• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MICHELLEDANIELS: "Pretty privilege." Věc, kterou si krásní lidi vůbec neuvědomují, že mají, a kterou docení až tehdy, když o ní přijdou. Nedávno proběhla médií fňukačka Pauliny Porizkové (nebo jak se ta modelka jmenuje), že je teď k stáru úplně neviditelná a jak jsou staré ženy diskriminované. Až na to, že to, co se nejspíš reálně stalo bylo, že přišla o pretty privilege. Které do té doby považovala za samozřejmost.

    Body privilege - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Body_privilege

    A abych nebyla úplně OT, musím se upřímně přiznat k jedné věci. Mám za sebou poměrně dost pracovních i osobních úspěchu a jsem se svým životem spokojená. Ale stejně mám čas od času slabou chvilku, kdy si říkám, že bych třeba zrovna ty těžce vydřené pracovní úspěchy někdy fakt vyměnila za tu trochu přímočaré krásy a pretty privilege. Pak mě to samozřejmě zas hned přejde a zastydím se za tu myšlenku. Ale holt to tam někde je, no.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: ono to tak ale nejspis bude. Obycejneho cloveka nikdo nesoudi, ale budes prilis hezka, bohata, slavná, tak musíš byt prece automaticky šťastná a mas vse jednodušší, nejvic přátel a život bez problémů...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MADIETTA: Mě obdobně serou lidi, který vydělávaj měsíčně můj roční plat řečněním o tom, že na penězích nezáleží.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Hrozně se celý život snažím nesoudit na základě povrchních znaků a říkat si, že každej má něco. Ale mám své limity. Kdykoli mě celoživotně božsky krásná a štíhlá žena začne přesvědčovat, že přece nezáleží na vnějšku, ale na duši, a že krásný holky to mají taky strašně těžký, protože jsou krásný, přiznávám, že se mi v sobě ta empatie doluje strašně těžko.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALESH: ono by bylo pro začátek dobrý přiznat si přímou návaznost na pirate-bay a jejich agendu volnýho sdílení "čehokoliv", což jde opravdu popsat až krajně-levicovým přístupem k soukromému vlastnictví, což je jen kulantní název pro komunismus, tedy společný komunitní majetek. dodnes to je v programu pirátů, takže tenhle krajně-levicovej přístup (you name it) stál u zrodu a je v programu i dnes. když zavřu obě oči a shrnu stav věcí nějaký lpatě v hospodě - tak jsou piráti komunisti
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALAMAN: loni jsem na to tema udelal tohle, docela to pak kolovalo po sitich. (Jsem m volic piratu - vetsinou, ale kauza s Jannou Michailidu me pobavila)

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Naprosto v pořádku, je to jako velice morální a nekorektní úderka na nyxu, stejně jako ta co se od rána do večera pomočuje protože budou muset "podepisovat papíry když pujdou na grupensex" (na kterym nikdy nebyli), ublinkává si z meeto, kritizuje každej náznak toho že by někdo mohl být sexuální predátor ale pravidelně to prokládá výkřiky se zvednutou bradičkou na téma trestání sexuálních násilníků.

    Ale nemyslim že jsou ty lidi špatný, až vymyslíme elektrárnu poháněnou pokrytectvím tak je tam nasadíme a budem se moc zbavit kompletně všech dalších způsobů získávání elektřiny. :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    R_U_SIRIOUS: Víš, on je princip, příklad (byť hyperbola) a pak je tahání za slovo. Víc už tu není třeba dodávat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Líbí se mi tahle oscilace lidí co maj hubu "svobody slova" - ta svboboda je jinde po ránu a jinde večer - pamatuje časy kdy měli lidi koule? :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    JAMILLOS: Když budeš svobodně tvrdit, že jsi byl v kosmu, byť si tam nebyl, tak seš buď debil nebo nejsi duševně zdráv. :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ADAMIRA: Ve správně nastaveném "internetu" jako je Nyx, tak ano. Já ti to třeba kontroluju. A běda ti, jestli se mi to nebude líbit. :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: oni mají tzv. Svobodnou kulturu stále v programu, pane. stále se otírají o autorský svazy, svobodu informací, volně dostupná díla. trochu to od založení přebarvili, ale já tam cítím to "pičo"
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PALEONTOLOG: Tak bavím se o českých Pirátech a jejich programu. Nazi skíni taky vzešli z lidí, co chodili s černochama tancovat na reggae mejdany...

    Česká pirátská strana nemá nic společného s komunismem a kdo tvrdí opak, ten je idiot.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: pirátství a la piratebay je forma anarchokomunismu a nejen česká pirátská strana z toho přístupu vzešla
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    R_U_SIRIOUS: Ano, a od toho jsou dosud normálně fungující zákony.

    R_U_SIRIOUS: Svoboda dělat, co chci, se samozřejmě taky pohybuje v mezích zákona. Tady je ale řeč o svobodě slova, to je trochu něco jinýho. Čili můžu svobodně tvrdit, že jsem byl v kosmu, aniž bych tam byl. Pokud bych ale např. někoho nactiutrhal, na to jsou opět zákonný nástroje. Nezavdává to v žádným případě oprávnění fízlovat každou věc, co člověk vyplodí na netu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ADAMIRA: wut????
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R_U_SIRIOUS: počkat počkat počkat, takže by měl jako někdo "kontrolovat co píšu na internet"?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ADAMIRA: To není pravda. Svoboda není svobodou dělat cokoliv tě napadne.

    Svoboda je svobodou dělat to, co můžeš, nikoliv to, co se ti zachce.

    Snít o cestě do kosmu sice můžeš, ale to je pro tebe asi tak všechno.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R_U_SIRIOUS: nesmysl, svoboda slova je svoboda slova!!!!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ADAMIRA: Právo na ochranu osobnosti.

    Pomluva nebo urážka na cti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAMILLOS: wut????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam