• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já si lidi ze základky i gymplu poměrně pamatuju, problém je, že je nepoznám, nedokážu přiřadit jméno k tomu současnému ksichtu, jo stárnutí je smutný.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Sraz ze základky... před asi 8 lety jsme se sešli dva, zbytek se na to vyfláknul. Ze střední byla snaha, dokonce byl i skupinový chat na FB, ale nebyli jsme schopný domluvit termín a tak jsme se nesešli. Škoda, některé bych rád viděl a poznal, jak dopadli...
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Na srazu s někým takhle z minulosti jsem byl
    jenom jednou a to ještě úplně náhodou.
    To když jsem se s kámošem a mojí tehdejší holkou ztripoval a na Jungmaňáku na ně narazil jak jdou do Vagonu.
    Tak jsme se přidali.
    Byly to zvláštní pocity. Měl jsem radost že je vidím (první základka byl průser na N-tou a musel jsem jí opustit a pak mi trvalo několik let, než jsem se zvládnul znova otevřít novýmu kolektivu. A oni byli strašně fajn. Žádný útoky, nic negativního. I když jsem nebyl z nejchytřejších, nikdy jsem nezaznamenal, že by si mě za něco dobírali.) ale zároveň jsem z nich četl, jak si mě pomyslně škatulkujou jako feťáka a škrtaj ze svých seznamů. A v rámci zachování zbytku duševního zdraví jsem si z toho dělal srandu a vyzýval je k zápasu ve fotbálku “ožralí” proti “sjetejm” (alkohol neměl šanci). Po tomhle srazu bylo jasný, že už se nikdy neozvou. Byla to taková requiem za kamaràdství, který pro ně bylo normální, ale pro mě znamenalo hrozně moc.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Hm, na to, že se považuju za asociála, tak vídám lidi ze základky, střední i první vysoký obě třídy a pamatuju si je úplně všechny i jménem. A to některé vlastně průběžně furt někoho potkávám nebo dokonce pracovně, i minulý týden třeba. A nikoho z jich jsem neošukala.
    Koukám, že to je asi slušný skóre... :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Uff, ještě že jsem na moc svatbách nebyla. Pohřby mě hrozně deptají.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: je srabárna nejít na pohřeb někomu, komu jsi byla na svatbě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já totiž na srazy taky nechodím, i když asi z jiného důvodu. Nedávno mě fakt nechutně naháněli na jeden kulatý.

Na pohřeb bych taky nešla, ale vy jste měli ve třídě jiné vztahy, co jsi tak kdy říkala :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: u některých je to se smajlíkem, ale minimálně u jedné je to... no, řekněme, že se jí nechce některé věci vysvětlovat :-)
    (a že se neodhodlala jít ani na pohřeb jedné naší spolužačky, až pozvána byla, tak to teda srabárna je)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ja se teda přiznám, ze jsem na jednom z prvních srazů od základky vošukala spolužáka a on od tý doby na srazy nechodí.... A kdyby mi to ted na posledním neřekli, tak jsem na to dočista zapomněla...!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Proč srabi? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    z gymplu si pamatuju všechny, i když teda někteří jsou srabi a na srazy nechodí (ale stejně o nich víme, kde jsou a co dělají).
    ze základky... musela bych to dát dohromady podle fotky. část lidí mám někde na sociálních sítích (spíš teda LI než fcb)
    ale zato z vysoké, to je černá díra, vím o dvou :-(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že před několika dny mi spolužačka ze základky poslala můj test z angličtiny za 3, který na ní vypadnul z knížky :D... Protože to je jasný znamení, tak půjdeme po 25 letech(!) na kafe :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Já si ze základky pamatuju jenom Haranta,
    protože ho vídám na Nyxu.
    Vlastně ještě Áju. a tu proto že furt něco dává na fb
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze si ze zakladky pamatuju tak pet lidi a to jenom kvuli tomu, ze je mam na facebooku. Ze stredni si jich pamatuju deset max a opet jen diky tomu, ze je mam na facebooku..Jinak vubec.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Já bych si je ještě asi pamatovala všechny :D
    Teda z druhého stupně. Z první třídy asi nikoho a ze třetí a čtvrté taky tak pět lidí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Jsem;) ale s těch bratru 30 lidí si pamatuju tak šest osm max. Zbytek prostě netuším.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    FRK_R23: Jo jo, já se na srazech taky vždycky hned ožeru :)
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    KOLLER: áno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: A jsi na správném srazu? Nesedí tví spolužáci třeba ve vedlejší hospodě nebo tak něco?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem na třídním srazu se základkou a skoro nikoho si ze školy nepamatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam