• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: hledat recepty na počítači je ale úplně jiná disciplína :-)
    KURE
    KURE --- ---
    GREAT_R:
    TRISSIE: digitalizace... ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREAT_R: když to vytrhám, tak už je nikdy nenajdu, to už jsem zkoušela. mít to per číslo a pak si třeba vytáhnout 2-3 čísla "červen" a hledat inspiraci mi funguje líp.
    ale teda stejně nejradši mám ty opravdu staré, do roku 2010. Tam jsem inspiraci našla pokaždé, ty nové fakt prolistovat a vyhodit. ani trhat není potřeba.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Jako konkrétně tyhle časáky, to je takovej Kondo moment, kdy si chceš připomentou, že nejsi skladiště. Ty dedikovaný knížky jsou aspoň bez reklam a když jsou starý, tak je to úplná časová kapsle, ale třeba takovej apetit, když mi někdo donese... já prostě nechci číst o tom, že nějaká koza z liberce otevřela restauraci, kde vaří zelňačku. Já chci jen ty recepty a fakt je nejlepší to z toho vytrhat.

    Jinak mám rád jednu tiktokerku @shawnas_ideas, co se rozhodla natočit recepty z nějaké 50-60s kuchařky - z dob, kdy se každé jídlo jmenovalo salát a želé muselo být úplně ve všem. některé jsou shogingly dobré, ale většinou je to pohroma v kuchyni (posledně zkoušela jakési pečené kuře v citrónové želatině, bylo to hrozný, ale je z USA a asi nikdy neviděla tlačenku)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: k mojí kosmetičce muži chodí. Obvykle je tam tato cesta: muž má problém, manželka ho objedná.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREAT_R: ja teda musim rict, že me těší, když u chlapa vidim aspon nejake základní prostředky na péči o pleť. Protože i u chlapa jsou černé tečky a zanedbana pleť nehezke, ale vzhledem k tomu, jak to mam ja, tak se nedivím, že se tam chlap nezene :) Ted když bych tam sla, tak by mi určitě vysvetlili, jak uz jsem davno mela mit nejaky druh vpichu kolem oci, na čele a oční víčka ideálně uriznout. Nekdy mi stačí kecy kamaradek, co se těmto procesům věnují.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY,VELCORO: vaření podle receptů a sbírání kuchařek/časpopisů o vaření jsou dvě úplně jiný disciplíny! :-)

    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já vlastně nevím, co to mám s pletí, jestli je suchá nebo mastná, nebo co... A nechce se mi to řešit ani s kosmetičkou, protože tam přeci macho chlap nechodí, ani na kožním protože jsem přeci jen zdravej, netrápí mě svrab ani nic podobnýho. 🙄
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VELCORO: já je teď ruším, nechci už je skladovat. Každej projdu a vytrhnu z toho, co bych chtěl ještě někdy uvařit. Nechce se mi do toho, jde to pomalu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: priznam se, že jsem na kosmetice nebyla nikdy a mam pomalu pocit, že je pozdě začínat.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    přiznávám se, že neumím chodit na kosmetiku. Zkusila jsem to za celej život tuším pětkrát. Vždy proběhl dlouhý meziinterval s nadějí, že teď už úspěšně vstoupím jako velká holka do tohoto segmentu ženského světa. Leč marno, prostě se to mnou ňák nikdy nepotkalo, přestože osobní doporučení od kamarádek atakdále. Nejméně torturní mi připadala milá paní, která měla ve své zkášlovně prastarej kazeťák a z něj se ve skoro (ale bohužel jen skoro) neznatelném zpomalení linula hudební kulisa. Nejhorší byla dáma doporučená mi nedávno mj.jako uživatelka jen děsně zdravých přípravků, jejíž pokusy o ezoosvětu jsem sice úspěšně utnula poukázáním na svou únavu, avšak dvě hodiny po příchodu domů mi zrudl obličej a tak silně pálil, že jsem si ulevovala pěnovým pantenolem. Myslím, že jsem se snažila dost, má vnitřní i vnější žena se bez dalších historek vobejdou a přenechají své místo jiným. Ty třeba zas mně popustěj místo na masáž zad a šíje, aaach.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    VELCORO: Máme doma asi třicet čísel Apetitu, pěkně vystavené v boxu v kuchyni. Uvařil jsem z toho asi pět receptů (jeden jablečný koláč teda dělám pravidelně). Ale obrázky jídel jsou tam hezký, to jo :)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Vasnive sbiram Albert kucharsky casaky, mam jich kolem 50 a prolistoval jsem tak dva.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NOP: Samolepky lááásky po kapsách. Merge them!
    FINSON
    FINSON --- ---
    A přitom když se mluví o okurkách, co je ani čerstvé dotyčný nehodlá jíst, mají všichni vždycky na mysli 30+ cm hadovky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Ty jsi zvíře. A v ledničce sklenici okurek.
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: určitě má i plyšového nedvídka. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Ty máš herbář? A směla bych ho vidět?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    GIRAFFKA:
    Já přísahám na svůj herbář, že už sem nebudu dávat žádný Nedvedy!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DELIRIUM: no my tebe mely taky. Pujdu si umejt oci savem a popremejslim,jak s tebou nalozim.
    NOP
    NOP --- ---
    NELLAS: myslíš
    "Půjdu se mejt a pozhasínám,
    co bude dál?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam