• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: že neexistuje žirafičí krabice, už víš? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: díky, ehm
    SITH
    SITH --- ---
    Blondýnka byla arogantní, velmi agresivní a toxická osoba, která vždy velmi rychle splnila termín "to je ale píča". Kdo jí odporoval tak skončil v ignore a kdo se nechal skončil pod tíhou šikany.

Je dobře že je pryč
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ARGANNAH: Pokud vim, tak se hadanim zivila. Musela mit spoustu praxe. Ja jednou vetou ciziho cloveka nevytocim, ani kdybych se na hlavu stavela.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kdyz nekomu nadavat, tak treba lidem, co si nechaj dobrovolne. i takovi jsou a clovek ani nemuze mit pocit, ze to nekomu ublizuje. proste klasickej konsenzus..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: ale bylo vidět, jak si sem chodila spravovat náladu!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tlacite ten flame hned na silu..musite ho nechat pekne pomalu rozhoret..vy nuly.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: S tím rozdílem, že Blondýnka se svou arogancí a ad hominem stylem diskuse rozhodně nezapadala do škatulky "oni si z toho nic nedělají". Že si z toho nic nedělala ona, to věřím, ale kdybych měla spočítat, kolik lidí tu zranila, urazila nebo rozzuřila, tak se nedopocitam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SWALLOW2: koho zajima, co ses naucil, ocividne ses nenaucil, ze nejses stred vesmiru. lidi jsou ruzni a nekteri jsou dost nasrani
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: Rád bych do záznamu uvedl, že pokud si dneska náhodou nedej bože zlomíš nohu, tak já za to nemůžu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mě ovšem dneska nenasereš, mě dneska nenasere nic, bo mám na večer lístky do divadla a na odpoledne plán sejít se s kamarádkou... a doufám, že si teda po cestě ze schodů nezlomím nohu nebo tak něco, protože to by mě teda asi nasralo, to zas jo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Děláte mi radost. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: No trochu si to zkazila, protože si mě potěšila. Takže už nejsem tak nasranej :-)

Tak dík! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mission accomplished? :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Ale tomu nemusíš rozumět a nemusíš se k tomu ani vyjadřovat. Kde se vůbec bere tahle touha rozdávat nevyžádané rady?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TRISSIE: Ok, rozumim. Proste plivnout nekam dal a doufat, jak ty pises, ze to toho poplivaneho nijak neovlivni.
    Ja se radsi naucil tyhle “nezavinene” nasranosti uplne vypustit … nemuzu ovlivnit, netrapim se
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    FRK_R23: Tomu prave nerozumim, teda nerozumim tomu, jak ti pomuze to vylejt na nekoho kdo za to nemuze. Mne pomuze vzdy jenom reseni s tim kdo z to konkretne muze. A pokud za to nemůže nikdo v dosahu, tak mam smulu 😉
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SWALLOW2: někdo nebo něco, s čím nemůžeš nic dělat, tě sere, nebo minimálně hodně stresuje. Úplně si to nechceš vybíjet na svém okolí, zvlášť v případě, že máš dostatek sebereflexe a víš, že kupříkladu tvoje žena opravdu nemůže za to, že tvůj šéf je kokot, nebo že se mluví o hromadném propouštění (přičemž říct šéfovi, že je kokot, by rozhodně nebylo taktické, a s tím propouštěním se nedá dělat vůbec nic, než čekat).
    Tak si najdeš nějaký cizí lidi na internetu a upustíš páru tím, že se s nima pohádáš. Oni si z toho nic nedělaj, ty si z toho nic neděláš, ale svoje denní penzum hádek máš za sebou a domů přijdeš v dobrý náladě :-)

v tomhle svého času naprosto excelovala ID BLONDYNKA.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Prostě jsem od rána nasranej a na někoho bych to vylil.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Nemyslim to nijak odobne, ale nikdy nechapu hlasku “dnes bych se pohadal”. Vubec netusim jakou emoci to uspokoji .. jak to clovekovi pomuze? Samozrejme, ze pohadat se k tematu, ktere potrebuji vyresit a je prede mnou tak to chapu …
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Možná si někoho vyndám z ignore :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam