• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A s tímhle jsem bojovala v dětství, představovala jsem si to právě jako barevnou (žluto-hnědě skvrnitou) krabici. Ale už tehdy mi došlo, že to asi nebude ono :(
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: omg :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: bereme na sebe podobu zajíce, žirafy či krabice.
    Jako že se promění v zajíce, nebo v žirafu, nebo v krabici.

ale můj svět byl krásnějším a poetičtějším místem, dokud v něm existovaly vysoké štíhlé žluté krabice s hnědými skvrnami! :-)
    KURE
    KURE --- ---
    a jak to teda je z tou žirafičí kravicí? z toho nebudu spát
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak já se teda přiznám, že zvuk padajících minaretů jsem rozklíčovala taky až dneska :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    A tetřevy honzlovce znáte? 8)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Me zase nebyl jasnej Okybača.
    Ale zirafici krabici pouzivame, oznacuje velikost, kam by aspon hypoteticky vesla zirafa. Nebo zirafatko.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: to na mě takhle syn v šesti letech vytáhnul dotaz ohledně textu z písně Ovčáci, čtveráci "vy jste naší vičku" - jestli vim, co je to vička...
    A když jsem se mu přiznal, že vlastně ani nevim, tak mi řekl, že je to čarodejnice z Minecraftu
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KURE: tak teď už jo.
    A jestli nemáš dost,
    ví se ještě o pár neuvěřitelnostech 😏
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: já ne :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: nekaž mi den!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: že neexistuje žirafičí krabice, už víš? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH:
    TRISSIE: Bondynka musela mít většinu dní pěkně na hovno, soudě podle agrese a četnosti útoků.

Má mi jí být líto?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: díky, ehm
    SITH
    SITH --- ---
    Blondýnka byla arogantní, velmi agresivní a toxická osoba, která vždy velmi rychle splnila termín "to je ale píča". Kdo jí odporoval tak skončil v ignore a kdo se nechal skončil pod tíhou šikany.

Je dobře že je pryč
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ARGANNAH: Pokud vim, tak se hadanim zivila. Musela mit spoustu praxe. Ja jednou vetou ciziho cloveka nevytocim, ani kdybych se na hlavu stavela.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kdyz nekomu nadavat, tak treba lidem, co si nechaj dobrovolne. i takovi jsou a clovek ani nemuze mit pocit, ze to nekomu ublizuje. proste klasickej konsenzus..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: ale bylo vidět, jak si sem chodila spravovat náladu!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tlacite ten flame hned na silu..musite ho nechat pekne pomalu rozhoret..vy nuly.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: S tím rozdílem, že Blondýnka se svou arogancí a ad hominem stylem diskuse rozhodně nezapadala do škatulky "oni si z toho nic nedělají". Že si z toho nic nedělala ona, to věřím, ale kdybych měla spočítat, kolik lidí tu zranila, urazila nebo rozzuřila, tak se nedopocitam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SWALLOW2: koho zajima, co ses naucil, ocividne ses nenaucil, ze nejses stred vesmiru. lidi jsou ruzni a nekteri jsou dost nasrani
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: Rád bych do záznamu uvedl, že pokud si dneska náhodou nedej bože zlomíš nohu, tak já za to nemůžu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam