• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GREAT_R: tak pak uz me napada jen Theremin:) https://www.youtube.com/watch?v=HgVzb33XAVU
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GANDHI: ten moc nemiluju já
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GREAT_R: akordeon - to te budou milovat. Otce taky meli radi:p
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak ona ta myslenka vznikla pri jednom foceni mody se vsim vsudy, s celym produkcnim tymem ve Strassburku, ale jina doba to byla definitivne.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: neni nad to, kdyz je fotograf profesionál... No, asi se mi to nechce po prvním souvětí docitat :) Asi jina doba...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: jednu dobu jsem mel rozjetej takovej fotoprojekt, oslovoval jsem zensky primo na ulici a ptal se jich, jestli se primo na tom miste pro me svliknou a ja s nima udelam fotku nahore bez. Bylo jich nakonec kolem stovky. Na kafe jsem vetsinou zval jenom ty, ktery mi prisly zajimavy, kolik set jich mohlo za ty roky bejt netusim. Vetsinou jsem s nima ale jenom chvili flirtoval a kazdej sel dal svoji cestou, s tim ze mel doufejme o neco lepsi naladu nez predtim. Kdyz jsem nemel cas, tak jsem to vysvetlil, dal jim navstivenku a tak po tejdnu (kdy na my homepage najednou byl traffic) mi zavolaly.

    Jednou jsem jel do Prahy na sraz fotografu z jednoho fotoserveru, a taky se me ptali jak to je s tema fotkama nahore bez, ze mi to stejne nikdo neveri. Tak jsem jim to vysvetloval, oni furt neverili, tak jsem se rozhlidl po hospode a navrhl, ze primo tam presvedcim jednu hezkou holku aby se svlikla donaha a udelala s nami remake obrazu anatomie Dr. Tulpa. Ta fotka existuje, svolila pote co se sla zeptat pritomnyho pritele, jestli mu to nevadi.

    Ale samozrejme, vetsina zenskejch ktery jsem kdy oslovil reagovala asi jako ty, zrovna nemely cas, naladu, whatever, so what, to se stava, no big deal.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: 😐...dobře, nepochopili jsme se. Ale to je presne to, v čem ses mi zrcadlil u me zkušenosti. Ta zahledenost do sebe a domněnka, že z tve strany je vse v pořádku.

    Kolik holek s tebou slo rovnou z ulice na kafe, aby te poznalo?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: sad story. Akorat teda nevim, co presne se tim snazis rict. Muj pocit po celej zivot je, ze smyslem konverzace je prave diky ni nekoho koho vnimas tak jak jsi popsala detekovat a traveni casu s nim se vyhnout - a ne mu dat svoje telefonni cislo. Ale ja jsem v podstate dost jednoduchej, je mozny ze nekdo ma masochisticky sklony a princip traveni casu s nekym s kym mu je dobre povazuje za prekonanej.

    Asi bych jeste mel zminit - snad tim tvoje zmateni jeste nevystupnuju - ze ja smysl baleni nevidim ani v tom telefonnim cisle (a uz vubec ne v hazeni spodnima kalhotkama) ale v tom baleni samotnym. To je (nebo teda spis bejvala, viz predchozi posty) pro mne zabava, a pro ty kdo se toho se mnou ucastnily ocividne taky, jinak by se toho neucastnily. Jiste, obcas kdyz to zrovna moje zivotni situace umoznovala a dotycna slibovala zabavu prekracujici nezavaznej flirt to vedlo i dal, ale proboha, kdyby kazda zabavna situace mela vest k necemu dalsimu, to je jenom jina formulace pro stress bez konce, o to preci nikdo nestoji.
    JONY
    JONY --- ---
    GREAT_R: trombon nebo pozoun. Ale bohatě stačí i trubka. Během lockdownu si ji pořídil kdosi na opačné straně vnitrobloku a i na tu vzdálenost to byla slušná tortura.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: na podzim jsem dala takhle kontakt na ulici něčemu podobnému. Měl dobrou taktiku, dostal me do komunikačních rohu, kdy neslo na otazku odpovědět ne (taky dela mluvčího). Sebevědomí mel na rozdávání, ale twl... nic otravnejsiho jsem zároveň nezazila. Postupne jsem vypinala upozorneni na jeho zpravy, blokvala pribehy, az ho musela zablokovat úplně, protoze pres jeho ego stale nechapal, proc odmitam vse, co mi nabízí - vzhledově neatraktivní a svym chováním se z nej vyklubal kreten. A vsadim se, ze tj presne ten typ, co ten chodi s nosem nahoru, protoze on se prece umi obleknout, on zna veskere náležitosti společenského chování, ví co ženě nabídnout, ale absolutně ho nenapdane, že by mohl tim svym dokonalým vším, byt proste slizkej a otravnej.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: you are welcome;)
    Jak uz jsem psal, pri baleni je ta zabavna cast samotnej proces, a ten funguje pouze, pokud ho tak vnimaji obe strany. Coz je snad i odpovedi na tvuj postulat.

    Nevyhodou kultivovany konverzace je, ze se clovek o protejsku dozvi i veci ktery smysl ty konverzace cinej obsoletnim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: ne, že bych ti chtela narušit tvoji teorii, ale mne treba prijdes strašně slizkej (vzhledově) a na ulici se prece jen musis rozhodnout behem par vterin na základě vzhledu. Zkus si mozna lepe vzpomenout, protoze pochybuji, ze po tobe holky rovnou hazely kalhotky.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU: k tomu bych se taky mohl priznat. Nicmene, moje priznani je, ze jsem to mel driv opacne. Ze jsem balil holky na ulici protoze to bylo pro me formou zabavy, nezajimal me ani tak vysledek, jako ten proces sam o sobe. A ze dnes nedokazu zpetne rict, kdy me to prestalo zajimat a proc. Teda, teorii bych mel, ale nechci dnes nejaky vlocce zpusobit trauma, so what (Ha! to mi ted zrovna hraje k snidani, si prave uvedomuju)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v zimních měsících nosím doma dva župany přes sebe.
    otužilost my ass.
    SITH
    SITH --- ---
    Baví mě velmi badminton ale vůbec mi to nejde
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GREAT_R: Didgeridoo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    GREAT_R: Bassaxofon
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GREAT_R: Bicí... klidně i elektronický. I ty dokážou dělat pěknej brodel...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREAT_R: jedno slovo: djembe :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam