• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VYHULENY_UFO: nejsem, ale pár ročníků základky jsem pod bdělým dohledem soušek učitelek odchodit stihla.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISSIE: to me nenapadlo, ze ses sedmdesatej rocnik...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HAR4NT: na to mam tebe, tak prebirej, popelko... cekam :D
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MLIKARNA LORD_DE_SEIS: https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1745691609356789
    lol to že někdo něco dělá špatně, neznamená že to je dobře. To dělení na generace je ubersračka jako horoskopy, nebo 16 typů osobnosti
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Dneska sei vůbec nechce do práce 🙎
    bude to dlouhý a otravný
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS: a konkrétně v post-socialistických zemích nejde jen o ty technologie, ale taky o to, zažít komunismus v praxi.
    Já jsem zažila souško-vání, branný cvičení i mandarinky jen na Mikuláše, i "nebudeš ve škole opakovat, co se říká doma", moje sestra (ročník 1987) už vyrůstala tímhle totálně nepoznamenaná.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: preber si to sam
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HAR4NT: a to ma s tim spolecnyho co? jakoze rad svym mladym potomkum prenechas v dedictvi dluhy a exekuce, jen proto, ze penize naprosto vubec nic po smrti neznamenaji?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: rubas nema kapsy
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HAR4NT: tak mame jiny hracky, zejo. nekdo si kupuje drahy auta, nekdo investuje do pozemku u more a jinej si hraje s povislym bimbaskem behem prohlizeni portfolia kryptomen. na mladi je super jedina vec. umis presvedcive delat, jak mas uplne v pici, ze nemas moc penez , muzes si hrat na nyxech na priznivce alternativnich nezavislych kultur a smat se debilkum, kteri jezdi na free mejdany medourama, bavama ci audinama.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    LORD_DE_SEIS: :D přesně
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    TRISSIE: Vyborny, jdu za svymi zoomery, kteri mi rikaji "kamo", a ze jsem "zetkova" a na tenhle prispevek snad nekdy zapomenu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MLIKARNA: já to chápu...prostě staršímu řekneš, že ten hrnec, co mu chceš prodat má výborné tepelné vlasnosti a ušteří díky tomu za energii a tomu mladšímu, že je vyroben z recyklovaných materiálů bez uhlíkový stopy. Na meetingu se pak poplácáte po zádech jak se vám daří cílit na jednotlivé skupiny. Hlavně aby se nikdo nedozvěděl, že lžete oboum skupinám a že prodáváte šunt z Číny
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    LORD_DE_SEIS: a to ještě kdybys věděl, pro jakou firmu, to už by ses pokřižoval :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: a problem starejch snehovejch vlocek je v tom, ze uz si nemuzou hrat se svym dlouho disfunkcnim sulinkem a zavidej mladejm, ktery to maj jeste funkcni, tak na nich lopotne hledaj ruzny udajny chyby a nedostatky.
    Leave the kids alone!

    BOOZE & GLORY - "Leave The Kids Alone" - OFFICIAL VIDEO (HD)
    https://youtu.be/uxEcQJU1AE0?si=LwXQwhw12f8Fod9Q
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    problem mladych snehovych vlocek je, ze zijou v rychlym svete prehlcenym naprosto zbytecnym gigantickym kvantem informaci. staci videt, co nektery snehovy vlocky na internetech konzumuji za rychle plynouci sracky. driv nebo pozdeji si odbornici vsimnou, ze mlada generace je roztekana, nezvlada se koncentrovat nad resenim problemu, protoze pro ne je jednodusi kazdou minutu prstikem prejet na jiny tema. mozna si casem lidi vsimnou, ze tri prdele snehovych vlocek ma diagnostikovany poruchy a je zavisla na praskach.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak aspoň chápeš, že to neslouží k ostrakizaci jednotlivých skupin ale spíš jako návod, jak s nima mluvit...a to nejen z marketingovyho hlediska ale obecně. Je fajn vědět, co člověka, se kterým mluvíš zajímá nebo jak se dívá na svet a co je pro něj důležity...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1. Anything that is in the world when you’re born is normal and ordinary and is just a natural part of the way the world works.
    2. Anything that's invented between when you’re fifteen and thirty-five is new and exciting and revolutionary and you can probably get a career in it.
    3. Anything invented after you're thirty-five is against the natural order of things.
    OBLESTIL_VRANU
    OBLESTIL_VRANU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak mě taky sere sexismus, rasismus apod., ale to neznamená, že popřu že velká čás žen nebo Romů, mají jiné zkušenosti a možnosti než muži a majorita. Jedna věc je nějaká analytická kategorie a druhá předsudky a diskriminace. Rozdíl mezi generacemi, který je nutné lokalizovat, není jen v hodnotách, ale ty odrážejí geopolitický a ekonomický vývoj, nejen zmiňované technologie. A je trochu divný, že na hodně věcí mají často větší shodu Klaus, Zeman, Topolánek, Keller, Grebeníček mezi sebou než s mladejma lidma z jejich stran nebo názorových proudů. To, že ve světě přibývá prezidentů a premiérů, kterým je přes 70 let. Brzy zřejmě budou stát v čele všech deseti nejlidnatějších zemí světa je jen ukázka nerovnoměrně distribuované politické moci. Nedostupnosti bydlení, univerzalizace vysokoškolského vzdělání, politické a ekonomické postavení, dopady globálního ohřívání apod. Jsou věci, které rozdílně dopadají nejen na lidi podle tříd, rasy a genderu, ale i podle věku a protože každá generace má jiné zkušenosti, tak má i jiné hodnoty. Není to jen podle tebe univerzální pravidlo, ze starý nemaj rádi mladý a naopak. Proto generace po 89 moc nepochopí, proč v Československu byla před rokem 39 jedna z nejsilnějších komunistických stran na světě.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MLIKARNA: Už chápu tvé rozhořčení.
    Tak promiň, že jsem vypustil tu stránku ohledně marketingové komunikace směrem k jednotlivým skupinám.
    Nejsem z oboru - zaplať pánbůh za to.
    XARGH
    XARGH --- ---
    pratele, po 35. roce veku se skoro kazdej opicak zacne koukat na generace po nem jako na zkazene a line. to plati od pocatku pisemnych zaznamu. se s tim smirte :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam