MICHELLEDANIELS: jednu dobu jsem mel rozjetej takovej fotoprojekt, oslovoval jsem zensky primo na ulici a ptal se jich, jestli se primo na tom miste pro me svliknou a ja s nima udelam fotku nahore bez. Bylo jich nakonec kolem stovky. Na kafe jsem vetsinou zval jenom ty, ktery mi prisly zajimavy, kolik set jich mohlo za ty roky bejt netusim. Vetsinou jsem s nima ale jenom chvili flirtoval a kazdej sel dal svoji cestou, s tim ze mel doufejme o neco lepsi naladu nez predtim. Kdyz jsem nemel cas, tak jsem to vysvetlil, dal jim navstivenku a tak po tejdnu (kdy na my homepage najednou byl traffic) mi zavolaly.
Jednou jsem jel do Prahy na sraz fotografu z jednoho fotoserveru, a taky se me ptali jak to je s tema fotkama nahore bez, ze mi to stejne nikdo neveri. Tak jsem jim to vysvetloval, oni furt neverili, tak jsem se rozhlidl po hospode a navrhl, ze primo tam presvedcim jednu hezkou holku aby se svlikla donaha a udelala s nami remake obrazu anatomie Dr. Tulpa. Ta fotka existuje, svolila pote co se sla zeptat pritomnyho pritele, jestli mu to nevadi.
Ale samozrejme, vetsina zenskejch ktery jsem kdy oslovil reagovala asi jako ty, zrovna nemely cas, naladu, whatever, so what, to se stava, no big deal.