stále hůř snáším puštěný rádia a televize na veřejných místech. Což o to, s obědem nebo kafem si prostě vyberu lokaci bez zmíněných atributů, ale v případě zdravotnických zařízení volbu nemám. To si někdo fakt myslí, že lidem dělá laskavost, když je nezbytné, aby nebe bylo blankytné? Manžel absolvoval oční operaci se svou mamkou a když jsem se starostlivě ptala, jak to mamka zvládla, dozvěděla jsem se, že úplně v pohodě, ale on čtyři a půl hodiny lezl z kůže kvůli rádiu. Marné bylo žádat aspoň o ztlumení, to nám to tu hraje po celé klinice (a ano, i v ordinacích). Sluchátka jednak nejsou řešení, když tam byl kurva přece jako doprovod mámy, jednak mi přijde v principu blbě, že je nutné se bránit. Něčemu, co vnímám jako manipulaci a agresi. Na kamarádku trýzněnému při drsných chemoškách na nemocničním pokoji imrvére televizí taky nelze zapomenout. Až se začne psát o magorovi, kterej polepuje zdravotnická zařízení samolepkama TICHO LÉČÍ!!!, tak budete vědět, odkud vítr vane. Protože kurva každá trampota má svou mez. (a to bude teprve začátek mé spanilé jízdy, grrr)