Přiznám se, že ventilování osobních sraček "známejch" zde, mě vedou vždy k tomu, abych se na to nedíval a radši to ignoroval. Vždy si řeknu, že je moc fajn mít pár kámošů v realu kde se vybrečim, když je třeba a nebo tu díru, kde se to promele u sklenice piva. Nepsat tolik co tě sere, víc co je fajn nebo tip kam zajít na výstavu. Je super, že ne všichni jsou z mého okolí odehnáni pryč, že zůstali.Kdo zmizel a je zmiezlej, že to často mělo i dobrej důvod, proč jsou pryč a už to není můj svět plnej lhaní sám sobě, machrování já nic já muzikant přitom znáš ty celý stories, záseků v minulosti, terapie ale drcení prachu donekonečna...žebrání o pozornost. Nikdy to nebyl můj svět.
Přiznám se, že to bolí, když se jedná i nejen o ty lidi samotné, ale i o jejich děti a lidi v jejich okolí, jak bolí když víš a znáš i druhou stranu mince. Vždy mi přijde smutné, kdy lidi z té docela široké party musí hledat " útěchu" "kamarády" zde, přitom se tomu kdysi nejvíc smáli.
Přiznám se, že to bolí se dívat na tu burzu zklamaných boomerů, co se sem jdou nabízet a opět vidíš často rozdíl mezi fotkama, prezentací a reálem.