• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že dneska jsem to neuhlídala. Dítě mi naházelo hromadu čerstvě vypranýho a usušenýho prádla na zem a na to naházelo hlínu z květináče. Pak spokojeně usnula. Nelze se na ní zlobit.
    Přiznávám, že mám ráda, když mi dítě leze po hlavě. Připadá mi to takový prostě, že to nejbližší nejmenší dítě je nejroztomilejší a může.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já se přiznávám, že na tohle mám manžela. Hrozný, co. A nejen na daně a tyhle věci, ale i když někam jedu pracovně, nechávám ho hledat mi letenky a ubytko. On se s tím rád crcá, shání nejvýhodnější nabídky co nejvyšší úrovně, já to nenávidim. Všechny tyhle věci nesnáším. Dokonce nesnáším i nakupování online, příliš to připomíná úřadování. Tak, je to venku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak když už to tady jedete, tak daním tím nejjednoduším způsobem. 60% paušální odpočet ze základu daně. Ale protože v byrokracii jsem dobrej asi jako Míla Rozner v čemkoli jiným (tedy vůbec), tak si na tenhle super simple úkon stejně už roky platím kamarádku Míšu. Ta je fakt dobrá a kromě toho zná na každym FU někoho. Takže když by se náhodou něco posralo, vím že to Míša zařídí a mě bude jenom informovat. Nemohu si ji vynachválit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se přihlásila k paušální dani a pankáčsky eviduju jenom vydané faktury.
    Doufám, že krom hodných paní jsou na místním finančáku stále mé dvě spolužačky. Ne aby podváděly, ale kdyby bylo potřeba, vysvětlily mi, jak to hladce napravit.
    A ještě mám právníka.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: já si platim lidi, co takový věci dělaj za mě, protože jsem stresem blila a přesně jsem čekala, že mam speciálního kontrolora na FÚ a půjdu si sednout do lochu a zadlužim se na 300 let (což už je v bazálu debilita, vše platim, páč jsem úzkostnej hňup). A už je to mnohem lepší. Rozděl a panuj 8)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TANKIE_: v den kdy jsem zrušil ico mi odpadlo minimálně padesát procent stresové zátěže že na mě někde číhá inspektor z fu který si mě hezký nechává dozrát do tučné pokuty. Hodná ani z fu me při ukončování nad rámec povinnosti prolustrovala zleva zprava, našla dokonce jedno blbě odvedeny DPH ktere by fakt bolelo a poslala co kam mám zaplatit. A následně mi poslala dojemný mail jak ji mrzí že už si nebudem psát protože se u těch mých traktátu vždy hrozně nasmala :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NOFNAK: Já myslim, že si to můžem letos prostě obhájit tim, že už to bylo stejně všechno odkvetlý
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LIQUID_SOUND:
    SALAMAN:
    Já taky uschnu a to jsem šťastně zadanej.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Nepovažuju se za blbce a ačkoli jsem výtvarnice, dokážu třeba chápat i vyšší fyziku a dost mě baví. Ale daně, socka, zdrávka, živnosťák, finančák, datový schránky a podobný srandy a mě mluví prostě svahilsky. Kdo se tady v těch státních ouředničinách vyzná má můj nekonečný respekt. Radši bych snědla tlející rybu vyblitou psem, než dělat daňový přiznání nebo řešit cokoli na přepážce na čssz.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LIQUID_SOUND: Hele já taky uschnu, a to jsem ženatej.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    njn tak uschnu no. jestli to platí taky pro chlapy.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Problém mám já, ty kola jsem odmítl, ale dnes jsem zase pár věcí přivezl.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELSINOR: Ale zase když vypadne proud, tak naopak problém nemáš.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    ARGANNAH: Svíčky. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ELSINOR: To je úžasný, co to je? :-O :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELSINOR: Ano. Chybí ti věž v hlubokém hvozdu.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Možná mám menší problém.

    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Dneska mám silné obavy, že na meetingu něco vyvedu. Vyskočím na stůl a zakokrhám, zapálím si nebo sednu kolegovi na klín. Zároveň si musím kontrolovat maily víc než obvykle, protože se bojím, že jsem do nich napsala ta sprostá slova, co mi běží hlavou. Ať už je večer.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jen bacha, ať se ti nepřemnoží. Dej je zavčas vykastrovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam