• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: pocitat a mluvit je jedine co umim a vubec se tim netajim. Oni všichni nemusí umet všechno, tak z toho nebud smutnej.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MICHELLEDANIELS: ty abys taky něco neuměla...
    tyhle lidi "Všechno vim, všechno znám, všude jsem byl a kde jsem nebyl, tam se chystám" mi vždycky přišli hrozně votravný
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALAMAN: uplne presny. Jakoze jeste to chapu na komercni televizi/radiu pro plebs. Ale proc mam proboha kazdou pul hodinu na zpravodajske stanic CRo+ poslouchat, ze Boby Brno remizovalo s Kedrou Ostrava 4:7. Kolik promile lidi tohle zajima? - a pokud je to zajima, muzou si to zjistit na 3 kliknuti rychleji a prehledneji.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOFNAK: me se, kdyz v radiu spusti sportovni zpravodajstvi, normalne az vypne mozek :-) jako kdyz mi neco vysvetluje zena, nebo tak neco:)
    BSB
    BSB --- ---
    chléb a hry?


    SALAMAN:
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NOFNAK: Já nikdy nepochopil, proč jsou v televizním vysílání za sebou zprávy, sport a počasí. Proč sport WTF?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Přiznám se, že jsem dane počítala uz na základce a nechapala proč jsem to uměla jedina. Už asi trochu chápu...
    Ale co, ja zase nenakreslim psa, aby nevypadal jako kůň a naopak :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    z nejakejch zvracrnejch duvodu me vzdy potesi, kdyz vychytam obed presne na 12, kdyz mi tu na Letny bimbaj zvony
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Nezajímá mne sledování sportů v TV. Irituje mne, když někam přijdu a řve tam z TV fotbal. Tomu se však většinou mohu vyhnout.
    Jsou však období v roce, kdy se nedá uniknout. Třeba teď, v kantýně plakáty slibujici výhru hokejového merche za dvě lahve koly, v obchodě Vyhraj lístky na MS, všude to leze. Ještě že nekoukám na klasické televizní vysílání.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ENDER: mrtvej kůň bez mozku ano, Tankie ne. 🖤Lucky you.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Priznam se, ze letos jsem si dane delal poprvy sam. S tim pruvodcem co je na danovym portqlu to zvladne i mrtvej kun bez mozku. Nejtezsi bylo najit ty prilohy, ktery jsem mel nekde zabordeleny. Kdyz jsem pak videl, ze jsem z myho prijmu zaplatil na danich asi 10%, trosku jsem se zastydel..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že dneska jsem to neuhlídala. Dítě mi naházelo hromadu čerstvě vypranýho a usušenýho prádla na zem a na to naházelo hlínu z květináče. Pak spokojeně usnula. Nelze se na ní zlobit.
    Přiznávám, že mám ráda, když mi dítě leze po hlavě. Připadá mi to takový prostě, že to nejbližší nejmenší dítě je nejroztomilejší a může.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já se přiznávám, že na tohle mám manžela. Hrozný, co. A nejen na daně a tyhle věci, ale i když někam jedu pracovně, nechávám ho hledat mi letenky a ubytko. On se s tím rád crcá, shání nejvýhodnější nabídky co nejvyšší úrovně, já to nenávidim. Všechny tyhle věci nesnáším. Dokonce nesnáším i nakupování online, příliš to připomíná úřadování. Tak, je to venku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak když už to tady jedete, tak daním tím nejjednoduším způsobem. 60% paušální odpočet ze základu daně. Ale protože v byrokracii jsem dobrej asi jako Míla Rozner v čemkoli jiným (tedy vůbec), tak si na tenhle super simple úkon stejně už roky platím kamarádku Míšu. Ta je fakt dobrá a kromě toho zná na každym FU někoho. Takže když by se náhodou něco posralo, vím že to Míša zařídí a mě bude jenom informovat. Nemohu si ji vynachválit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já se přihlásila k paušální dani a pankáčsky eviduju jenom vydané faktury.
    Doufám, že krom hodných paní jsou na místním finančáku stále mé dvě spolužačky. Ne aby podváděly, ale kdyby bylo potřeba, vysvětlily mi, jak to hladce napravit.
    A ještě mám právníka.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: já si platim lidi, co takový věci dělaj za mě, protože jsem stresem blila a přesně jsem čekala, že mam speciálního kontrolora na FÚ a půjdu si sednout do lochu a zadlužim se na 300 let (což už je v bazálu debilita, vše platim, páč jsem úzkostnej hňup). A už je to mnohem lepší. Rozděl a panuj 8)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TANKIE_: v den kdy jsem zrušil ico mi odpadlo minimálně padesát procent stresové zátěže že na mě někde číhá inspektor z fu který si mě hezký nechává dozrát do tučné pokuty. Hodná ani z fu me při ukončování nad rámec povinnosti prolustrovala zleva zprava, našla dokonce jedno blbě odvedeny DPH ktere by fakt bolelo a poslala co kam mám zaplatit. A následně mi poslala dojemný mail jak ji mrzí že už si nebudem psát protože se u těch mých traktátu vždy hrozně nasmala :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NOFNAK: Já myslim, že si to můžem letos prostě obhájit tim, že už to bylo stejně všechno odkvetlý
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LIQUID_SOUND:
    SALAMAN:
    Já taky uschnu a to jsem šťastně zadanej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam