• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ERRTU: Tenhle problém už přece dávno vyřešili na Puntanele
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HELLENKA: nevim kdo to byl ale nejaky moudry clovek vyjadril rozhorceni jak je nefer ze mladim zivot clovek zacina misto aby ho jim koncil, protoze pouze od urciteho veku uz ma ty zkusenosti aby si ho mohl naplno uzit :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    priznavam se ze si zacinam myslet ze operahypno osciluje nekde v prostoru mezi trapnym trollem a dokonalym dementem...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OPERAHYPNO: sice je to takový tvrzení, co nejde nikdy dokázat ani postmortem, ale zase se na to dobře balí ženský. já mám na ezo letos sbalený už dvě. jedna jede anděly a druhá je total antisystém a podle ní v nás žijou paraziti :) jo obě zdravotnice :-)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    lol dobrá ezo vegeta
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HELLENKA: Jsme tu jistě mimo jiné proto, abychom se něco naučili, vyvíjeli se. A kdybychom mohli cestovat do minulosti a tam si poradit, co dělat a čemu se vyhnout, tak bychom pak neprošli těmi lekcemi, kterými jsme projít měli, a tudíž bychom se nic nenaučili, celé by se to úplně minulo účinkem a nic by nemělo smysl (o vzniku možných časových paradoxů nemluvě :)).

    Já vim, že plody nejsou vidět hned, a někdy vůbec. A že to leckdy stojí za hovno. Nemám recept a sám v tom celkem tápu. Ale tohle vím téměř jistě – věci se nedějí náhodou a máme se učit a vyvíjet... ačkoli pro mainstream je cokoli zavánějící podobným přemýšlením nad obvyklý rámce nutno pejorativně zaškatulkovat (ezo apod.). Tomu ale není potřeba věnovat pozornost.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    LORD_DE_SEIS: no podle všeho by pak mnoho z nás žít nepotřebovalo, protože převažujícím motivem životů lidí ve vyspělých společnostech je účast na mocenském procesu. prostě člověk, který by měl zakázáno po celý život vozit se by asi jen těžko sám od sebe začal plánovat pěší trasu do santiaga
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HELLENKA: každý by si s těmi zkušenostmi co nyní má, zařídil život vědomě jinak ;-)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Poslední dobou mě často napadá, že je škoda, že už mi nikdy nebude třeba 15

    A že mít ty zkušenosti, co mám teď, třeba bych si celý život zařídila vědomě jinak...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ERRTU: Od tý doby, co máme Dyson, ty mrchy vysávám (na slabší cuc, to zvládnou v pohodě) a pak je jak v terárku vynesu rovnou ven a nazdar! Posledně jsem takhle vyklepala asi 50 mravenců, který s náma chtěli bydlet.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: todle kdyz zaslapnes, tak ti to prokousa podrazku a skoci to na tebe. To bych neriskovala.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: dodám pro pobavení že jsem jednou svojí matinku, důstojnou to dámu, na vlastní oči viděl vyběhnout jako ninju po minimálně dvou metrech holého dubu než dosáhla na větev, a to po spatření zmíněného slepýše, kdybych to na vlastní oči neviděl, nevěřil bych že je to fyzicky možné i pro trénovaného člověka :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: naštěstí to není fobie, jen zdravá nenávist, jak pravil T. Pratchett "nelze důvěřovat tvoru který zvládá koordinovat pohyb osmi nohou". vím že skáčou, vím jak někteří štípou, a odmítám zkoumat evoluční původ a rodokmen. v jejich případě jsem (zase ten Terry...) jednoznačný tvarista (tvarista = rasista o level dál než je barva pleti, tvar kostry, a ostatní antropologie).
    fobii mám ze sršňů. jak to zabzučí ve vzdálenosti do pěti metrů, tak se moje tělo přepne na autopilota a já nabudu kontroly až v průměru o nějakých sto metrů dál. případně se proměním v samuraje - berserkera. důsledek asi čtyř žihadel které jsem v deseti letech utrpěl když jsem v lese šlápl kam jsem neměl.
    zajímavý, včelky, čmeláky nebo mravence zachraňuju z louží kde se dá. není to hmyzem jako takovým.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Kdyby u nás nebyla na návštěvě moje máma a nepustili jsme ten hokej pro ni, tak je nám to s ženou úplně buřt a věnujeme se něčemu jinýmu.
    Ale přeju to vzrušení a radost každému, koho to zajímá.
    Osobně mám radost, že mámě ode mě celý víkend chutnalo, stejně jako tchýni přede dvěma týdny, a že nám vyšlo počasí - mnohem líp, než jsme čekali.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ERRTU: Sekáč není pavouk, ale pavoukovec, jestli to pomůže. Ale kamarádce, která takhle nesnáší hady, taky nepomohlo, když jsem ji poučila, že slepýš není had, tak tomu moc šancí nedávám:-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nemám rád pavouky. dost dlouho jsem to vyhazoval z okna, ale poté co na mě zpoza kredence nedávno vyběhl potomek Ungoliaty a Arachné (ta hrůznost byla tak velká, že bylo normálně v dřezu slyšet jak cupitá!! přiklopil jsem to standartní třídecovou skleničkou a nohy to mělo furt venku!!! myslím, že jsem měl náběh na infarkt a jsem hrdý, že jsem jen mužně vrčel a klel a neječel jak malá holka) ve mě František z Assisi definitivně vůči těm osminohejm bastardům zdechl. a oni budou taky! venku nechť jsou živy a zdrávy ale přelez práh můj, neřáde a bota má tě zdrtí!
    ... ale toho šestinohého invalidního sekáče v rohu záchodu, co má revma, že při kažed pohybu rozdrnčí okno, jehož sítě vypadají jak tenisová raketa po průstřelu kartáčovou střelou, a který žije jen díky tomu, že škvíra větračky občas průvanem vyflusne nějakého toho nešťastného mola zrovna do toho rohu... já prostě nemám to srdce.
    JONY
    JONY --- ---
    GRANTORINO: hodně sil. Tobě i celé rodině.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OBLESTIL_VRANU: díky. Zakládám si odkaz. Ještě je brzo, ale určitě budou potřebovat pomoc rodiče, kterou jsou samozřejmě v prdeli nejvíc....jsou konzervativní, takže psycholog je pro ně ještě sprosté slovo... Ale kniha k tomu mají blízko.

    Díky všem za reakce.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GRANTORINO: To je hrůza. Drž se.
    OBLESTIL_VRANU
    OBLESTIL_VRANU --- ---
    Upřímnou soustrast. Chápu, že člověk v takové situaci asi nemá moc náladu na čtení, ale tuhle publikaci lidi docela chválí, tak třeba časem může přijít vhod. https://www.cmhcd.cz/centrum/aktuality/publikace-muj-blizky-si-vzal-zivot-pruvodce-pro-p/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: to je mi moc líto... držte se a ať jste v té ztrátě jeden druhému oporou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam