• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ERVIN: Tak být to na normálním promítání, asi mě to tak nenasere, ale že tam půlka kina žvanila i přes úvodní slovo kluka, který ten cyklus dal dohromady a říkal k tomu zajímavý info, který jsem slyšela tak z půlky, mě fakt nadzvedlo ze židle. Jak se spustil film,jeli vesele dál..
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Nedokazu delat generalni uklid. Uklizim prubezne, ze kdyz neco vidim, tak to uklidim. Nenavidim soupani nabytku kvuli uklidu, mam pak chut vsechno vyhazet.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BAAL: To kino bylo plný lidí, co se smějou na všelijakejch místech, kalej vínko a povidaj si. Ale víno nahlas nesrkaj a když si chtěj něco říct jedenk druhému se nakloněj a pošeptaj si to. Tyhle vemena se s audiem kina překřikovali už od upoutávek a focení plátna s bleskem taky proběhlo...

    KAIAFOX: Žena taky chtěla sjednat pořádek. Asi jsem ji měl nechat, ale já už byl tak votrávenej, že i kdyby ho sjednala, z filmu bych nic neměl. On tam byl novej promítač, takže film nejdřív nezačal a pak mu chyběla půlka titulků...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Pardon, kavárně :D ale maji tam všechno.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: ja se priznam, ze uz nepůjdu na Dlabacov na promitani pro deti. Skvela idea je ta, že soupnes dítě do salu a zustanes v přilehlé vinárně na vino. Ale kazdych 5 minut courajici dite za maminkou, že potřebuje curat, pit, nové chipsy, je fakt otravný. Navic ty deti jsou pak jak v diskuzním kroužku, kdyz nemají dohled. Film pro dospelaky jsem ještě nezkousela.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já se teda přiznám, že jsem začala chodit do kina Pilotů a zatím jsem tam nikoho takovýho nepotkala.. ale je fakt, že jsem tam byla jen na promítání pro děti.. a tam se smějou děti něčemu a dospělí jinýmu..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Od tý doby, co jsem zjistila, že za body ze zaměstnanecký benefitky jde kupovat lístky i do first class... chodíme do first class:-D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Dnes jsem se nechala unest a spachala jsem pasivne agresivni gesto na minimalne 14 fotbalovych fanouscich. A planuju druhe kolo.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Priznam se, ze pulku z tech veci delam, piju v kine pivo, fotim si platno a pisu pak nejapne recenze kamaradum na instac, nahlas se smeju, kdyz je cemu a kdyz jsem byl mladsi a hezci, tak jsem se tam osahaval s holkama.

    Sorry not sorry:-)

    Ale abych se pridal k nenavisti, tak me serou lidi co neumi prijit vcas a pak tam se svitilnama zvedaji celou radu a lidi co zerou v kine krupave jidlo, to zase jo:-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KAIAFOX: V Aeru jsou ještě bonusem lidi neustále courající pro chlast.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ERVIN: Zrovna jsme si s mámou říkaly, že poslední ostrov ticha v hledišti je na klasice, ale i tam přibývá idiotů, kteří absolutně netuší, co se sluší/nesluší. Nesnáším to trapný tleskání po každý skladbě. Za to by měli vyvádět ze sálu.. o ne/oblečení nemluvě.

    Idioty v Aeru potvrzuju. Naposled dva kreténi uprostřed kina na Myiazakiho filmu, který jsem šla shlédnout prvně, tak jsem se těšila a poslouchám tam akorát tupý žvásty 🤦‍♀️ (k manželově nelibosti ale zjednavam pořádek, tak sklapli).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ERVIN: Do kina se imho vůbec chodit nedá. Je to peklo. I v Oku nebo v Aeru. Suprový jsou i lidi, co si při projekci fotěj plátno. A doprdele když už je někdo takovej debil, tak telefon nedokáže hned schovat, ale ještě to musí okamžitě sdílet na Ig a datluje k tomu x minut nějakej úplně super komentář. Naposledy v Aeru na Lost Highway. Nesnášim kvůli těmhle lidem chození do kina. Divadlo přeci jen lepší. Z nějakýho důvodu ale dementi co nedokážou držet hodinu a půl hubu bohužel lezou i tam. Sere mě to velmi.

    Uvaděčky s paintballovejma kvérama jsou potřeba! Označkovaný by pak projekci/vystoupení zaplatili.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Přiznám se, že me serou lidi natolik, že už nebudu chodit do kina. Do multiplexů už nechodim, protože se to tam hemží křupany, co potřebujou všechno hlasitě komentovat. Včera mě tohle potkalo i v malym artovym kině na artovym filmu. Dva idioti, co potřebovali všechno polohlasně komentovat, jak pětiletý se uchechtnout čemukoliv jen náznakem sexuálnímu... a do toho ten vyjebanej popkorn, kterej prostě nedokázali jíst se zavřenou pusou... uff
    FINSON
    FINSON --- ---
    HAR4NT: Mě prostě jenom uklidňují klidné zvuky... ale rozumím tomu, co píšeš :-)
    TANKIE_: V Nuslích jsme taky moc ticha neměli. Hodně pomohlo se odtam odstěhovat a v novým bydlení pořídit protihlukový skla do oken :-D
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Puvodne jsem chtel byt jenom vtipnej, ale ted tu mam jedno zasadni priznani. Tenhle klip jsem dnes videl poprve v zivote a musim rict, ze teda wow! Dal jsem si u toho v praci fidorku, tlemim se na cely kolo a jdu si to pustit jeste minimalne jednou.
    Team - Reklama na ticho 1988
    https://www.youtube.com/watch?v=suRq0ats8EI
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    TANKIE_: miluju ticho !
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Se přiznam, že moje ASMR je ticho. Vzácná to komodita. Nosim furt sluchátka (často vypnutý) a slyšim se zevnitř (fuj). Ale bejt někde v přírodě, kde je ticho, jen občas zavrže hmyz a pískne pták, tak to je mega vzácný. Všude je slyšet vzdálená civilizace. Občas si doma dám i “zvuky domu”, ale to je peklo, protože hluchá bába si pustí tv šlágr, jiný sousedi se baví nahlas, mladý nade mnou furt cvičej a pak šoustaj a venku je Žižkov. Království za ticho.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FINSON:imho je to o tom, ze na audio podnety se nemusis senzoricky zamerit tak, jako na vizualni (pokud to teda neni nejaky ucelovy ambientni osvetleni vsude okolo tebe, nebo treba schvalne prehnanej impuls jako treba flashbang), aby te to fyzicky/neurologicky ovlivnilo.
    akustickej tlak vnimas celym telem a nejaka rezonance nebo disonance s nejakou tvoji fyzickou soucasti nastava i mimodek:)

    "good vibez", narozdil od napriklad "woke generation" proste neni zadnej modni bezobsaznej pojem pro blbecky;))
    LAMYROS2
    LAMYROS2 --- ---
    Jo to je přesně ono....
    FINSON
    FINSON --- ---
    OMNIHASH: Budiž ti přáno. Nicméně myslím, že mě to vychází levněji :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam