• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NICOLLETTE: Jestli chceš, tak ti s ní můžu zkusit domluvit schůzku, aby sis v tom udělala jasno sama. ;) Ale ano, budu se opakovat, v reálu je celkem fajn. Pravda, netuším, jak se chová k lidem, kteří jí (moc) nevoní...

PALEONTOLOG: Může to být tak i tak. Vždyť je to fuk. Jinými slovy, ať hodí kamenem ten, kdo aspoň občas nepodlehne svému stínu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    STEPNI_VLK: takže v realitě je to moc fajn a příjemnej člověk?

Mí norníci mi rozumějí...
    FAT
    FAT --- ---
    : Nevím, ke mně se chovala na Nyxu naprosto normálně, bez nadávek a impertinencí. Normálně jsme korespondovali přes poštu o spoustě věcí. Ale vím, že se spoustou lidí byla na kordy. Bohužel jsem ji nepoznal osobně, byla to moc hezká ženská.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TOOMIX: díky za připomenutí starýho traumatu, co z nás s timhle mohlo vyrůst 8)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Pokud chceš traumátko... já tyhle věci asi úspěšně vytěsnila.

Slniečko- Raťafák ma narodeniny
    https://www.youtube.com/watch?v=YUPiJa9-6k8
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: teď jsem to viděla poprvé, i mám trauma.
    stále nemám slov
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Foobar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARGANNAH: To tvrdí všichni (to inside info).
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: Mně tím naštěstí taky netraumatizovali. Matka ho sama nesnášela, dokonce měla nějaké inside info že prej nenáviděl děti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Já slyšela zkazky, ale teď jsem to poprvé viděla na vlastní oči. Jsem ráda, že mě tímhle nikdy nikdo netraumatizoval... i když takhle zpětně byl Raťafák taky dost horor :D
    Teda i tehdy. Ale zpětně je extra.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TOOMIX: horor
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    FINSON: No jo, je to halt tak trochu ve stylu Dr Jekyll & Mr Hyde. ;)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Dodneška v jakýmkoli kompu používám Winamp a žádnej z přehrávačů, který jsem zkoušel, ho kvalitou nepředčil.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FISHIE: ano, to bylo v TV pro děti. Zlatý Televarieté a Možná přijde i kouzelník.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TOOMIX: co to je? to bylo v televizi?
    to nemohlo být v telce
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BACCARA: Ten musel mít hodně posychrováno. Ble
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERVIN: To je přesně on, miláček.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BACCARA: Kamarád vyprávěl hustorku, že kdysi jeli se základkou do Prahy. Velký město, voči navrch hlavy. A tak šli do telefonní budky a našli v seznamu Jedlička (strýček). Zavolali tam, chtěli po něm pejska a von je strašně dořval a poslal do hajzlu...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERVIN: ;"Milé děti, jděte všechny do prdele" Měl jsem ho rád, za pětikorunou v kulturním domě.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    JONY: Je to třeba rok, co jsem slyšela o R. Kellym. Kroutila jsem hlavou a říkala si … cože ? Tak dlouho a takový masakry ? V tomhle případě čumím s čelistí na podlaze . Já na drby a bulvár nikdy nebyla, takže jsem neměla ani tuchy . Ale je to fakt síla . Neskutečný zvěrstva . Doufám , ze mu nějakej olejicek daj do lochu. Často jsem premyslela Beyonce , ve smyslu toho , ze jsem o ni a Jay Z nikdy neslysela žádné věci …ze asi nemaj potřebu dělat shity , jako další celebrikety… tak jsem zvědavá , co vyškrabnou na ně . Stejně tak jsem zvědavá , kdo všechno v tom lital a kdo je vlastně oběť . Jmen padá až neuvěřitelně mnoho …
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TOOMIX: To je ultradno. Kurva fuj. Ještě, že jsem dost mladej, abych tohle pamatoval jen velmi mlhavě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam