• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: u některých je to se smajlíkem, ale minimálně u jedné je to... no, řekněme, že se jí nechce některé věci vysvětlovat :-)
    (a že se neodhodlala jít ani na pohřeb jedné naší spolužačky, až pozvána byla, tak to teda srabárna je)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Proč srabi? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    z gymplu si pamatuju všechny, i když teda někteří jsou srabi a na srazy nechodí (ale stejně o nich víme, kde jsou a co dělají).
    ze základky... musela bych to dát dohromady podle fotky. část lidí mám někde na sociálních sítích (spíš teda LI než fcb)
    ale zato z vysoké, to je černá díra, vím o dvou :-(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že před několika dny mi spolužačka ze základky poslala můj test z angličtiny za 3, který na ní vypadnul z knížky :D... Protože to je jasný znamení, tak půjdeme po 25 letech(!) na kafe :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Já si ze základky pamatuju jenom Haranta,
    protože ho vídám na Nyxu.
    Vlastně ještě Áju. a tu proto že furt něco dává na fb
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze si ze zakladky pamatuju tak pet lidi a to jenom kvuli tomu, ze je mam na facebooku. Ze stredni si jich pamatuju deset max a opet jen diky tomu, ze je mam na facebooku..Jinak vubec.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Já bych si je ještě asi pamatovala všechny :D
    Teda z druhého stupně. Z první třídy asi nikoho a ze třetí a čtvrté taky tak pět lidí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Jsem;) ale s těch bratru 30 lidí si pamatuju tak šest osm max. Zbytek prostě netuším.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    FRK_R23: Jo jo, já se na srazech taky vždycky hned ožeru :)
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    KOLLER: áno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: A jsi na správném srazu? Nesedí tví spolužáci třeba ve vedlejší hospodě nebo tak něco?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem na třídním srazu se základkou a skoro nikoho si ze školy nepamatuju.
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    NA_LOUCE:
    Heled, to znam, to je Beroun, viď?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: zkousela jsi kančí stetiny? Minimálně te to zbaví elektrizovani.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Nesnáším česání se. Brrr. Ještě když mi ty vlasy začnou elektrizovat, uáá.

S použitím tangle teezeru jsem ochotná to jednou za pár dní přetrpět, ale při užití čehokoliv jiného úplně šílím a mám chuť to okamžitě vzít dohola.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Víš, kdysi jsem za tebe chtěl položilt život. Už ne. Je to dávno vyschlá studna mého bláznovství.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: dost záleží jak dlouho tam člověk žije. 😬
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOPRETKA: tady by mě zajímalo, jakej je ten očekávanej efekt!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    sem se opil no a co?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DA_NIELA: Původně byl určený jen na višně, ale já je zas tak dobře nerozeznám…
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ATUARFIK: Cechovem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam