• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FINSON:imho je to o tom, ze na audio podnety se nemusis senzoricky zamerit tak, jako na vizualni (pokud to teda neni nejaky ucelovy ambientni osvetleni vsude okolo tebe, nebo treba schvalne prehnanej impuls jako treba flashbang), aby te to fyzicky/neurologicky ovlivnilo.
    akustickej tlak vnimas celym telem a nejaka rezonance nebo disonance s nejakou tvoji fyzickou soucasti nastava i mimodek:)

    "good vibez", narozdil od napriklad "woke generation" proste neni zadnej modni bezobsaznej pojem pro blbecky;))
    LAMYROS2
    LAMYROS2 --- ---
    Jo to je přesně ono....
    FINSON
    FINSON --- ---
    OMNIHASH: Budiž ti přáno. Nicméně myslím, že mě to vychází levněji :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FINSON: já poctivě trénoval od čtrnácti... na druhou stranu bez toho už dneska neusnu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    OMNIHASH: To na mě nefunguje...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FINSON: nejlepší ASMR audio je bublající akvárium!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Číst evidenční listy ze sběrných táborů je smutné a fascinující zároveň. Možná je to tim, že člověk uz ani nečeká dobry konec příběhu a ten jeden kus papíru nese spoustu emocí. Beznadej, smutek, ale i naději a štěstí... skutečné štěstí. To pak clovek mavne rukou nad lec čím...
    THEPRESIDENT
    THEPRESIDENT --- ---
    LAMYROS2: Pokud ten impuls je treba dychani, tak ses to rozhodne ty.
    LAMYROS2
    LAMYROS2 --- ---
    Když jsem vzteklý po určitém typ impulsů. A moje blízká osoba mě těmto impulsům vystavuje i přes to, že ví že na mě ty tipy impulsů takto působí a nereaguje na varovná znamení a žádosti aby toho daného jednání zanechala. Jsem to pořád já kdo může za můj vztek? Lámu si s tím hlavu a mám vnitřní pocit, že odpovědný jsem stále já. Ale nějak mi to nepřipadá fér.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Se teda v návaznosti na předešlé přiznám, že v poslední době občas poslouchám ASMR videa. Je toho plný Youtube, nepotřebuju k tomu vizuál, stačí mi audio a některé mi pomáhají se soustředit při práci a jiné se večer zklidnit a usnout. Prý má u toho člověk zažívat jakési mravenčení nebo lechtání nebo co ("tingles"), což teda nezažívám, ale i tak je to pro mě fajn.
    Pomohlo mi to ale vzpomenout si a zpětně si uvědomit, že tingles mi kdysi dokázala způsobit češtinářka na gymplu - při diktátu :-) Jak se celá třída soustředila, bylo v ní ticho, do toho klidný hlas vcelku sympatické učitelky (celá třída ji měla ráda) odříkal větu, co jsme měli psát, zase bylo chvíli ticho, a pak tu větu učitelka polohlasem zopakovala - a to mě tenkrát dostávalo.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ALZBETAJEM: no spat se u toho rozhodne neda.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ALZBETAJEM: Mě tenhle druh hudby vytáčí, když chci relaxovat při své nouzové návštěvě Saunie... stejně jako lidi, kteří se v bedně musí vykecávat...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALZBETAJEM: já jsem si během střední pouštěla na spaní výhradně Dead Can Dance a doteď to můžu k usínání poslouchat, i když to už umím zpaměti
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: si s nimi nesmis povídat :)))...,, neeeeeeviiiiiis kdeeee jeeee Syndneeeeey? " (hledá se Nemo)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ALZBETAJEM: cheche, to já si jednou k relaxaci pustila zpěv velryb a musela jsem to vypnout, páč jsem se smála tak, že mi tekly slzy a nemohla jsem dejchat 8)
    ALZBETAJEM
    ALZBETAJEM --- ---
    DA_NIELA: já si nedávno řekla, že zkusím na usínání přesně nějakou tu sleep music a po 10 minutách sem to musela vypnout, jak mě to rozčilovalo :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Naproti na strese neco opravuji. Jeden z chlapu se tam sel prave vymocit na strojovnu vytahu. To mi prislo dost znepokojivy, ale vlastne me prekvapilo, ze nemoci z okraje strechy dolu, coz je rozhodne neco, co bych udelala ja. Kdybych umela mirit. A nebala se vysek.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přiznám se, že jsem si myslel že vkladní knížky přestaly existovat tak před 20 lety :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jsem idiot a musela jsem si to poslechnout. Abych se dostala do postele, musela bych z kuchyně projít kolem dvou velkých zrcadlových skřiní v předsíni. Tu bych zvládla proběhnout. A pak bych byla v ložnici. Kde mám další zrcadlovou skříň přes půl stěny. Asi se teď zrovna nutně potřebuju naučit croquembouche.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Dneska jsem musela poprve v zivote sahnout na svoji vkladni knizku a neco z ni vybrat. Trochu se stydim a hned po prvni vyplate, to tam vratim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam