• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V návaznosti na diskuzi o ženském oblečení se přiznávám, že zneužívám toho, že máme se synem tč. stejné velikosti triček a obuvi, a když přijde bída na kozáky, chodím mu do skříně na čistá trička a ponožky. A kecky máme taky stejný, to byla záměrná koupě, protože je to levný a pohodlný model.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: děkuju

MICHELLEDANIELS: no, on není zvířecí vzor jako zvířecí vzor. Ty moje šaty jsou dost střízlivé.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TOOMIX: "zachrochtej strýčku!":))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TOOMIX: Jak pravil nekdo v komentarich: “Tohle je zrůdnější než režim v kterém to provozoval.”
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: pohled do moji satni skrine je jako kdyz se koukate do uhelnyho dolu. cernota. me jedine necerne obleceni sestava z tmave modreho pyzama a tmave zeleneho zupanu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Mě zase vytáčí takové ty kecy "díky těmto šatům se cítím žensky, to jsem se v kalhotách nikdy necítila". Holt kahoty nosí jen mužatky :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELIZHANNAH: nemyslela jsem zensky jako obecne zensky, ale takovy to, kde pod fotkou napisou "tadle sukne s volanem je desne zenska". Protoze v dzinovy minisukni, pyco, chodej chlapaci!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A perleťové knoflíčky!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GIRAFFKA: jj, ženský oblečení je často pekelný. Já nemám ráda nápisy a obrázky na tričku a vlastně většinou ani vzorované oblečení, toleruju jenom pruhy, ale i ty jenom někdy a na něčem. Krajky mě škrábou nebo lechtají. Vlastně nemám ráda ani podpsenky, protože mě odjakživa tísní. A vlastně většina oblečení je mi odjakživa nějakým způsobem nepříjemná, škrábe, tísní, lepí se na mě atd. Od dětství je to furt stejný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: ale zaroven se priznam, ze spojení šaty se zvířecí vzorem + divadlo, me tenkrát dost vyděsilo :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: za me ti i "vic ženská" styl moc sluší, ale stejne tak ti sluší tvuj osobity styl, jsi sva a je to hezké :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: já Tě viděla před pár dny a jsi moc krásná. Nevím, kolik Ti je, ale přijdeš mi dost mladá a jsi hubená. :)

A jinak s oblečením to mám dost podobně. I jsem se snažila párkrát bejt víc "ženská", ale nejsem to já.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V pořádku! Tím víc puntíků, kytiček, krajek a volánků pro mě!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    věřím, že v oblečení existujou přesně dvě barvy - černá. (a teda když je nad 30 stupňů, tak bílá u trika).
    a vzor je jeden - barva po celý ploše.
    jakmile člověk přijme tuto víru, významně to zlepší kombinovatelnost šatníku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Nesnasim "zensky"obleceni-volanky, puntiky, vetsina krajek, kvetinovy vzory, pudrove ruzovou, bezovou, telovou... jako at si to ostatni nosej, ty jsou v tom cajk, ale ja v tom vypadam priserne a cejtim se jeste prisernejc.

A obecne me sere vzorovany obleceni, krom pruhu a par geometrickejch vzoru, takze 90% satniku je jedobarevnejch (mam jediny vzorovany saty s negeometrickym vzorem, v tech jsem nadherna.).

A pravda,taky jsem mivala jedny krasny kytickovy vobtahly minisaty, nosila jsem je s kytickovejma martenskama,sitovkama,kozenou bundou a zebri kabelkou, ale to jsem byla mlada, krasna a hubena. Ted jsem min mlada, krasna a nehubena.
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Dávej napříč celým internetem lidem vždy nevyžádané rady zatímco potřebují pochopení nebo přijetí. :))
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Přiznávám se, že jsem si teda z Benátek na zadek nesedla...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: vetsina nebude chtít slyset, že se sem tam chová úplně stejne, jen ta sebereflexe u nekoho pracuje lip, u nekoho hůř (respektive, ta mylna domněnka, že když si myslim, že si to nekdo zaslouží, tak se tak můžu chovat taky). No a když vis, že si sem tam píča a jsi s tim v pohodě, tak ten projev ma pak snazší průchod...

Ale musím priznat, že me se taky často hůř pracuje s vedomim, že každý tu osobnost ma ve skutečnosti uplne jinou, než tu prezentuje a často si ty ID omlouvat uz ani nechci.
    Nyxaky obcas potkavam, ani se nijak nehlásím, jen vždy sleduji, jake povahové rysy z nich vychází reálně. O to je pak vtipnejsi číst výkřiky tady :)
    OBLESTIL_VRANU
    OBLESTIL_VRANU --- ---
    Můžu, chci, ale nevím jestli je to dobrý nápad.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    OMNIHASH: To mi připomělo nedávnou jízdu na kole do Čimičáku, a v místě, kde jsem se míjel s jiným cyklistou byla obří blátivá louže. No a zrovna tam ještě na mé straně cesty venčila psa nějaká ženská. Jako nemyslím si, že jsem ho nějak vytlačil nebo tak něco, ale jak tam byl navíc ten pes, tak to asi ne úplně dobře vyhodnotil, a navíc já mám defaultní výraz takový zamračený bitchface, takže prostě mě a vlastně nás všechny radši míjel obloukem. No a nějak to nedopadlo, teda vlastně dopadlo, on do toho bláta, fakt se tam rozplácl jak v grotesce, zapíchlo se mu tam přední do bahnité louže a šel regulárně ksichtem do bláta. Naštěstí si nic neudělal, takže jsem mohl jet dát, protože kdybych mu musel nějak pomáhat, tak bych se asi nevydržel nesmát :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam