• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Co pisnicky, ale tyvole ty reklamy! Ja jsem vzdycky jak v jirikove videni, co to v te teline/radiu jede. Na me to teda nejvic utoci v uberu, kde se asi da ledacos rict, ale nemam to srdce, kdyz se ti ridici takhle uci cesky.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    stále hůř snáším puštěný rádia a televize na veřejných místech. Což o to, s obědem nebo kafem si prostě vyberu lokaci bez zmíněných atributů, ale v případě zdravotnických zařízení volbu nemám. To si někdo fakt myslí, že lidem dělá laskavost, když je nezbytné, aby nebe bylo blankytné? Manžel absolvoval oční operaci se svou mamkou a když jsem se starostlivě ptala, jak to mamka zvládla, dozvěděla jsem se, že úplně v pohodě, ale on čtyři a půl hodiny lezl z kůže kvůli rádiu. Marné bylo žádat aspoň o ztlumení, to nám to tu hraje po celé klinice (a ano, i v ordinacích). Sluchátka jednak nejsou řešení, když tam byl kurva přece jako doprovod mámy, jednak mi přijde v principu blbě, že je nutné se bránit. Něčemu, co vnímám jako manipulaci a agresi. Na kamarádku trýzněnému při drsných chemoškách na nemocničním pokoji imrvére televizí taky nelze zapomenout. Až se začne psát o magorovi, kterej polepuje zdravotnická zařízení samolepkama TICHO LÉČÍ!!!, tak budete vědět, odkud vítr vane. Protože kurva každá trampota má svou mez. (a to bude teprve začátek mé spanilé jízdy, grrr)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Byla jsem na kosmetice u pani, ktera sirila takovy politicky a kulturni moudra, ze tu proceduru kvalifikuju jako ocistec. A pak jsem byla jide, kde to vypadalo jak popsala Madietta.
    Tak ted nevim.
    Jestli ma kazdy svou verzi nebe, muzu tam tahat certy za ocas?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: miluju vuni Hausky, ty jejich teply deky a pomalou masaz obliceje!
    FIDA
    FIDA --- ---
    Odmalička jsem chtěla být kluk.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    SALVATOR: Ja vim.. Je to kontroverzni priznani, ale uz to muselo ven..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: kolega ma svíčku, ktera smrdí jako nehtarsky salon :D To je desnej puch a vzdy se mu směju, jestli si zase dela svojí kosmetickou chvíli. Už to zapaluje pouze když tu nejsem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Hranolky z mcdonalds mam nejradsi tak pul hodky po nakupu zavreny v pytlicku. Se sladkokyselou!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ja mam problem s ostrymi parfemy, aromaty v potravinach, redidla snasim mnohem lip
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    v životě jsem nebyla na kosmetice, nehtech, na ničem :) ale teda nepobírám, jak se dá vůbec vydržet i jen minutku v salonu na nehty. jako chemik jsem zvyklá na různý smrady, ale ta koncentrace metakrylátu ve vzduchu (a jen procházím kolem) mi přijde úplně vražedná :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NELLAS:
    DELIRIUM: v mém vesmíru má každý svoji vlastní verzi nebe.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Doufám, že čertům budeš mazat záda ty.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS: To se tam, mila kolegyně, potkáme. Drž mi místo v kotli.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V tom případě doufám, že půjdu do pekla :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Miluju zkrášlovací ošetření všeho druhu. Manikúry, pedikúry, masáže, kosmetiku, zábaly a vůbec všechno. Miluju tu atmosféru zkrášlovacích zařízení, všude pastelové barvy a uklidňující hudba a tiché hlasy a krásné voňavé bytosti, které se mě jemně a opatrně dotýkají a pečují o mě.

Pokud někdy přijdu do nebe, nejspíš bude vypadat jako nehtový salon.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska jsem snídala vyvyřený morek z kostí
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Přiznávám se, že chci bejt Morticia Addams. Ale jsem tlustá a blond. Tududum tum.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ERRTU: co tě popudilo tentokrát, k takovým úvahám? mimochodem nebudeš první ani poslední, není se za co stydět
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ERRTU: Tenhle problém už přece dávno vyřešili na Puntanele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam