díky všem! Tři čtvrťové noty v jednom taktu! Co je čtvrťová nota dokonce i vím, hustý.

    A přiznám se, že jsem se neosvobodila od nutnosti mýt okna o adventu. Myslela jsem si, že jo. Že jsem to zvládla a že je můžu umejt, kdy chci a nemusím je mýt v zimě. Několik let jsem se udržela. Ale jak byly teď ty mrazy, tak jsem si říkala, sakra, nemůžu umejt okna! A jak se dneska oteplilo, tak jsem to prostě musela udělat.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SHEALA: Trioly, bavíme-li se o osminových (a bavíme), jsou ale skupiny not trvající jednu dobu. A vzhledem k charakteru groove psytrancu je to 4/4, ale v triolovym feelu/subdivizi...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ERVIN: psytrance má trioly
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    ERVIN: Kdyby tady byla moje pani profesorka, tak mi rekne, at zapojim kreativitu a jako etudu to hraju stacato, druhou dlouhou a jsem kreativni... je to zabavna skladba... asi jsem ji nikdy nehral opravdu tak, jak jsem, podle not mel, napravim to.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADELHAIDA: priznam se ze jse vcera vecer ve vlaku lustil krizovku a do "Zenske jmeno" na 9, kde jsem uz vedel ze je od A, vyplnil bez premysleni ADELHAIDA a sam se divil, kde jsem k tehle znalosti prisel - protoze se na nyxu orientuju spis podle ikonek a nick se my az potom vybavi z podvedomi podle ikonky. Tak ted uz vim proc to jmeno znam (+mozna ten film Vlacila s Cepkem co jsem kdysi videl).
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GIOMIKY: držíš od há druhé doby. Protože ligatura.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Hm... sorry... pro ty, co to nezajima jenom posledni:
    Ha-li, be-li, ... kone v zeli ...
    prvni, druha, ... prvni, druha, ...
    

    Uz jsem si to pri hrani te glassovy pate takhle zpival.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tu-dy-tu-dy pauza /
    1------2-----3--4---
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Pro ty co neumí noty nebo je to nezajímá, tak na nástupišti 9 a 3/4 je připraven k odjezdu vlak do Bradavic.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LOPIK: Ale jo, potrebuju to spocitat, sluchem to znam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam